Kaptan Paşa, Kaptan Paşa Mah. Piyale Paşa Bulv, Okmeydanı Cd. No: 4, 34384 Şişli/İstanbul, Şişli
gö...
Babamın 4 damarı tıkalıydı. Acıbadem Hastanesinde stant olmaz dediler baypass yapılacak dediler. Allah Suavi Hocadan razı olsun. Baypass gereksiz dedi ve stant taktı. Çok memnun kaldık.
se...z
17.10. 2019 tarihinde tek damara 3 stend yerleştirerek çok başarılı bir işlem gerçekleştiren Suavi hocamıza teşekkür ederim. Yıllardır şeker hastasıyım. Ve çok paniktim ama bilgi ve ilgi birleşince sonuç 10 numara.
al...n
2009 yılında geçirdiğim kalp krizi sonrası götürüldüğüm Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Acil Servisinden Memorial Okmeydanı Hastanesine sevk edildim. Burada Sağolsun Kardiolog DR. HALİL SUAVİ TÜFEKÇİOĞLU tarafından anjio'ya alındım ve stent takıldı. Bugüne kadar bir sorun yaşamadım. Değerli doktoruma ve şişli memorial camiasına teşekkür ederim. Önümüzdeki gönlerde tekrar bir kontrol anjiosu olamak üzere aynı doktoruma gitmeyi düşünüyorum.
a....r
2015 yılında geçirdiğim kalp krizi ve enfeksiyon sebebiyle 6 gün yoğun bakımda kaldıktan sonra uygulanan Anjiyografi ve stent takildiktan sonra sürekli kontrol altında ve halen kontrollerimi yapan değerli doktorum Sayın Halil Suavi TÜFEKÇİOĞLU na ve Şişli Memorial Hastanesi ne teşekkür ederim saygilarimla.Ahmet TULPAR
öz...n
Pozitif güven veren operasyondan sonra çok ilgili davranan. hastaya göre analiz çıkaran çok iyi bir doktor. Annemin anjiyosunu gerçekleştirdi ayrıca memorial hastanesinede çok teşekkürler.
Halil Suavi Tüfekçioğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Halil Suavi Tüfekçioğlu, Kardiyoloji.
Halil Suavi Tüfekçioğlu adresi nerede?Halil Suavi Tüfekçioğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kaptan Paşa, Kaptan Paşa Mah. Piyale Paşa Bulv, Okmeydanı Cd. No: 4, 34384 Şişli/İstanbul Şişli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Halil Suavi Tüfekçioğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Halil Suavi Tüfekçioğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Halil Suavi Tüfekçioğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Halil Suavi Tüfekçioğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Halil Suavi Tüfekçioğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Halil Suavi Tüfekçioğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Halil Suavi Tüfekçioğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.