100. Yıl Mahallesi Dumlupınar Bulvarı No:26, Kütahya Merkez, Kütahya
Halil İbrahim Bey ve yanındaki (asistanı sanırım) görevli sağlık çalışanı çok nazik ve ilgiliydi. Detaylı bir muayene yaptı kendisi bazi doktorlarinki gibi üstünkörü değildi kesinlikle. Hem detaylı açıklamalarda bulundu hemde röntgeni bizzat bize göstererek anlattı ki buda pek yapılan bir şey değil. Randevu saatimizden önce girdik. Röntgen için sonuç göstermek için de hiç bekletilmedik. Aldıkları para belki emeklerinin karşılığı bile değil. Sonuna kadar helal olsun. Allah razı olsun.
Diz protezi ameliyatı sürecinde ve sonrasında gerek açıklamaları gerekse ilgilenmesiyle çok memnun kaldık. Umarım herkes böyle doktorla karşılaşır.
g.....
İbrahim bey merhametli ,nazik,hastasını önemseyen rahatlıkla soru sorabildiğiniz ve sorularınıza cevap alabildiğiniz bir hekim.Annem 75 yaşında ve omuz ağrısından uyuyamıyordu.Ameliyatı başarılı bir şekilde geçti. Emeğinden dolayı sonsuz teşekkürler.....
Halil İbrahim Yıldız isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Halil İbrahim Yıldız, Ortopedi Ve Travmatoloji.
Halil İbrahim Yıldız adresi nerede?Halil İbrahim Yıldız şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- 100. Yıl Mahallesi Dumlupınar Bulvarı No:26 Kütahya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Halil İbrahim Yıldız isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Halil İbrahim Yıldız online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Halil İbrahim Yıldız isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Halil İbrahim Yıldız bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Halil İbrahim Yıldız ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Halil İbrahim Yıldız hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Halil İbrahim Yıldız hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.