Ardından Almış Olduğum Eğitimler İse;
-Bilişsel Davranışçı Terapi Eğitimi (Teorik ve süpervizyon eğitimi yüksek lisans programı içerisinde yer almaktadır.)
-Tıbbi Hipnoz Eğitimi (Üsküdar Üniversitesi 200 Saat)
-Cinsel Terapi Eğitimi (Citeb 85 saat)
-Evlilik ve Çift Terapisi eğitimi (Citeb 83 saat)
-Aile Danışmanlığı Eğitimi(Süleyman Demirel Üniversitesi 450 saat)
-EMDR eğitimi (Emre Konuk Davranış Bilimleri Enstitüsü)
-Bütüncül Psikoterapi Teorik Eğitimi (Tahir Özakkaş 288 Saat Psikoterapi Enstitüsü)
Eğitim İçeriği İse Kısaca;
-Birleştirilmiş Psikoterapi
-Duygu Odaklı Psikoterapi
-Psikoterapi Sistemleri
-Kurumsal Yapılarda Bütüncül Psikoterapinin Uygulanması
-Psikodinamik Yönelimli Destekleyici Terapiyi (PYDT)
-İnançlar, İslam ve Psikoloji
-Psikanalitik Alan Kuramı
-Bütüncül Psikoterapi Formülasyon Eğitimi (Tahir Özakkaş 288 Saat Psikoterapi Enstitüsü)
-Bütüncül Psikoterapi Süper vizyon Eğitimi (Tahir Özakkaş 288 saat Psikoterapi Enstitüsü)
-Doğum Psikoterapisti Eğitimi (Hakan Çoker ve Neşe Karabekir 200 saat,İstanbul Doğum Akademisi)
-Bütüncül Oyun Terapisi Eğitimi (Psikoterapi Enstitüsü) (84 Saat)
Eğitim İçeriği Kısaca ;
-Deneyimsel Oyun Terapisi
-Kum Tepsisi Terapisi
-Masal Terapisi
-Çocuk Merkezli Oyun Terapisi
-Çocuklarda Göz Hareketleri ile Duyarsızlaştırma yöntemlerini kapsamaktadır.
Test Eğitimleri;
-Dil Gelişimi ve Kelime Söyleyiş Testi
-Peabody Resim Kelime Testi
-Goodenough-Harris İnsan Resmi Çizme Testi
s....
İyi günler öncelikle.Halil beye ne kadar teşekkür etsem az kalır.evleneli 7 ay oldu ve terim yerindeyse bataklıkta gibiydim terapiyle Halil bey bu bataklıktan kurtardı.yaşamayan bu durumu anlayamaz.2 kere doktora gittim bir sorunum yok dediler.araştırmadığım site internet üzerimden sormadığım doktor kalmadı karar verdik eşimle terapi almaya.önceden olmuyor yapamıyorum diye ağlardım şimdi ise mutluluktan ağlıyorum.inanın nasıl olduğunu anlamıyorsunuz .ben eşime kaç kere oldu mu yaptım mı diye sordum .vajinusmus iseniz ertelemeyin kendinize güvenin Halil beye güvenin.söylediklerini uygulayın.tabi bu süreçte en büyük destekçim yol arkadaşım canım eşim oldu.7 ay sabır etti bir kere olsun olumsuz birşey söylemedi hep yanımda oldu ve biz bunu başardık.
Pandemi sürecinde içinde bulunduğumuz ekonomik ve sosyal problemlerim yüzünden içime kapanık problemler yaşadım ve halil beye başvurdum. Sorunlarımı kendisi yaşamış gibi üstün empati gücünden olduğuna inandığım çok içten tutumu sayesinde çok kısa sürede her görüşmemiz sonucunda kendimi günden güne daha iyi hissetmeye başladım ve kişisel gelişim açımdan bile çok büyük fayda sağladım kendisine buradan da çok teşekkür ediyorum. Sadece sorunu olduğunu düşünenler değil sosyal, ailevi ve iş hayatına bile çok fazla katkı sağlayacağınızdan kendinize yatırım yaparak her konuda daha fazla başarılı olacağınızdan emin olabilirsiniz. Herkese tavsiye ediyorum.
m....v
İşinde çok iyi bir piskologsunuz vajinusmusu yenemiyeceğimi düşünmüştüm ama sayenizde başardım çok teşekkür ederim
Halil Bey’e kendimi herşeyden soyutlamış,karamsar ve yaşamaktan sıkılmış vaziyette gittim. Depresyon eğilimindeydim. Fakat anlayışı empati yeteneği uzmanlığı ile aylar yıllar sürer diye gittiğim terapi desteğimi kısa sürede çözdü.
Denizli’de onca psikoloğa gitmeme ve fayda görmememe rağmen oluşan travmamı kısa sürede çözmesi bana sunduğu en büyük güzellik. Ve en önemlisi kendimi iyi hissediyor olmak.
Ve şu an etrafımdaki herkese öneriyorum. İYİKİ HALİL SAĞAT
g....g
Halil beyden çok memnun kaldım o kadar sıkıntılı bir dönemden geçiyordum ki yaşadıklarımı atlatmamda bana en büyük desteği kendileri sağladı Herkese sonuna kadar tavsiye ederim pişman olmazsınız .
g....̇
Kendimle alakalı sorunların sebeplerinin nereden kaynaklandığını farketmem açısından çok etkili oldu. Halil beye çok teşekkürler iyi ki tanıdım.
s....b
Bir uzmana gitmemdeki amacım yaşama sevincimi kazanmak.İnsan hayatında mutlaka uzman desteği almalı.Seanslarım devam ediyor ve artık hayata daha umutla bakıyorum.İyi ki gelmişim.Memnunum.
Vajinüsmüs tedavisi için gitmiştim hiç inancım yoktu kendime başarabileceğime dair ama Halil bey ile tanıştıktan sonra olayı harika çözümledik hatta bir bebeğim olucak. Ayrıca panik atak için de gittim çok da güzel gidiyordu süreç ancak benim farklı sağlık sebebi sorunlarımla yarım kaldı ilerleyen zamanlarda yine bu konu ile ilgili yine görüşeceğim ilgisi ve bilgisi harika gerçekten yani tam bir psikolog .
hü...
Onu bunu ve dahi kendimi suçlayarak geçen koca 30 sene sonunda kişilik sahibi olmak,sevmek sevilmek neymiş öğrendiğim yeri gelip eğlenceli yeri gelip düşğnceli geçen terapi sürecinden sonra 30 yaşımda yeniden doğdum diyorum ve kaliteli günler yaşıyorum hamdolsun iyi ki yolumuz kesişmiş. İşinin ehli Psikolog Halil Sağat Bey başarılarınız daim olsun daha nice insanların hayatlarına dokunmanız duasıyla...
se...n
Sürekli ertelediğim terapi sürecim iş yerinde yaşadığım bazı sıkıntıların artmasıyla başladı.etrafımdaki kişileri suçlamak yerine kendimi iyileştirmem gerektiğini biliyordum .bu konuda çok araştırma yapmadım . çünkü Halil Bey'in almış olduğu eğitimler ve sertifikaların ne kadar değerli olduğunu biliyordum.Sabrı, desteği ve gerçekten profesyonel yaklaşımı için ne kadar teşekkür etsem azdır ....
Halil Sağat isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Halil Sağat, Psikoloji.
Halil Sağat adresi nerede?Halil Sağat şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Çamlaraltı No:13 Denizli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Halil Sağat isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Halil Sağat online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Halil Sağat isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Halil Sağat bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Halil Sağat ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Halil Sağat hakkında ne düşünüyor?Toplam 10 hasta / danışan, Halil Sağat hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Denizli bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikologlar
Denizli bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikologlar