2020 yılında Sosyal Hizmet Uzmanı olarak mezun oldum. Aynı yıl içerisinde Aile Danışmanlığı, Oyun ve Masal Terapisi eğitimlerimi tamamlayarak online danışmanlığa başladım. 2021 yılında Çocuk Gelişim Testleri uygulayıcılığı, 2022 yılında EMDR - İleri Düzey uygulayıcılığı eğitimlerimi tamamladım. 2024 yılı itibari ile de Topkapı Üniversitesinde Psikoloji Yüksek Lisans eğitimime devam etmekteyim.

Evlilik ve ilişkilerdeki problemlerinizi sağlıklı bir şekilde çözmeniz, bu süreçte profesyonel bir destek almak için randevu talebinde bulununuz.

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk

Makaleler
Röportaj

Ö
Konum: Online Danışmanlık Bireysel Danışmanlık

Süreç oldukça faydalı ve aydınlatıcıydı. Günlük yaşamımda farketmeden beni kötü hissettiren düşüncelerimin, reflekslerimin farkına varmamı sağladı. Dolayısıyla çözümü de mümkün oldu. Bu konuda tahmin ettiğimin de ötesinde farkıdalık ve iyileşme elde ettim.

Konum: Online Danışmanlık Bireysel Danışmanlık

Halil bey ile tam düşüşe geçtiğim, hayatım ve geleceğim ile ilgili doğru kararlar veremediğim, ve problemlerle baş edemeyip arasında boğulduğum bi bunalım döneminde tanıştım. Bana hayatımdaki problemlere nasıl yön vereceğimi gösterdi. Kendisi bilgi, birikimi ve yaklaşımları sayesinde beni bu çıkmazdan kolay bir şekilde çıkarttı. Görüşleri, olaylara bakış açıları ve verdiği tavsiyeler ile kendimi tekrar bulmamı sağladı. Artık danışmadan çok hoş sohbeti için çalıyorum kapısını, tereddütsüz tavsiye ederim.

Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

1 ay önce Selçuk Beyle terapiye başladım, beni çok iyi anlayabildiğini düşünüyorum. Kendisine ilk seanstan itibaren çok ısındım ve güvendim. Aile süreçlerimin iyileşmesine ve eşimle yaşadığım anlaşmazlıkların çözümünde etkili oldu. Eğer iyi bir danışmanlık desteği arıyorsanız mutlaka
öneririm.

Z
Konum: Online Danışmanlık Aile Danışmanlığı

Halil bey tüm süreç boyunca çok ilgiliydi. Hayatımızın en önemli kararını almamıza sonuna kadar yardımcı oldu. Farklı bakış açılarıyla durum değerlendirmelerini farklı bir noktaya taşıdı. Bugüne kadar hizmet aldığım en iyi danışmandı kendisi. Şiddetle tavsiye ediyorum.