İstiklal, Tabib Sokak No:5, İstanbul
Atlas Hastanesi
d...
Halime Hocam'ı arkadaşım önermişti. İyi ki de önermiş. Şiddetli, dayanılmaz adet sancılarım vardı, dayanılmaz ağrılarımdan beni kurtardı. Halime Hocam çikolata kistim olduğunu tespit etti. Tedavim süresince takip ve ilgi konusunda memnun kaldım. Ameliyatımı başarıyla yaptı ve beni kaliteli hayatıma kavuşturdu.
Halime Hocam'la doktor takvimi üzerinden tanıştım. Menopoz sıkıntıları yaşıyordum. Sürecin belirlenmesi ve tedavisi konusunda kendisine başvurdum. Çok güler yüzlü, sempatik ve işinde uzman olduğu belli. Mutlu ayrıldım.
b...
Doktor Halime Bayraktar'a bir hasta vasıtasıyla gittim. Ergenliğin başlangıcından itibaren çikolata kist ile zorlu bir süreç geçiriyordum. Hem psikolojik olarak hem de fiziksel olarak ağrılı bir süreçti, ancak Doktor Halime Bayraktar beni doğru bir şekilde yönlendirdi ve tedavimde çok olumlu bir sürece evrildi. Hem yaklaşımı hem de tecrübesiyle yol göstericim oldu. Tavsiye ederim.
s...
Halime Hanım'ı daha önce özel hastaneden ismini duymuştum ve daha sonrası kendi özel yerini açtığını görünce kendisine muayene olmaya karar verdim. Adet düzensizliği şikayeti üzerine kendisine randevu planladım ve Polikistik over tanısıyla ilaç önerisiyle tedavisine başladık kendisinden çok memnun kaldım. Bilgileri, beni yönlendirmeleri yaşam tarzıma yönelik yanlışlarımı düzeltmeme çok yardımcı oldu.
z...
Doktorumla arkadaşımın tavsiyesiyle tanıştım. Ben uzun zamandır adet düzensizliği yaşıyordum. Hormonlarımda bir dengesizlik vardı. Kendisi tedavimi başarıyla tamamladı. Süreç boyunca tüm sorularıma açıklıkla cevap verdi, endişelerimi giderip beni rahatlattı. Doktor hanımdan çok memnun kaldım. Kendisi güler yüzlü sabırlı çok bilgili biridir.
s...
Halime bayraktar, samimi, içten kişiliğiyle tamda sizin duygularınıza hitap eden tecrübe ve bilgisiyle alanında uzman bir hekim olduğunu düşünüyorum. Kızımın polikistik over sorunu için gittik kendisine, memnun kaldık. Kendisini birçok arkadaşıma tavsiye ettim.
a...
Arkadaşımın doktoruydu. Onun tavsiyesiyle Dr. Halime Hanım'la tanıştık. Gebelik sürecim boyunca bizi takip etti. Tüm süreci doktorumuzun samimi ilgisi ve güleryüzlü yaklaşımıyla çok güzel geçirdik. Doktoruma güvenim sayesinde doğumla ilgili kaygılarım yok denecek kadar azaldı. Doğum süreci de sorunsuz geçti. Herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
z...
Arkadaşımın tavsiyesi üzerine gittim, çok memnun kaldım. Polikistik overim vardı. Doktor hanım gayet açıklayıcı, bilimsel kanıtlara dayanarak beni bilgilendirdi ve tedavi sürecimi başlattı. Şikayetlerim epey geriledi. Çevremdeki arkadaşlarıma şiddetle tavsiye ederim. Ayrıca, doktor hanım güler yüzlü, samimi ve aşırı detaycı.
Halime Bayraktar isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Halime Bayraktar, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size Halime Bayraktar tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu.
Halime Bayraktar adresi nerede?Halime Bayraktar şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İstiklal, Tabib Sokak No:5 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Halime Bayraktar isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Halime Bayraktar online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Halime Bayraktar isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Halime Bayraktar, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Halime Bayraktar isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Halime Bayraktar tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Halime Bayraktar hakkında ne düşünüyor?Toplam 8 hasta / danışan, Halime Bayraktar hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları