oy...k
Saygıdeğer İbrahim hocamla hayatımın en zor döneminde tanıştım meme kanseriyim çaresizlik içindeydim mevcut durumumu kabullenme sürecimde bana vermiş olduğu destek ayrıca oğlumla kurmuş olduğu iletişim sayesinde nefes almaya başlamıştım kemoterapi sürecini rahat bir şekilde geçirdim. Kontrollerim devam ediyor hocama her gittiğimde kendimi çok şanslı hissediyorum. Rabbim sizi hiç darda bırakmasın.
Hayatımıza bir ışık gibi doğdunuz tüm kalbimle minnettarız.
İyi ki varsınız hocam
Sagılarımla,
ed....
Saygıdeğer ibrahim hocamızı 15 sene önce tanıdık annem meme ca idi kanser tanisiyla korkuyla gittiğimiz yerden bizi mutluluk sevinç sevgi ile yolladı annem hocamiz sayesinde kanseri yendi 15 senedir takipçi hastayız bu kadar bilgili bukadar alçak gönüllü bukadar sevgi dolu bir hoca olamaz hastalarıyla ilgilenen onlara çiçek gibi davranan ve doğru tedaviyi en kısa sürede uygulayıp nokta atışı yapan bir doktor yoktur.hastalarının iyi gününde kötü gününde arkasındadır.bu süreçte oğluma onun adını koydum annem onun sayesinde hastaligini yenditorununu kucaklayabiliyor.okadar bilgiliki. baska hekimlerce çevremde bu hastalığı yaşayan ve yanlış tedavi gören bir çok tanıdığım oldu. Ama güllü hocam doğru tedaviyi hemen yaparak ve adım adım en ince ayrıntısına kadar takip ederek hastalığa soluk aldırmadan hemen yok etti.sayin hocam iyiki varsınız iyiki 15 senelik bu sürecte ailemizden biri oldunuz allahim sizi başımızdan eksik etmesin Allah sizden razı olsun saygılar sayın hocam
oz...i
Merhabalar. Pankreas kanseri teşhisi konan babamın ameliyatı sonrası İbrahim Güllü hocamızdan en uygun tedavi protokülünün ne olacağına dair bilgi ve öneri alma şansımız oldu. Bu zor süreçte tanışma fırsatı bulduğumuza şükrettiğim doktorların başında geliyor İbrahim hoca. Umarım uzun yıllar birçok insana umut olmaya devam edersiniz hocam.
k.....
Annemin beynine metastaz yapmış göğüs kanserini mucizevi bir şekilde tedavi eden saygıdeğer doktorumuz. Allah sizden razı olsun.
k....t
Annemin beynine metastas yapmış ileri evre göğüs kanserini 2 yılda gerilemeyi başaran saygıdeğer doktorumuz. Allah sizden razı olsun. Sizi bizim karsımıza Allah çıkardı. Çok teşekkür ederiz.
Hasta
Gerçekten bütün güzel kelimeler kifayetsiz kalır Hocamızı anlatmak için ama yaptığımız güzel dualar yeter bence..Neyse biz 4 yıl önce 4. Evre lenfoma teşhisiyle umutsuz bir vaka olarak gittik hatta hastamıza yapacak bişey olmadığı söylendi,inanın hastamız psikoloğa bile gitmekten vazgeçti Hocamızın ilk randevusunda, bir mucizeydi yapılan tedavi sanki bu kadar özveri alaka işini hakkıyla yapmak budur işte diye düşündüm hep umutsuzluğun çaresizliğin sardığı insanlara ancak bu kadar merhem olunur ...Ve tamamlanan 4 yıl sonunda ince ince işlenen tedavi sonrası iyileşen hastamız ve nüksetme sıfır hamd olsun ...İnsanlığın iyiliğin sembolü Hocamız ıyiki var ülke için bence çok büyük bi değer...Allahın rahmeti varlığı hep Sizinle olsun Değerli Hocam hep varolun her zaman umut olun hepimize...Yetiştirdiğiniz insanlarla sayınız artsın...iyiki varsınız
ül...r
Meme ca tedavimde desteğim ,arkamdaki dağ değerli doktorum.Bu hastalığı yaşayanlar bilir ki tahlillerinizdeki en ufak veri değişikleri korkutur sizleri,sınırlar içerisinde bile olsa değişikler ben zamanlı ,zamansız hemen ararım kendisini .Kendi yapımda biraz panik olunca biraz çok rahatsız ediyorum galiba.
Ama ses tonu her telefon açışımda hiç mi değişmez ben bile kızarım kendime o hep sabırla cevaplar sorularımı .Bilgisine ,ilmine yorum yapmak haddim değildir zaten.Kontrollerim hiç bir problem olmadan devam ediyor.Ama biliyorum ki ben bu moral ve destekle çok güzel günler göreceğim .Rabbim ayağınıza taş değdirmesin değerli doktorum
annemin meme kanseri olması vesilesiyle hocama ulaştık. İyi ki de ulaştık. Sol memeyi almak zorunda olduğunu, koltuk altında leflere de sıçradığını ve orayı da temizlemesi gerektiğini söyledi. Ardından hocam kemoterapi ve radyoterapi uyguladı. 1 yıldan kısa sürede annem kanseri yendi. Şu anda kontrolleri yılda 1e kadar düştü. Annem şimdi çok iyi. Harika hastaya yaklaşımı, içten tavrıyla ve bilgeliğiyle gönlümüzü ilk dakikadan fethetmişti. İyi ki varsınız hocam!!!
s ...a
12 yıllık meme kanseri geçirmiş birisiyim İbrahim Güllü hocamın verdiği tedaviler sayesinde ve Allahın izniyle hayatımı kaliteli devam ettiriyorum Allahım İbrahim hocama sağlıklı huzurlu uzun ömürler versin çok teşekkürediyorum iyiki varsınız Ülkemiz ve insanlık için çok değerlisiniz Sevil Aktaş
a....a
Değerli hocam babamın akciğer kanseri tedavisinde tüm uzmanlığıyla bilgisiyle ve kalitesiyle yanımızdaydı. Tüm doktorlarımız iyi ki varlar ancak İbrahim hocamın yeri çok ayrı sonsuz güvenebileceğiniz profesörden çok daha fazlası hocamdan Allah razı olsun babamın bu zorlu tedavi sürecinde onu bulduğunuz İçin çok şanslıyız. Hocama gözünüz kapalı güvenebilirsiniz. Sağlıkla kalın..
Halil İbrahim Güllü isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Halil İbrahim Güllü, Tıbbi Onkoloji.
Halil İbrahim Güllü adresi nerede?Halil İbrahim Güllü şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Hanımeli Sok. Ankara
- Uğur Mumcu Cad.No:22/2 G.O.P Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Halil İbrahim Güllü isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Halil İbrahim Güllü online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Halil İbrahim Güllü isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Halil İbrahim Güllü bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Halil İbrahim Güllü ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Halil İbrahim Güllü hakkında ne düşünüyor?Toplam 51 hasta / danışan, Halil İbrahim Güllü hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Onkologlar
Ankara bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Onkologlar