Adrenal Cerrahisi
Göbek Fıtığı Ameliyatı
Herni Cerrahisi
Kasık Fıtığı Cerrahisi
ANADOLU HASTANESİ
Kolektomi (Kalın Bağırsağın Çıkarılması)
Kolon Ve Rektum Cerrahisi
Zehirli Guatr Ameliyatı
İç Guatr Ameliyatı
Şeker Ameliyatı
mu...z
Mide küçültme ameliyati oldum gerek kendi gerek ekibi harika bir uyum icinde suan 15 gun oldu ve 12 kilo verdim ameliyat olmak isteyen herkese onerebilecegim bir doktor yurt disinda yasiyorum burda dahil online destek alabiliyorum agrisiz dikissiz pansuman gerektirmeyen son sistem ekipmanlr kullaniliyor hersey icin cok teşekkür ederim
ha...m
Safra kesem şişmiş irili ufaklı çamurlu iltihaplı taşlar çok rahatsız ediyor ve ilk etapta serumlar tedaviye cevap vermedi.hocamız yılmadan usanmadan tedavimi arkasından ameliyatımı başarılı bir şekilde gerçekleştirdi kendisine gerçekten çok teşekkür ediyorum
d.....
Çok ilgili bir doktor, ismini daha önce çok duydum.Ameliyatları başarılı, safra kesesi ameliyatı oldum.Şuanda hiçbir şikayetim kalmadı.Çok iyi ilgileniyor,ameliyat sonrası aradı sordu.Bana hem teşhis koydu hem de ameliyat etti.
Ben doktor Mert Bey'e ameliyat oldum, midemin 4te 3ü alındı.2 ay oldu ameliyat olalı, gayet memnunum.Sürekli takip altındayım, görüşüyorum ve memnunum.Kilo verdim 2 ay içerisinde.Ağrılarım vardı, daha hafifledim.15 kilo verdim.Ameliyat olmak isteyenlere tavsiye ederim.Çok ilgililer, şehir dışından hastası olmuştum.Beni sürekli takip etti.
Halil Bey çok iyi bir cerrah, eli çok güzel.Memnunuz.Tedavi amaçlı gittim,oğlumu da fıtıktan ameliyat etti.Ben ayak yanığıyla gittim.İlaç tedavisi uyguladı, şikayetlerim de geçti, çok memnunuz.Allah razı olsun.
Allah razı olsun hocamdan, beni ameliyat etti.Çok memnun kaldım.2 taraflı kasık fıtığı ameliyatı oldum.Bir kolonoskopi yapıldı, parça alındı.Kendisine teşekkür ederim.Ellerine sağlık, Allah razı olsun ondan. Bir sıkıntım yok hatta basur ameliyatımı da kendisine olacağım.Biraz korkuyorum, korkumu yendikten sonra geleceğim.İl dışından hastasıyım, çok memnunum.
z.....
Biz kendisinden çok memnun kaldık.Ameliyat süresi ve sonrasında ilgisi ve alakası çok iyiydi.Sonrasında ufak bir rahatsızlığım oldu, gece dahi ulaşabildim.İlgisi devam etti, iyiydi.Gebeyim,apandist ameliyatı oldum.Psikolojikmen de rahatlattı beni. Ağrılarım olduğunda gereken müdahaleyi yaptı.Ameliyatım çok rahat geçti çok şükür, panik biriyim.Ameliyat sürecimi çok rahat atlattım.Çok şükür herhangi bir sıkıntım da olmadı ameliyat sonrasında.
s...
Doktor beyden ben memnunum,çok güzel ameliyat geçirdim.Çok güzel bir haftaydı, hiç ağrı sızı, sıkıntı yaşamadım.Geldi ilgilendi benimle, sürekli iletişim halindeydim.Sürekli mesaj atıp cevap alabildim.Çok memnun kaldım,düşünen herkese tavsiye ederim.Çok başarılı bir doktor, ekip olarak ilgilendiler.Ben bir sıkıntı yaşamadım, psikolojik olarak da kendimi iyi hissettim.Doktorum yanımdaydı .Mide küçültme ameliyatı oldum.23 kilo gitti, hala da devam ediyorum şuanda.Doktorumdan memnunum. 3 ay oldu ameliyat olalı,hala iletişim halindeyim.Bir sıkıntı varsa hemen çözüme kavuşturuyor, güzelce ilerliyoruz.
Zorlu bir ameliyattı, çok başarılı bir şekilde oldu.Safra kesem baya şişmişti, önce tedavi edip sonra ameliyat etti.Çok teşekkür ederim, ellerine sağlık.Var olan şikayetlerim tamamen bitti.Safra kesem tamamen şişmişti,ayakta duramıyordum.20 ml'den büyük taşlar vardı.Tedavi ve ameliyat sürecinde çok başarılı bir hekim, ellerine sağlık.
Halil Mert Bey bu zamana kadar gördüğüm en ilgili doktor.doktortakvimi'nde Halil Mert Bey'le karşılaştıysanız çok şanslısınız.Güler yüzlü, sevecen ve her daim yanınızda olan bir doktor.Bende meme kanseri oluşmuş, bana erken teşhis koyduğu için kemoterapi ve radyoterapi almadım. Beni farklı tedaviler ve tel işaretleme için yönlendirdi.Hastalığımın peşini hiç bırakmadı, farklı bir yere yönlendirdi ve her defasında aradı; gittiniz mi yaptırdınız mı diye sordu.Ben onun sayesinde erken teşhis ve tedaviyle kemoterapi ve radyo terapiden kurtuldum.Kendisine çok minnettarım,herkese tavsiye ederim.Hep ilgilendi, hep yanımda oldu.Kafamdaki doktor profilini, çekimserlik fikrimi değiştirdi.Doktorlarla iletişim kuramazken Halil Mert Bey'le iletişim kurdum.Sadece ilgisi için bile Mert Bey'e gidilmedi.
Halil Mert Bahadır isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Halil Mert Bahadır, Genel Cerrahi. Size Halil Mert Bahadır tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Laparoskopik Safra Kesesi Ameliyatı, Kolon Ve Rektum Cerrahisi, Laparoskopik Fıtık Tedavisi, Laparoskopik Cerrahi, Meme Koruyucu Cerrahi, Kolonoskopi, Laparoskopik Apendektomi, Laparoskopi, Obezite Cerrahisi.
Halil Mert Bahadır adresi nerede?Halil Mert Bahadır adresini belirtmedi. Halil Mert Bahadır yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya Halil Mert Bahadır adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan Halil Mert Bahadır isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Halil Mert Bahadır online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Halil Mert Bahadır isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Halil Mert Bahadır bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Halil Mert Bahadır ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Halil Mert Bahadır hakkında ne düşünüyor?Toplam 10 hasta / danışan, Halil Mert Bahadır hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.