Sancak Mh. Ünlüer Sk. No: 13 Selçuklu / Konya (İstanbul Yolu MTA Tramvay Durağı Karşısı), Selçuklu, Konya
Göz Hastalıkları Randevusu
Sancak Mh. Ünlüer Sk. No: 13 Selçuklu / Konya (İstanbul Yolu MTA Tramvay Durağı Karşısı), Konya
Glokom Muayenesi
Glokom Ameliyatı
Özel Konya Göz Hastanesi
Göz Çevresi Estetiği (Oküloplasti)
Katarakt Ameliyatı
Çocuk Göz Muayenesi
Şaşılık Cerrahisi
Şaşılık Tedavisi
Görüşler içerisinde ara
Halil İbrahim hoca işinin ehlidir. Çok hızlı ve profesyonelce no touch Lazer ameliyatı oldum. Gayet başarılı.
Yaklaşık bir ay önce Halil İbrahim Yener hocamdan lazer tedavisi gördüm ve çok memnun kaldım. Bu süreç içinde ameliyat gününden itibaren neredeyse hiç bir ağrılı bir sürecim geçmedi.
Ben yaklaşık 6 ay önce gözümü çizdirmek için Halil İbrahim beye geldim. Ameliyatım sorunsuz geçti ve çok rahattı. Kendisi her zaman güler yüzüyle hastaları karşılıyor ve tecrübesiyle işinin ehli bir doktor.
ş....
Yaklaşık 6 yıldır beni doktor doktor gezdiren göz yaşı kanalı tıkanıklığı rahatsızlığım nedeniyle Doktor Halil İbrahim Yener'e muayene oldum, ameliyatımı başarılı bir şekilde yaptı. Ameliyat sonrası yüzümde kalacak dikiş izinden çok korkuyordum fakat şu anda sanki ameliyat olmamışım gibi iz kalmadı.
Bugün muayene oldum gözüme yapılacak bişe olmadığını söyleyip gönderdi gereksiz işlem yapmadı yani Allah işini rast getirsin amin
Çocukluğumdan beri gözlük kullanıyordum. Gözlük benim sağ kolum gibi bir şeydi. Numaralarım - 7.50 ve astiğmatım 2.50 idi. Ve lazer ameliyatından korkuyordum. Ama Doç. Dr. Halil İbrahim Yener hocam sayesinde bu korkumu yendim ve gözlerim operasyondan sonra sıfırlandı şuan çok güzel görüyorum. Tavsiye üzerine gelmiştim doktorum bir harika sizlere tavsiye ederim korkacak bir şey yok. Daha kaliteli yaşamak için haydi :)
81 yaşında annemin iki gözünü de katarakttan ameliyat yaptırdık .Dr Halil İbrahim bey çok ilgili ve güler yüzlü şekilde her şeyi anlattı. ameliyatımız sorunsuz ve ağrısızdı .Aynı gün içerisinde ameliyat olup bir kaç saat içerisinde taburcu olduk .Annem çok net görüyor artık.
t.....
Ailecek muayne olduğumuz Dr.muz, ben ve kızımın gozluk değerlerinin kontrolu için gittik, işinin ehli bir Dr.dur.
ay...u
1 ay önce Lasik yöntemiyle lazer göz ameliyatı oldum. Halil İbrahim hocam süreç boyunca beni detaylı bir şekilde bilgilendirdi ve tüm süreçte ilgilendi. 16 yıldır gözlük kullanıyorum 4.5 numara miyop ve 1 numara astigmatım vardı. Ameliyatımın tamamı 5-10 dakika gibi bir süreçte gerçekleşti. Hiçbir acı, yanma hissetmedim. Ameliyatım biter bitmez de net bir şekilde görmeye başladım.Sonrasında da gün geçtikçe daha iyi görmeye devam ettim. Bu süreci Halil İbrahim hocamın desteği ve ilgisiyle aklımda hiç şüphe ve endişe kalmadan tamamladım. Çok memnunum.
40 yıldır gözlük kullanıyordum doktor bey sayesinde göz içi mercek ameliyati ile uzak ve yakın gözlük kullanmadan hayatıma devam ediyorum iyi ki olmuşum gözlüksüz hayatın güzelliklerini yaşıyorum Halil İbrahim yener hocamı herkese tavsiye ederim hocamı
Halil İbrahim Yener isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Halil İbrahim Yener, Göz Hastalıkları. Size Halil İbrahim Yener tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Göz Hastalıkları Randevusu, Normal Randevu, Katarakt Ameliyatı, Refraktif Cerrahi, Şaşılık Tedavisi, Şaşılık Cerrahisi, Retina Hastalıkları Cerrahisi, Göz Çevresi Estetiği (Oküloplasti), Glokom Muayenesi.
Halil İbrahim Yener adresi nerede?Halil İbrahim Yener şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Sancak Mh. Ünlüer Sk. No: 13 Selçuklu / Konya (İstanbul Yolu MTA Tramvay Durağı Karşısı) Konya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Halil İbrahim Yener isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Halil İbrahim Yener online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Halil İbrahim Yener isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Halil İbrahim Yener, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Halil İbrahim Yener hangi dilleri konuşuyor?Halil İbrahim Yener ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Halil İbrahim Yener isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Halil İbrahim Yener tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Halil İbrahim Yener hakkında ne düşünüyor?Toplam 82 hasta / danışan, Halil İbrahim Yener hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Halil İbrahim Yener hangi sigortaları kabul ediyor?Halil İbrahim Yener, sigortanın mevcut olup olmadığını belirtmedi. Sigortanızı kapsayıp kapsamadığını veya yalnızca sigortasız hastaları kabul edip etmediğini öğrenmek için önce Halil İbrahim Yener ile iletişime geçmenizi öneririz.
Konya bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Göz Doktorları
Konya bölgesinde SGK kabul eden Göz Doktorları