tu...z
dr.sema hanım şuan yenibosna sefa hastanesinde hizmet vermekte çok başarılı tuttuğunu kopartan ve merhametli bir doktor kendisine ve ekibine sonsuz teşekkürler
tu...u
20.12.2013 tarihinde özel jinemed hastanesinde 6,5 aylık erken doğum yaparak bebeğimi dünyaya getirdiğimde bana bebeğimin özel tem hospıtal hastanesine sevk edileceğini söylediklerinde çok tedirgin olmuştum.doğumdan 2 gün sonra hastaneye gittiğİmde DR.HALİME SEMA CAN ile tanıştım yani bebeğimin doktoru kendisi mükemmelin ötesinde bir doktor 33 yaşındayım bu kadar doktor tanıdım fakat kendisi gibi bir doktor ne tanıdım nede bundan sonra tanırım kendisi orada yatan bebeklere bir anne şefkatiyle yaklaştığını bir anne olarak görüyor ve hissediyorum bebeğimin çok emin ellerde olduğunu kendisinin elinden gelenin fazlasını yaptığını kendinden çok fazla ödün verdiğini biliyor ve görüyorum kendisinden ALLAH razı olsun iki dünyada ALLAH'ım onu dara düşürmesin ailece kendisini tanıdığımıza çok memnunuz RABBİM kızıma ömür verirse inşallah ki verir kendisine benzemesi için her gün dua ediyorum bebeğimin yaşama tutunmak için kendisinden (DR.HALİME SEMA CAN) güç aldığına eminim herkese şiddetle tavsiye ederim bunu okuyan herkese sesleniyorum duygusal yaklaşmıyorum kendisine gidip tanıdığınızda bana hak vereceğinize eminim.
eb...n
mükemmel bir doktor
Halime Sema Can Büker isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Halime Sema Can Büker, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları.
Halime Sema Can Büker adresi nerede?Halime Sema Can Büker şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Fatih Mah. 19 Mayıs Bulvarı No:8 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Halime Sema Can Büker isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Halime Sema Can Büker online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Halime Sema Can Büker isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Halime Sema Can Büker bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Halime Sema Can Büker ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Halime Sema Can Büker hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Halime Sema Can Büker hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde SGK kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla