Halime Toros Dikici Muayenehanesi
İstanbul, İstanbul

Herhangi bir hizmet eklenmemiş

Konum: Halime Toros Dikici Muayenehanesi Diğer

Iyiki de tanımışım dediğim ender doktorlardan.omuzlarimdaki ağrılar için gittiğim dr.Halime Hanim tatliligi sevecenliğinin yanısıra iyibir hekim,devlet hastanesi algımi değiştiren kişi,gerek karakter gerekse hastalıkla ilgili doğru tesis ve tedavisi mükemmel.Cok hızlı ve aktif bir kisilik...Hastalikla ilgili herkonuda yardımcı oluyor rahatlıkla danışabiliyorsunuz.Omuzlarima uyguladığı tetik nokta enjeksiyonu tedavim devam ediyor ,tek sıkıntı randevu bulamamak

Konum: başka bir yer Diğer

Şu dünyada ki en tatlı,en kibar doktor siz olmalısınız. Kibirsiz,sevecen,dinleyen ve anlayan. Asla başından salmayan. Annemi geçen hafta götürdüm. Bir çok doktor gezdikten acillerde süründükten sonra Halime hanıma randevu aldım. Daha mr çekilmeden muaynede teşhisi koydu ve mr çekilincede çıktı zaten. Fıtık ve siyatik. Öyle güven veriyor ki anlatamam.Siz de hep kendiniz gibi tatlımı tatlı,güler yüzlü, anlayışlı insanlara denk gelin dilerim.

Konum: Halime Toros Dikici Muayenehanesi Diğer

Harika bir doktor. 2 kere gittim. Yurumemde aksaklik ve bacagimda epey agrilar oluyordu. Ilk muayenede fıtık olduğunu anladı. Mr ve kan testleri istedi doğru cıktı. 3 tane fıtık varmış. Konu hakkinda detayli bilgilendirdi her sorumu güler yüzle cevapladı. Fizik tedaviye gitmistim. Egzersizler verdi ayriyeten bu surecte neler yapmam gerektigi hakkinda bilgi verdi. Hem bilgili hem ilgi alakasi cok iyi işinde de cok başarılı. Çok çok kibar birisi. Onun gibi doktorların artmasını ve başarılarının devamını dilerim.

Profili düzenle veya yönet