1992 yılında Uşak'ın Banaz ilçesinde dünyaya geldim. 2014 yılında Hacettepe Üniversitesi Psikoloji Bölümü'nden mezun olduktan sonra Antalya'da bir yıl çalıştım. Ardından, askerlik görevimi uzun dönem olarak Ankara'da yerine getirdim. Bu süre zarfında, bir sivil toplum kuruluşunda 'Aile Danışmanı' olarak görev almaya başladım. Aynı zamanda Yıldırım Beyazıt Üniversitesi'nin Klinik Psikoloji Yüksek Lisans Programı'na katıldım ve 2022 yılında bu programı tamamladım. Bu süreçte, ulusal ve uluslararası çeşitli sivil toplum kuruluşlarında farklı roller üstlendim. 11 yıldır tutkuyla sürdürdüğüm psikologluk mesleğini, farklı şehirlerde ve kurumlarda yürüttüm. 2024 yılında, dünya genelinde tek araştırmaya dayalı çift terapisi yöntemi olan 'Gottman Çift Terapisi' eğitimini başarıyla tamamladım. Ayrıca ISST Onaylı Şema Terapisi eğitimini de tamamladım. Eğitimlerim ve çalışma alanlarım aşağıda belirtilmiştir.

Çankaya, Ankara, Çankaya, Ankara

Ofiste alınan güvenlik önlemleri

Göster

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin

Makaleler
Röportaj

Konum: Online Danışmanlık Online Terapi

Huzurlu ve anlaşılır bir terapi süreci olmakta ilk günden itibaren Halil İbrahim beyle çok kısa bir süre önce yollarımız kesişti terapi öncesi sorgulama yeteneğimi kaybetmiş gibi değersiz ve mutsuz hissediyordum şimdi daha mutlu hissediyorum, terapi almaya devam edeceğim çünkü seanslardan çok memnun ayrılıyorum

Uzm. Kl. Psk. Halil İbrahim Özuğur

Sürecin iyi gelmesine çok sevindim. Teşekkür ederim yorumlarınız için.

Çok anlayışlı ve sabırlı bir uzman. Kendisi ile görüşmek beni rahatlattı. Psikolojik olarak kendimi iyi hissediyorum. Kişisel problemlerim vardı, kendimi mutsuz hissediyordum. Aynı zamanda yetersiz görüyordum, özgüven eksikliğim vardı. 6 seans oldu. Seanslardan güzel ve olumlu sonuçlar alıyorum. Sürecimiz devam ediyor.

Anksiyete için gittim. Kendim araştırıp buldum. Seanslarından verim alıyorum. 8 - 9 seanstır gidiyorum. Sürecim güzel geçiyor. Halil Bey ile bağ kuramayacağımı düşündüm ama tam tersi oldu. Bana arkadaş ve dost gibi yaklaştı. Rahatlıkla içimi dökebiliyorum. Çok cana yakın bir uzman. Seans dışında da kendisine ulaşabiliyorum, hemen destek oluyor. Çok memnunum kendisinden. Kendisi ile kurduğum bağ çok iyi.

Konum: Online Danışmanlık Bireysel Terapi

Yıllardır yaşadığım anksiyete,kaygı,panik sorunlarım ve tam da herşeyden vazgeçmiş karamsarlığa kapılmış iken ilk bir kaç terapiden sonra bile müthiş değişimler ile hayatıma dokundu.Asla çözülemez sandığım çare bulamıyacağımı düşündüğüm her şeyi çözdük. Bireysel terapi almama rağmen bir yandan eşim ile ilgili problemleri de halletmiş olduk.
Çok büyük farkındalıklar kattı daha sağlıklı daha mantıklı kararlar almaya başladım istediğim zaman ulaşabilme rahatlığı her daim yanımda olduğunu hissetmek bambaşka bir duygu eğer terapi almayı düşünüyorsanız çok doğru yerdesiniz.

Uzm. Kl. Psk. Halil İbrahim Özuğur

Değerli yorumlarınız ve dşünceleriniz için çok teşekkür ederim. İyi ki varsınız.

Halil İbrahim Bey'den çok memnunum. Herkese tavsiye ediyorum. Karşılıklı iletişim ve randevu haricinde kendisine rahatlıkla ulaşabildiğim birisi. Karşısında problemlerimi açıkca dile getirebildiğim, beni açıkca ve net bir şekilde anlayan bir uzman. Travmalar ve öfke kontrolünden dolayı görüşmeler sağladım. Kendisine bir uygulamadan ulaştım. Halil İbrahim Bey karşı tarafı dinledikten sonra fazlasıyla süzgeçten geçirip, size karşı en iyi şekilde çözüm bulan insan. Problemlerim hakkında aydınlanmamı sağladı. Evet problemim buymuş, bundan dolayı bu şekilde hareket ediyorum diye düşünmeme yardımcı oldu.

Uzun bir aradan sonra beni gayet iyi anlayan ve objektif olarak bana hissettirmeden beni çözen bir psikolog.Hala da birlikte sürecimize devam ediyoruz.Kendi davranışlarımı daha net anlayabiliyorum.Söylediği şeylerle aydınlanmalar yaşayabiliyorum davranışlarıma karşı .

Uzm. Kl. Psk. Halil İbrahim Özuğur

Görüşleriniz için çok teşekkür ederim.