Doç. Dr. Halil İbrahim Yener

Göz Hastalıkları daha fazla

Konya 1 adres

Doç.Dr. Halil İbrahim Yener, Özel Konya Göz Hastanesi'nde görev yapmaktadır.

Özel Konya Göz Hastanesi
Sancak Mh. Ünlüer Sk. No: 13 Selçuklu / Konya (İstanbul Yolu MTA Tramvay Durağı Karşısı), Selçuklu, Konya

Nakit, Kredi kartı

Göz Hastalıkları Randevusu

Glokom Muayenesi +12 daha fazla

Glokom Ameliyatı

Göz Çevresi Estetiği (Oküloplasti)

Katarakt Ameliyatı

Göz Hastalıkları Randevusu

Sancak Mh. Ünlüer Sk. No: 13 Selçuklu / Konya (İstanbul Yolu MTA Tramvay Durağı Karşısı), Konya

Ş
• Konum: Özel Konya Göz Hastanesi • Laz...daha fazlaer Ameliyatı daha az

Halil İbrahim hoca işinin ehlidir. Çok hızlı ve profesyonelce no touch Lazer ameliyatı oldum. Gayet başarılı.

O
Telefon numarası doğrulandı

Yaklaşık bir ay önce Halil İbrahim Yener hocamdan lazer tedavisi gördüm ve çok memnun kaldım. Bu süreç içinde ameliyat gününden itibaren neredeyse hiç bir ağrılı bir sürecim geçmedi.

Telefon numarası doğrulandı

Ben yaklaşık 6 ay önce gözümü çizdirmek için Halil İbrahim beye geldim. Ameliyatım sorunsuz geçti ve çok rahattı. Kendisi her zaman güler yüzüyle hastaları karşılıyor ve tecrübesiyle işinin ehli bir doktor.

Ş
Konum: Özel Konya Göz Hastanesi • Diğer

Yaklaşık 6 yıldır beni doktor doktor gezdiren göz yaşı kanalı tıkanıklığı rahatsızlığım nedeniyle Doktor Halil İbrahim Yener'e muayene oldum, ameliyatımı başarılı bir şekilde yaptı. Ameliyat sonrası yüzümde kalacak dikiş izinden çok korkuyordum fakat şu anda sanki ameliyat olmamışım gibi iz kalmadı.

Randevu doğrulandı
• Konum: Özel Konya Göz Hastanesi • G...daha fazlaöz Hastalıkları Randevusu daha az

Bugün muayene oldum gözüme yapılacak bişe olmadığını söyleyip gönderdi gereksiz işlem yapmadı yani Allah işini rast getirsin amin

Konum: Özel Konya Göz Hastanesi • Lazer Ameliyatı

Çocukluğumdan beri gözlük kullanıyordum. Gözlük benim sağ kolum gibi bir şeydi. Numaralarım - 7.50 ve astiğmatım 2.50 idi. Ve lazer ameliyatından korkuyordum. Ama Doç. Dr. Halil İbrahim Yener hocam sayesinde bu korkumu yendim ve gözlerim operasyondan sonra sıfırlandı şuan çok güzel görüyorum. Tavsiye üzerine gelmiştim doktorum bir harika sizlere tavsiye ederim korkacak bir şey yok. Daha kaliteli yaşamak için haydi :)

Konum: Özel Konya Göz Hastanesi • Katara...daha fazlakt Ameliyatı daha az

81 yaşında annemin iki gözünü de katarakttan ameliyat yaptırdık .Dr Halil İbrahim bey çok ilgili ve güler yüzlü şekilde her şeyi anlattı. ameliyatımız sorunsuz ve ağrısızdı .Aynı gün içerisinde ameliyat olup bir kaç saat içerisinde taburcu olduk .Annem çok net görüyor artık.

T
• Konum: Özel Konya Göz Hastanesi • Randevu

Ailecek muayne olduğumuz Dr.muz, ben ve kızımın gozluk değerlerinin kontrolu için gittik, işinin ehli bir Dr.dur.

Konum: Özel Konya Göz Hastanesi • Lazer Ameliyatı

1 ay önce Lasik yöntemiyle lazer göz ameliyatı oldum. Halil İbrahim hocam süreç boyunca beni detaylı bir şekilde bilgilendirdi ve tüm süreçte ilgilendi. 16 yıldır gözlük kullanıyorum 4.5 numara miyop ve 1 numara astigmatım vardı. Ameliyatımın tamamı 5-10 dakika gibi bir süreçte gerçekleşti. Hiçbir acı, yanma hissetmedim. Ameliyatım biter bitmez de net bir şekilde görmeye başladım.Sonrasında da gün geçtikçe daha iyi görmeye devam ettim. Bu süreci Halil İbrahim hocamın desteği ve ilgisiyle aklımda hiç şüphe ve endişe kalmadan tamamladım. Çok memnunum.

O
Konum: Özel Konya Göz Hastanesi • Refrakt...daha fazlaif Cerrahi daha az

40 yıldır gözlük kullanıyordum doktor bey sayesinde göz içi mercek ameliyati ile uzak ve yakın gözlük kullanmadan hayatıma devam ediyorum iyi ki olmuşum gözlüksüz hayatın güzelliklerini yaşıyorum Halil İbrahim yener hocamı herkese tavsiye ederim hocamı