20'lik Diş Çekimi
Botoks
Flap Operasyonu
Lara, Antalya
Frenektomi (Dudak Dil Bağı Alınması)
Gömülü Diş Çekimi
Gömülü Yirmi Yaş Dişi Tedavisi
Kemik Grefti
Sedasyon
Sinüs Lifting Operasyonu
Lara, Antalya
Hacettepe Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesindeki 5 yıllık lisansüstü eğitim hayatımın daha en başında, üniversite 1. sınıf öğrencisiyken, katılmaya başladığım ulusal ve uluslararası kongre, sempozyum, kurs ve eğitimler neticesinde, bir çok farklı ülkeden ve ekolden kendime örnek aldığım mesleğin duayenleriyle tanışma ve bilgi paylaşımında bulunma fırsatına nail oldum, olmaya da devam ediyorum.
Mensubu olduğum birlik ve dernekler:
-TDB (Türk Dişhekimleri Birliği),
-TPD (Türk Periodontoloji Derneği),
-ITI (International Team for Implantology)
-OSSEDER (Osseointegrasyon Derneği)
fa...
Halil İbrahim Bey’e diş taşı temizliği için gittim. İşini özenle yapan hastalarıyla güzel iletişim kurabilen bir hekim. Tekrar temizletmem gerektiğinde mutlaka kendisinden randevu almak isterim. Görüntüden de işlemden de memnun kaldım.
a....y
Saygı ile iletişim kurma becerisine sahip insanlara daha fazla ihtiyaç duyduğumuz günümüzde bir diş hekiminden bu ilgi ve alakayı görmek beni ziyadesiyle memnun etti. 15 - 20 dakika sürecek diş taşı temizliği işlemi için muyenenin başından sonuna her aşamada açıklama yaparak pek alışık olmadığım bir diş tedavisi gerçekleştirdi. İyi ki işini sabırla, severek yapan hekimlerimiz var. Başarıları daim olsun
Hasta
Eşimin 20 lik diş çekimi için İbrahim bey e yönlendirildik, fakat 20 lik diş yerine sağlam azı dişi çekti, başka söze gerek olmadığını düşünüyorum
Uzm. Dt. Halil İbrahim Aygün
Tarafıma konsülte edildiğiniz andan itibaren, 21.05.2022 11:00 tarih ve saatli sağ alt-üst 20 yaş dişi çekimi operasyonu da dahil olmak üzere, aramızdaki iletişim ve samimiyete dayanarak “keşke daha önceden tanısaymışız sizi” diyerek teşekkür, güven ve minnetinizi defalarca dile getirdiniz. Buna müteakip olarak da sol alt-üst 20 yaş dişi çekimi için randevu aldınız.
Randevunuza, haber verme / iptal etme gereği duymaksızın gelmediniz ve sonrasında tekrar randevu talebinde bulundunuz. İkinci kez oluşturulan randevu ise, ilgili tarihte şehir dışında bir kongreye katılmam gerektiği için tarafınız bilgilendirilerek ileri bir tarihe ertelendi. Bu esnada, hastamızın restoratif tedavisiyle ilgilenen hekimimiz tarafından yapılan talebe istinaden, çekimi planlanan dişlerde değişiklik yapıldı.
İlgili tarihte ekibimle birlikte eşinizi operasyona aldık ve hasta bilgi yönetim sisteminde yazılı olarak yer alan yeni/güncellenmiş operasyon bilgi notu ışığında gerekli radyografik kontrolleri de gerçekleştirdikten sonra operasyonu tamamladık. Çekimi yapılan diş, iddia ettiğinizin aksine “yanlış” bir diş değil; aksine çekim endikasyonu olan bir başka dişti. Planlamadaki değişiklikten radyografik görüntülere, ilgili dişin neden çekim endikasyonu olduğundan hasta bilgi sistemindeki operasyon notuna kadar tüm bilgileri detaylı bir şekilde tarafınıza izah etmemize rağmen; “şehir dışında kongrede bulunduğum esnada, yapılan telefon görüşmeleri sonucunda değişen tedavi planlamasının hasta bilgi sistemine girişinden sorumlu olan yardımcı personelin benim kontrolüm ve de en önemlisi bilgim dışında kasten veya sehven operasyon notunu değiştirmesi üzerine” çekim endikasyonu olan bir diş yerine, yine çekim endikasyonu olan başka bir dişin çekimi gerçekleştirilmiş oldu.
En önemlisi ise,
1. İlgili sorumlu yardımcı personel, yüzünüze karşı, operasyon notuna girdiği bilgilerin hatalı olduğunu itiraf ettiği halde,
2. Bu hatadan kaynaklı çekimi yapılan dişin her halükarda çekim endikasyonu olabilen bir diş olduğunu klinik ve radyografik açıdan net bir şekilde izah ettiğimiz halde,
3. Tüm bunlara rağmen, kurumun insiyatif alarak, sadece olaya konu hastamız olan eşinizin değil, tüm ailenizin (siz, eşiniz ve çocuğunuz) dental tedavilerini o andan itibaren karşılıksız bir şekilde gerçekleştirmesine rağmen,
üzerinden neredeyse 1 yıl geçmiş olduğu halde, isminizi gizleme ihtiyacı da hissederek girişmiş olduğunuz bu karalama kampanyasını bir itibar suikasti olarak değerlendiriyor ve yukarıdaki detaylara istinaden manidar buluyorum.
Görüşleriniz için teşekkür ederim. Geçmiş olsun.
ha...n
On onluk birisi gerek mesleğinde gerekse hastalarına oşan ilgi alakasından dolayı kendisine teşekkür ediyorum Dil eti ameliyatı diyerek gittim ama kendisi sağolsun gerekli tedaviyi rahatlatarak yaptı cok korkuyordum keşke tün doktorlarımız Halil İbrahim gıcam gibi olsa tekrar önce kendisine sonra ailesine teşekkürlerimi sunuyorum.
h....
Ibrahim Beye çok teşekkür ederim. Dış eti cikilmesi icin gidiyorum ve yaptigi ön tedavi ve amelyat sonrası çok güzel ilgileniyor. Çok net ve açık İbrahim bey anlatımı hastasına değer veriyor tane tane neler yapmam gerekmesini çok güzel anlatıyor. Herkeze tavsiye ediyorum!
Memnun kaldık ilgisi alakasından çok güzel bilgilendirmesinden. Çalıştığı hastanede 20'lik diş için gitmiştik ve çene cerrahının görmesinin daha uygun olacağını söylediler o şekilde görüştük. Ameliyat sorunsuz geçti teşekkür ediyoruz kendisine.
s....ç
ibrahim beye yirmilik diş ağrım sebebiyle gitmiştim. operasyon süreci ve sonrasında çok ilgili davrandı. gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür ederim.
f.....
Memnunum Allah işini rast getirsin. Diş ağrısı diş çekilmesi için görüştüm akrabamız sayesinde tanışmış olduk Halil İbrahim Bey'le. İşleminden ilgisinden konuşmasından memnun kaldım teşekkür ederim kendisine. İmplant için de görüşme sağlıyorum.
t.....
Diş ağrısı şikayetiyle iltihaplanma vardı arkadaşımın tavsiyesi üzerine ulaştım Halil İbrahim Bey'e. implant yapıldı şikayetimde iyileşme oldu. En beğendiğim özelliği ilgili ve arkadaş canlısı olması oldu. Hastalarına arkadaş gibi yaklaşıyordu.
Halil İbrahim Aygün isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Halil İbrahim Aygün, Periodontoloji, Diş Hekimi. Size Halil İbrahim Aygün tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Kemik Grefti, Frenektomi (Dudak Dil Bağı Alınması), Sinüs Lifting Operasyonu, Sedasyon, Flap Operasyonu, 20'lik Diş Çekimi, Gömülü Diş Çekimi, Gömülü Yirmi Yaş Dişi Tedavisi, Botoks.
Halil İbrahim Aygün adresi nerede?Halil İbrahim Aygün şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Lara Antalya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Halil İbrahim Aygün isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Halil İbrahim Aygün online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Halil İbrahim Aygün isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Halil İbrahim Aygün, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Halil İbrahim Aygün hangi dilleri konuşuyor?Halil İbrahim Aygün ile Türkçe, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Halil İbrahim Aygün isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Halil İbrahim Aygün bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Halil İbrahim Aygün ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Halil İbrahim Aygün hakkında ne düşünüyor?Toplam 15 hasta / danışan, Halil İbrahim Aygün hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.