Doç. Dr.
Halil Korkut Dağlar
Kadın Hastalıkları Ve Doğum,
Perinatoloji
Mersin 1 adres
Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar
Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu
Üreme Genetiği
İnfertilite Cerrahi
İnfertilite ve Tüp Bebek
di...t
Korkut bey ile ilk gebelik takibimi yapan başka doktorun yönlendirmesiyle detaylı ultrason aşamasında tanıştık.İlk gebeliğimde rahim ağzı kısalığı nedeniyle 25. Haftada doğumum gerçekleşti,bebeğimizi kaybettik. Korkut bey bu süreçte gebelik takibimi yapan doktorun kendisi olmamasına rağmen yanımızdydı konuyla ilgili her soru için kendisine çekinmedn ulaşabildik,bu büyük bir şanstı çünkü sayısz düşünce kaygı vardı kafamızda,en ufak bir çekince olmadan kendisini arayabilme yakınlığını bize gösterdği içn kendisne minnet duyuyorum.Bu süreçte bize verdiği önem ve güvenden dolayı 2.Gebeliğmin takibni kendisinin yapmasna karar verdik.şimdi verdiğimz karara şükrediyoruz.Takip aşamasında bizi en doğru yönlendirmelerle 40.Haftaya taşıdı.40hafta boyunca bizimle gün saydı.Ve o unutulmaz güzellikteki gün geldi, sezaryen ile doğumum sorunsuz bir şekilde gerçekleşti bebeğimize kavuştuk. Kendisine bu yolda bize eşlik ettiği için, bebeğimizi kucağımıza almamıza vesile olduğu için minnettarız:)
ze...
Tüp bebek doktorumuzun yönlendirmesiyle Korkut Bey ile tanıştık. Zor bir tüp bebek tedavisi olduğu için eşimle çok tedirgindik. Özellikle 16.haftada amniyosentez yapılacağı için korkuyordum. İşlem öncesi kontrollerimizde beni çok rahatlattı korkularımı azalttı. İşlemi çok başarılı ve sorunsuz bir şekilde tamamladı. Gebelik takibim boyunca da her muayenemi detaylı bir şekilde yaptı. Sayesinde çok güzel, mutlu, sağlıklı bir gebelik geçirdim ve bizi minik prensimize kavuşturdu.
öz...z
Sizi anlatacak kelimeleri bulmakta oldukça zorlanıyorum. Her şeyden önce şunu belirtmek istiyorum ki bizim için çok değerlisiniz. İlk gebeliğim maalesef ki kayıp ile sonlandı. Acımızı bizim kadar yaşadınız,bizim ile beraber üzülüp bizim ile beraber sevindiniz. Bir doktor nasıl olmalı derseniz tam da sizin gibi olmalı. Gereksiz ve abartılı hassasiyeti olmayan, her şeyden önce hasta psikolojisini gözeten, yeri gelince bir abi yeri gelince dost olabilen… Tüm korkularımı sizin yanınızda ve sayenizde atlatabildim. Sonunda da bana Dünyamı, oğlumu verdiniz. Başkalarını bilmem ama benim için çok ama çok özelsiniz hepte öyle kalacaksınız. İlk doğumu kötü bir tecrübeyle sonlanan, tekrar ameliyat olmaktan korkan biri okuyorsa eğer bu yazıyı ona şunu söylemek istiyorum. Hiç bir şey korktuğunuz gibi olmayacak. Emin ellerdesiniz.
di...
Canım doktorum mükemmel bir süreçle bebeğimiz dünyaya geldi. Riskli hamilelik sürecimi çok iyi şekilde yönetti her randevuda detaylı şekilde muayene ettiği ve anlattığı için içimiz rahat şekilde sürecimiz bitti tanıştığımız için çok şanslıyız. Tekrar hamile kalırsam yine tercihim Halil bey
mi...ş
Kibar Çok ilgili ve çok alakalı bir doktor
hamileliğimin her anımda yardımcı oldu Mersin’de bir numara doktor bence eğer tekrar hamile kalırsam tekrar doğuma ona giderim
Benimki Tüp bebekti hassas bir durumdu ama doktor o kadar ilgiliydi ki her şey harika geçti Allah bin defa razı olsun hocamdan
ay...n
İlk bebeğim servikal yetmezlikten dolayı 27 haftalıkken doğdu.İkinci gebeliğimi öğrendiğimde Korkut beye gitmeye başladım.Yedinci haftadan itibaren onun takibinde zor ama sağlıklı bi gebelik geçirdim.Anlayışı , her kontrolümüzde beni sakinleştirmesi ve tedavisiyle çok iyi bi doktor.Desteği sayesinde bebeğimi 38. Haftada sağlıkla kucağıma aldım.Emeğinize sağlık
fı...r
ilk defa evlat sahibi olacaz herşeyi detaylı ve anlaşılır şekilde anlattı. İşinin ehli olduğu belli sert ve soğuk gibi duruyor ama öyle değil biraz muhabbet edince anlayabiliyorsunuz. Kendisine başarılar diliyorum
p.....
Merhabalar,Dr Halil bey ile bir öneri üzerine tanışma fırsatı bulduk ve bebeğimizin taraması sırasında yüzünü göstermemesin den dolayı aynı gun ve başka bir tarihler de tarama yaptı güler yüzle ve esprili bir şekilde muhayenemizi bitirdi kendisine işinde başarılar diliyoruz
yorumu lohusalığımın14.gününden Korkut hocamdan ayrılışımızın hüznü ile yazıyorum;)hocamızı araştırmalarım sonucu ile yollarımız kesişti.işinin ehli ve iletişim kurabileceğimiz bir doktor istiyordum.bebeğim tedavi ile olduğu için biraz pimrikliydim ve korkut hocam bana hep destek oldu her detayıanlattıHamilelik sürecimdesağlık sorunlarıyla da karşılaştımGebelik şekerim sınırda çıktı ve doktorumuz diyetisyen önerdihem sağlıklı gebelik geçirmeme Hemde kilo almadan doğum yapmama sebep oldu daha sonra 9.ayın başında grip oldum ağır bişeydi tahliller kontroller yapıldı doğru tedavi ve telkinle atlattık. Planlanan doğum 01.03 tarihiydi fakat alex 29.02 gece suyum geldi. hocamızhastaneye bizden önce gelmişti.Harika bi dikişim varhastaneden çıkmadan ayaklanmıştım.bunları anlatma sebebim benhep yorumlara bakarak karar alıyordum benim gibi olan ailelere faydası olur.Kendisi ve asistanı iyi ki var. ihtiyacı olan herkesin hayatına dokunabilirsiniz sevgiler.
ec....
Halil hoca alanında uzman hastalarıyla ilgilenen ,bir problem olduğunda o problemle ilgili sorulara cevap veren hastaları çözümleri ile rahatlatan bir uzman .
Her kontrolde detaylı açıklama yapan sonra ki süreçte ne olacağını anlatan çok iyi bir doktor .
Biz ameliyat olmak için gittik gerek olmadığını söyledi sıkı bir takipte bulundu ve ameliyatsız bir gebelik süreci geçirtti .
Halil Korkut Dağlar isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Halil Korkut Dağlar, Kadın Hastalıkları Ve Doğum, Perinatoloji. Size Halil Korkut Dağlar tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Detaylı Ultrason, Gebe Takibi, Çoğul Gebelik Takibi, Sezeryan Doğum, Normal (Vajinal) Doğum, Diyabetik Gebe Takibi, Gebelik Öncesi Danışmanlık, Skar Gebelik Ameliyatı, Yüksek Riskli Gebelik Takibi, Diyafram Yöntemi(Doğum Kontrol).
Halil Korkut Dağlar adresi nerede?Halil Korkut Dağlar şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yeni Mahalle 33184 Sok Zen Platınum Office Bina No:2 Mersin
Adresine gitmek zorunda kalmadan Halil Korkut Dağlar isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Halil Korkut Dağlar online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Halil Korkut Dağlar isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Halil Korkut Dağlar, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Halil Korkut Dağlar hangi dilleri konuşuyor?Halil Korkut Dağlar ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Halil Korkut Dağlar isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Halil Korkut Dağlar bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Halil Korkut Dağlar ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Halil Korkut Dağlar hakkında ne düşünüyor?Toplam 65 hasta / danışan, Halil Korkut Dağlar hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Halil Korkut Dağlar hangi sigortaları kabul ediyor?Halil Korkut Dağlar, sigortanın mevcut olup olmadığını belirtmedi. Sigortanızı kapsayıp kapsamadığını veya yalnızca sigortasız hastaları kabul edip etmediğini öğrenmek için önce Halil Korkut Dağlar ile iletişime geçmenizi öneririz.
Mersin bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Mersin bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Mersin bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Mersin bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Mersin bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Mersin bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Mersin bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Mersin bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Mersin bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Mersin bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Mersin bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Mersin bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları