Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri
Metropolitan Okul Olgunluğu Testi
Mindfulness (Bilinçli Farkındalık) Eğitimi
Moxo Dikkat Ölçme Testi
Psk. Halime Yamaç
Otizm Erken Tanı Tarama Testi (M-CHAT)
Psk. Halime Yamaç
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Porteus Labirentleri Testi
Wisc-R-Çocuklar İçin Zeka Testi
Çocuk ve Ergen Psikolojisi Problemleri
Çocuk ve Ergen Terapisi
Psk. Halime Yamaç
Çocuklarda Tematik Algı Testi (CAT)
Çocuklarda Uyku Problemleri
Çocuklarda Yeme Problemleri
Çözüm Odaklı Terapi
fa....
Halime hanım ile oyun terapisi sürecimizi yeni sonlandırdık ve çok memnun ayrıldık. Bize çok iyi geldi. Halime Hanım alanında gayet yetkin ve süreci çok güzel yönetiyor. Tereddütsüz tavsiye ediyorum
öm...u
Zor ve sancılı bir dönemde ulaştık Halime Hanım'a. 4 yaşındaki oğlumuzun kaka tutma sorunu için randevu almıştık. Küçük tuvaletini, tuvalete yapıyor ama kakası gelince kendini sıkıyor, geri gönderiyor, tuvalete de gitmiyor aradan 2-3 gün geçtikten sonra bez bağlarsak bağırarak ve ağlayarak yapıyordu .Halime Hanım ın sakin, naif yaklaşımı hem bize hem oğlumuza çok iyi geldi. Seansların sonunda sorunun azalması bizi çok mutlu ediyordu. ve sonuç mükemmel oldu.Artık rahat bir şekilde tuvaletini yapıyor. Seanslarımız sonlandığı için oğlumuz üzgündü çünkü oğlum Halime Hanım'ı çok sevmişti. Seanslar bittiğinde doğru sandığımız, yanlışlarımız olduğunu gördük. Halime hanım ı herkese tavsiye ederiz.
e....)
Uzun bir süredir beraberdik. Oğlumu oyun terapisine götürdüm. Seanslar verimli geçti. Tekrar bir sorun yaşadığımızda kendisine giderim. Herkese tavsiye ederim. Randevu konularında da yardımcı oldu. Ortak saatleri bulduk. 15 ay gittik. Süreç şu anlık bitti. Hiçbir sorun yaşamadık. Aksine çok memnun olduk.
b....)
Öfke kontrolü, kardeş kıskançlığı ve sosyalleşmede sıkıntı yaşıyorduk. Bu sebepten dolayı oğlum için başvurduk. 5-6 ay seans aldık. Seansların faydasını gördük. Öfke problemi kısa sürede çözüldü. Halime Hanım işinde profesyonel birisi. Çocukla bağ kurup o bağ üzerinden ilerliyor. Çocuğun dilinden anlıyor. Sürecimiz bitti. Memnun kaldık.
f....)
Zeka testi için başvurduk. 3 seans aldı çocuğum. Bizi çok iyi yönlendirdi. Hiçbir sıkıntı yaşamadık. Halime Hanım çok iyi bir uzman. Çok sakin ve yol gösterici birisi. Biz memnun kaldık. Herkese tavsiye ederim.
n....)
Kızımın okula alışamaması nedeniyle başvurdum. Okulun rehber öğretmeni bizi yönlendirdi. Seanslar olumlu ilerledi. Harika sonuçlar aldık. Kızım şu an çok açıldı. Halime Hanım harika bir uzman. Çok ilgili ve alakalı. Yapabileceğinin en iyisini yapıyor.
d....)
Halime Hanım'dan çok memnun kaldık. Çocuğum ve bizim için iyi geldi. Kendisi çok bilgili, deneyimli, kibar bir uzman. Çocuğum ve aile olarak kendimiz için görüşme sağladık. Yaklaşık 1 yıla yakın danışmanlık hizmeti aldık. Çocuğum kendisini daha iyi ifade edip, duygularını daha çok dile getiren bir çocuk oldu. Agresifliği, hırçınlığı biraz daha azaldı.
i̇...)
Güzel, ben memnun kaldım. Çocuğuma bayağı iyi geldi. Kendisiyle çocuğum 2 seans bende 2 seans görüşme sağladık. Tekrar gerekirse tekrar kendisine giderim. Çocuğum kendi kendine oyun oynama becerisi kazandı zaten en çok bunun için görüşme sağlamıştım.
h....k
Benim çocuğumda kural tanıma problemi vardı, bütün kuralları kendi koymak istiyordu, bu konuda sorun yaşıyorduk ve bunun üzerine kendisinden destek aldık. Seans aldığımız süreçte kendisinden çok memnun kaldık, bu süreçte çok yol kat ettik, seansların çocuğuma çok faydası oldu, çocuğum artık okula gidiyor, öğretmenlerinden de bu konu hakkında olumlu geri dönüşler alıyorum.
h....̇
Ben yaklaşık 1 buçuk yıldır kızımı kendisine götürüyorum. Kızım için oyun terapisi üzerine kendisinden destek alarak başladık ama bu süreçte evlilik terapisi olarak bize de gerçekten çok faydası oldu, önceliğimiz kızımızdı ama bize de bu süreçte çok yardımcı oldu, herkese tavsiye ediyorum, zaten çevremde de herhangi bir sıkıntısı olanları mutlaka kendisine yönlendiriyorum, hala da seanslarımıza devam ediyoruz.
Halime Yamaç isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Halime Yamaç, Psikoloji, Aile Danışmanlığı. Size Halime Yamaç tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Bender Gestalt Motor Algı Testi, Benton Görsel Bellek Testi, Cattell 2a Zeka Testi, Cattell 3a Zeka Testi, Gessell Gelişim Testi, Good Enough Zeka Testi, Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi), Porteus Labirentleri Testi, Psikoterapi.
Halime Yamaç adresi nerede?Halime Yamaç şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kınıklı 6021 sk. No.61/2 Denizli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Halime Yamaç isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Halime Yamaç uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Halime Yamaç isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Halime Yamaç, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Halime Yamaç hangi dilleri konuşuyor?Halime Yamaç ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Halime Yamaç isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Halime Yamaç tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Halime Yamaç hakkında ne düşünüyor?Toplam 24 hasta / danışan, Halime Yamaç hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Halime Yamaç hangi sigortaları kabul ediyor?Halime Yamaç tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Denizli bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikologlar
Denizli bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikologlar