Akciğer Biyopsisi
Koruyucu Aşılar
Tam Kan Sayımı-Hemogram
Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması)
a....3
Hepatit c için bir çok doktora gittim hiç birisi sağlıklı bir cevap veremedi taki Halim hoca ile tanışana kadar.Allah razı olsun kendisinden hem ilgi ve alakası için hemde kısa sürede çözüme ulaştırıp beni iyileştirdiği için.
ib...t
doktorumuzdan allah razıolsun ayagı kesilecek denilen hatsmızı ayaga kaldırdı tedavisi mükemel kişiligi scak kanlılıgı mukemel çok memnun kaldık
Halim Bayram isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Halim Bayram, Enfeksiyon Hastalıkları. Size Halim Bayram tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Fana(Antinükleer Antikor), Hemaferez, Tam Kan Sayımı-Hemogram, Diyabetik Ayak Tedavileri, Kan Kültürü, Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması), Enjeksiyon Iv, Koruyucu Aşılar, Karaciğer Kan Testleri, Enjeksiyon Im.
Halim Bayram adresi nerede?Halim Bayram şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Öncüpınar Yolu Kilis
Adresine gitmek zorunda kalmadan Halim Bayram isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Halim Bayram online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Halim Bayram isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Halim Bayram bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Halim Bayram ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Halim Bayram hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Halim Bayram hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.