Ortodonti Randevusu
Ortodonti Uzmanı Dr. Halil Toros Bingöl
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Ağız Koruyucusu
Horlama Apareyi
Invisalign Tedavisi
Kanal Tedavisi
Ortodonti Uzmanı Dr. Halil Toros Bingöl
Kendinden Kapaklı Braketler (Self-Ligating Braketler)
Lamina Uygulamaları
Lingual Ortodonti
Ortodontik Tedavi
Ortodonti Uzmanı Dr. Halil Toros Bingöl
Ortognatik Cerrahi (Cerrahi Ortodonti)
Sporcu Plakları
Ortodonti Uzmanı Dr. Halil Toros Bingöl
Şeffaf Plak Tedavisi (Telsiz Tedavi)
na...k
Halil Toros hocamla şeffaf plak tedavisi için ilk görüşmemdi.Başka doktorlara danışmadan kendisine gitmeyi tercih ettim.Kendisini yıllardır takip ediyordum.Başarılı çalışmalarını görmem beni hocama yönlendirdi. Çok samimi ve detaylı ve sabırlı açıklamalarıyla beni tedavi edebileceğine tatmin etmesiyle kendisine çok güven duydum.Tedavimin bir an önce başlaması için sabırsızlanıyorum.
z.....
Plak tedavisi ile alakalı bilgim olmadan gittim. Halil Bey beni çok detaylı bilgilendirdi bu konu beni çok mutlu etti. Umarım yakın zamanda plak kullanımına başlayacağım güzel sonuçlar elde edeceğimize inanıyorum
zu...
13 yaşındaki oğlumun plak tedavisine yaklaşık 8 ay önce başladık. Hem tedavi süreci çok güzel ilerliyor hem de Toros bey’in ilgi ve alakası oğlumu mutlu ediyor. Çok memnun kaldık.
ş.....
Şeffaf plak tedavisine internette rastlamıştım. Ancak Türkiye'de ve şehrimde bulunduğunu, Dr. Halil Toros Bingöl'ün bir hastasının plaklarını gördüğümde öğrendim. Doktor beyin sosyal medya sayfasındaki uygulama örneklerine baktığımda çok bilgilendirici olduğunu gördüm.
Doktor bey ilk görüşmede, uygulamanın etkileri, olası riskleri ve sürecin nasıl olacağına dair verdiği bilgiler ve sorularıma yanıtları ile kararımı kolaylaştırdı.
Filmler ve fotoğraflara göre tasarlanan şeffaf plaklar zamanında geldi ve tedavi başladı.
Süreci yakından takibe yönelik çağdaş uygulamaları kullanıyorlar.
Dr. Halil Toros Bingöl ve tüm ekibi güler yüzlü yaklaşımlarıyla keyifli, güven verici ve çağdaş bir tedavi ortamı yaratmışlar.
Sonuçtan umutluyum.
şe...a
Toros bey gerçekten işinin ehli süreçten detaylıca bahsedip şeffaf plak tedavim hakkında bana hem bilgi verip hemde tedavi sonucunda dişlerimin görüntüsünün nasıl olacağını bana göstermesi beni daha da mutlu etti ilgisi ve alakası fevkalade. Ortodontist arayanlar hiç başka yerde aramayın direk Toros beye gidin mutlu ayrılmamanız imkansız. Ayrıca güler yüzlü ve yardımsever ekibine de bayıldığımı söylemek istiyorum.
bi...ş
Dişlerimdeki ayrıklık ve çapraşıklık sorunu için gitmiştim.şeffaf plak tedavisine başladık ve çok memnunum,hiç belli olmuyor plak olduğu,ben söylemesem farketmiyorlar bile.o kadar rahatki kullanımı,yemek yerken çıkarıp işim bittikten sonra hemen takıyorum.şimdiden çok büyük değişim var.toros bey işinde uzman ve çok samimi güler yüzlü.çevremdeki herkesede tavsiye ediyorum.
al...r
Bir süredir devam eden şeffaf plak tedavimden çok memnunum. Tedavi süreci tam olarak beklediğim gibi ilerliyor. Her zaman profesyonel ve nazik bir tedavi ve danışmanlık aldım. Torros Bey’in yanında kendimi çok güvende hissediyorum. Ayrıca, kliniğin çok hoş ve güzel bir atmosfere sahip olduğunu belirtmek isterim. Tedavi sürecinden çok memnunum.
g....̇
Oğlumun çene bozukluğu için doktor arayışındaydık arkadaşım tavsiye etti toros beyi onun sayesinde tanıştık kendisiyle iyikide tanışmışık detaylı anlatması güler yüzlü olması ve kendine güveni oğlumuda bizide çok etkiledi hemen tedaviye başladık inşallah herşey çok güzel olacak iyiki siz
Toros hocamız çok ilgili ve detaylı açıklamalarından çok memnunuz.Kızımın 8 aydır şeffaf plak tedavi süreci devam ediyor ve dişlerinde gözle görülür düzelme var. Çok memnunuz tavsiye ederim.
mu...l
Şeffaf plak tedavi planlaması için ilk defa gittiğim Halil Toros hocamın ilgisi ve güleryüzü çok memnun ediciydi. Sürecin devamının da çok iyi geçeceğine eminim
Halil Toros Bingöl isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Halil Toros Bingöl, Ortodonti, Diş Hekimi. Size Halil Toros Bingöl tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Ortodonti Randevusu, Normal Randevu, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Ağız Koruyucusu, Damon Sistemi Ve Kapaklı Braketler, Diş Beyazlatma, Diş Dolgusu, Diş Kaplama, Diş Köprüsü, Diş Teli Tedavisi.
Halil Toros Bingöl adresi nerede?Halil Toros Bingöl şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mansuroğlu mah . 288/1 sokak Doğa plaza no.25A İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Halil Toros Bingöl isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Halil Toros Bingöl online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Halil Toros Bingöl isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Halil Toros Bingöl, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Halil Toros Bingöl hangi dilleri konuşuyor?Halil Toros Bingöl ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Halil Toros Bingöl isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Halil Toros Bingöl tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Halil Toros Bingöl hakkında ne düşünüyor?Toplam 296 hasta / danışan, Halil Toros Bingöl hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.