Astigmatik Keratotomi
Evliya Çelebi Mahallesi Okmeydanı Caddesi, Kütahya
Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Evliya Çelebi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Blefaroplasti
Göz Altı Dolgusu
Göz Kapağı Estetiği
Göz Kapağı Germe
Evliya Çelebi Mahallesi Okmeydanı Caddesi, Kütahya
Göz Çevresi Estetiği (Oküloplasti)
Intraoküler Basınç Ölçümü
Katarakt Ameliyatı
Keratektomi
Keratoplasti-Kornea Nakli
Kontakt Lens
Kornea Transplantasyonu(Keratoplasti)
Lasik
Evliya Çelebi Mahallesi Okmeydanı Caddesi, Kütahya
Lazer Termal Keratoplasti (Ltk)
Mikrovasküler Oklüzyon
Tonometre
Tonometri
Şaşılık Tedavisi
s....u
aldığım 2 marka renkli lens de gözümde bulanıklık yaptığı için göz ölçümü ve sorun var mı diye genel kontrole gittim bir umut ilgilenilir diye (çünkü geçerli bir hastalığım yok) alerjimin olduğunu ve alerji ilacı yazdığını söyledi fakat ilaç kuru göz hastalığı için- uzun süre lens kullandığımı düşündüğü için yazdığını düşünüyorum. ek olarak lens kullanımı için reçete istedim ki bu gerekli hepsinin çapının aynı olduğunu gerek olmadığını söyledi. Dediğim gibi maalesef geçerli bir hastalığım yok bu kadar ilgilenildi, hoş değil.
re...a
işinin ehli konuşurken ve muayene ederken insana doktorla konuştuğunu hissettiriyor. bütün tanıdıklarıma rahatlıkla tavsiye edeceğim bir göz doktoru. teşekkürler
Halil İbrahim Bike isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Halil İbrahim Bike, Göz Hastalıkları. Size Halil İbrahim Bike tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Prematüre Retinopatisinde Göz Muayenesi, Erg(Elektroretinografi), Refraktif Cerrahi, Keratoplasti-Kornea Nakli, Prk(Fotorefraktif Keratektomi), Blefarospazm Tedavisi, Göz Kapağı Estetiği, Lazer Termal Keratoplasti (Ltk), Şaşılık Tedavisi, Glokom Ameliyatı.
Halil İbrahim Bike adresi nerede?Halil İbrahim Bike şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Evliya Çelebi Mahallesi Okmeydanı Caddesi Kütahya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Halil İbrahim Bike isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Halil İbrahim Bike online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Halil İbrahim Bike isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Halil İbrahim Bike bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Halil İbrahim Bike ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Halil İbrahim Bike hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Halil İbrahim Bike hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4 yıldız (5 üzerinden) verdi.