Yurtiçi ve yurtdışı eğitimlerimin ardından, 2009 yılında gittiğim, Londra Great Ormond Street Hospital Çocuk Ürolojisi bölümünde Dr. Patrick Duffy ve ekibi ile çalıştım. 2010 yılında Prof. Dr. E. Tolga DAĞLI ile beraber Marmara Çocuk Cerrahisi AD bünyesinde Çocuk Ürolojisi Bilim Dalı’nı kurduk. Son sekiz yıldır yalnızca çocuk ürolojisi hastalıkarıyla uğraşmaktayım.
Avrupa Çocuk Ürolojisi Derneği’ne 2010 yılında tam üye olmaya hak kazandıktan sonra, 2012 yılında da Avrupa Çocuk Ürolojisi Board Sınavını kazandım. Şu ana kadar çocuk cerrahisi ve çocuk ürolojisi ile ilgili konularda, Uluslararası dergilerde ve ulusal dergilerde bir çok makalem yayınlandı. Halen Pediatrik Üroloji Derneği yönetim kurulu üyesi olarak çalışmaktayım.
Çocuk ürolojisinde özellikle ilgi duyduğum konular; hypospadyas, çocuklarda idrar kaçırma, cinsiyet gelişim bozuklukları, hidronefroz ve veziko-üreteral reflü hastalıklarıdır.
Yurt Dışı Eğitim :
Eylül - 1992 Genel Cerrahi Stajı
Royal Hospital, Liverpool, İngiltere
Eylül - 1998 Çocuk Cerrahisi
Nottingham, İngiltere
01. Aralık.2008 – 01.Haziran.2009 (Burslu olarak)
Great Street Ormond Hospital
Çocuklarda Kabızlık
Çocuklarda Kaka Kaçırma
Üriner Diversiyon Cerrahisi
Halil Tuğtepe
İntravenöz Pyelografi ( İvp )
tu...n
Kızımın kaç yıldır her türlü ilaç tedavisi ile bir türlü önleyemediğimiz idrar kaçırma şikayetini yaklaşık 15 haftada sadece fizyoterapi ile çözüme kavuşturmuş, kendisi ve fizyoterapistlerden oluşan harika ekibi ile çocuklara müthiş hitap eden, verdiğiniz parayı da sonuna kadar hakeden bir klinik.
gi...t
Halil hocamız bebeğimizin tahlillerini çekimlerini detaylıca inceleyerek bizleri aydınlattı
i̇...ç
7 yaşındaki oğluma gece alt kaçırma şikayetiyle doktor Bey e başvurduk.Tüm yönlendirme ve tedaviye uymaya çalıştık ve Doktor Bey'in ön gördüğünden daha kısa sürede sonuçlandırdık..Tamamen ilaçsız ve hızlı bir sonuç aldık.Oğlum için de bizim için de çok güzel bir tedavi süreciydi.
i̇...h
Bebeğimiz yarım sünnetli bir şekilde doğdu. Çocuk doktorumuz ameliyat olması gerektiğini söyledi ve detaylı bir araştırmaya girdik. İnsan çocugu için en iyisi olsun istiyor bizde araştırmalarımız sonucu halil hocaya rastladık zaten işinde en iyisi. Bizi görüşmelerde çok rahatlattı ve operasyon beklediğimizden çok daha rahat geçti Halil hocamız işinde çok titiz bebeğimiz eve gelir gelmez günlük hayatına döndü diyebilirim. Bir daha olsa yine halil hocayı tercih ederiz . Herkese de tavsiye ederiz.
ya...n
Daha önce başka bir özel hastanede oğluma
yapılan yanlış sünnet sonrası yollarimiz kesişti Halil Hocayla oğlumun ameliyatını yaptı ve çok memnun kaldık özellikle oğlum çok sevdi kendisini gerçekten işini ehliyle yapan güler yüzlü sıcak çok iyi bir insan çevremde bulunan herkese tavsiye ediyorum iyiki varsınız hocam Rabbim sizlerede sağlık sıhhat versin
y....b
Oğlum altı aylıkken konulan hipospadias tanısı sonrasında Halil hocayı bulduk ve randevuda bize hastalığı hakkında detaylı bilgi verip ardından ameliyatımızı planladı. Ameliyata henüz zaman varken oğlumda idrar yapamama problemi eklenince ameliyat gününü erkene çekti ve hem sünneti hem de hipospadias rahatsızlığımızı 1 Temmuz da gerçekleştirdiği ameliyatta giderdi. Ameliyat sonrası üç kere kontrole gittik ve çok şükür şimdi her şey yolunda. Halil hocamızdan Allah razı olsun iyi ki var. Başarıları daim olsun. Artık düşünmüyorum bu hastalığı ve çok huzurlu hissediyorum.
ya...i
8 aylık bebeğimin hipoaspadias amelıyatını yaptı.korkularımızı yenmemizi sağladı rahatlıgıyla.tam bir yıl oldu kesinlikle usta eller doğru yer
k.....
Oğlumuz hipospadias ameliyatı olacağı için anne baba olarak cok stresli bir süreçteydik.
Şehir dışında yaşadığımız için süreç nasıl olur bilemiyorduk. Halil hocayı internetteki araştırmalarımız sonucunda bulduk. Kendisi hipospadiasa gercekten kendini adamış bir doktor. Hemen randevu alıp yola çıktık.
Şehir dışından geldigimizi söylediğimiz icin ameliyat sürecimizi hızlandırdı. Öncesi ve sonrası bizim gözümüzü korkutan bir ameliyat olmasına ragmen doktor bey ve asistanı her aşamada bizi rahatlattı. Sürecimiz cok hızlı ilerledi. Ameliyatımız cok başarılı gecti iyileşme sürecinde de gece bile yazsak hemen cevap verildi. İletişim, insani yön ve tabi ki profesyonellik konusunda cok memnun kaldık. Benim gibi evladı icin en iyisini düşünen ve araştirma yapan anneler varsa kesinlikle Halil hocayı öneririm.
gü...z
Halil Tuğtepe ve ekibi hipospadias için kesinlikle tavsiye edeceğim tek adres. Ameliyat öncesi ve sonrası ilgi ve iletişim çok iyi. Hocamın sakin ve kendinden emin tavrı oğlumu ve bizi son derece rahatlatıp süreci daha sakin geçirmemizi sağladı.
e....g
Hipospadias ameliyatı yaptırdık.İlk ameliyat gayet iyi geçti darısı ikinci ameliyata inşallah.Çok başarılı bi doktor çok memnun kaldık.
Halil Tuğtepe isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Halil Tuğtepe, Çocuk Ürolojisi, Çocuk Cerrahisi. Size Halil Tuğtepe tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Üriner Diversiyon Cerrahisi, Abdominal Ultrasonografi, Adrenalektomi, Bilgisayarlı Tomografi Taraması(Bt), Böbrek Nakli (Transplantasyonu), Böbrek Ultrasonu, Esd (Sedimantasyon), Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Hemaferez, Robotik Pyeloplasti.
Halil Tuğtepe adresi nerede?Halil Tuğtepe şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Işıklar Cad. Şenlik Sk. No:14 Kat:2 D:1 Ataşehir/İstanbul İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Halil Tuğtepe isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Halil Tuğtepe online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Halil Tuğtepe isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Halil Tuğtepe, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Halil Tuğtepe hangi dilleri konuşuyor?Halil Tuğtepe ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Halil Tuğtepe isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Halil Tuğtepe tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Halil Tuğtepe hakkında ne düşünüyor?Toplam 94 hasta / danışan, Halil Tuğtepe hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Ürologları
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Ürologları