Çankaya, Ankara, Ankara
Uzm. Kl. Psk. Halil İbrahim Özuğur
nu...a
Huzurlu ve anlaşılır bir terapi süreci olmakta ilk günden itibaren Halil İbrahim beyle çok kısa bir süre önce yollarımız kesişti terapi öncesi sorgulama yeteneğimi kaybetmiş gibi değersiz ve mutsuz hissediyordum şimdi daha mutlu hissediyorum, terapi almaya devam edeceğim çünkü seanslardan çok memnun ayrılıyorum
n....k
Çok anlayışlı ve sabırlı bir uzman. Kendisi ile görüşmek beni rahatlattı. Psikolojik olarak kendimi iyi hissediyorum. Kişisel problemlerim vardı, kendimi mutsuz hissediyordum. Aynı zamanda yetersiz görüyordum, özgüven eksikliğim vardı. 6 seans oldu. Seanslardan güzel ve olumlu sonuçlar alıyorum. Sürecimiz devam ediyor.
a....t
Anksiyete için gittim. Kendim araştırıp buldum. Seanslarından verim alıyorum. 8 - 9 seanstır gidiyorum. Sürecim güzel geçiyor. Halil Bey ile bağ kuramayacağımı düşündüm ama tam tersi oldu. Bana arkadaş ve dost gibi yaklaştı. Rahatlıkla içimi dökebiliyorum. Çok cana yakın bir uzman. Seans dışında da kendisine ulaşabiliyorum, hemen destek oluyor. Çok memnunum kendisinden. Kendisi ile kurduğum bağ çok iyi.
f ...b
Yıllardır yaşadığım anksiyete,kaygı,panik sorunlarım ve tam da herşeyden vazgeçmiş karamsarlığa kapılmış iken ilk bir kaç terapiden sonra bile müthiş değişimler ile hayatıma dokundu.Asla çözülemez sandığım çare bulamıyacağımı düşündüğüm her şeyi çözdük. Bireysel terapi almama rağmen bir yandan eşim ile ilgili problemleri de halletmiş olduk.
Çok büyük farkındalıklar kattı daha sağlıklı daha mantıklı kararlar almaya başladım istediğim zaman ulaşabilme rahatlığı her daim yanımda olduğunu hissetmek bambaşka bir duygu eğer terapi almayı düşünüyorsanız çok doğru yerdesiniz.
Halil İbrahim Bey'den çok memnunum. Herkese tavsiye ediyorum. Karşılıklı iletişim ve randevu haricinde kendisine rahatlıkla ulaşabildiğim birisi. Karşısında problemlerimi açıkca dile getirebildiğim, beni açıkca ve net bir şekilde anlayan bir uzman. Travmalar ve öfke kontrolünden dolayı görüşmeler sağladım. Kendisine bir uygulamadan ulaştım. Halil İbrahim Bey karşı tarafı dinledikten sonra fazlasıyla süzgeçten geçirip, size karşı en iyi şekilde çözüm bulan insan. Problemlerim hakkında aydınlanmamı sağladı. Evet problemim buymuş, bundan dolayı bu şekilde hareket ediyorum diye düşünmeme yardımcı oldu.
Uzun bir aradan sonra beni gayet iyi anlayan ve objektif olarak bana hissettirmeden beni çözen bir psikolog.Hala da birlikte sürecimize devam ediyoruz.Kendi davranışlarımı daha net anlayabiliyorum.Söylediği şeylerle aydınlanmalar yaşayabiliyorum davranışlarıma karşı .
Halil İbrahim Özuğur isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Halil İbrahim Özuğur, Psikoloji. Size Halil İbrahim Özuğur tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu.
Halil İbrahim Özuğur adresi nerede?Halil İbrahim Özuğur şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Çankaya, Ankara Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Halil İbrahim Özuğur isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Halil İbrahim Özuğur online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Halil İbrahim Özuğur hangi dilleri konuşuyor?Halil İbrahim Özuğur ile İngilizce, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Halil İbrahim Özuğur isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Halil İbrahim Özuğur bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Halil İbrahim Özuğur ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Halil İbrahim Özuğur hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Halil İbrahim Özuğur hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Halil İbrahim Özuğur hangi sigortaları kabul ediyor?Halil İbrahim Özuğur tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikologlar
Ankara bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikologlar