1979 yılında Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesine girdi ve 1980 yılında da Gülhane Askeri Tıp Akademisi Askeri Tıp Fakültesine geçiş yaparak 1985 yılında öğrenimimi tamamladı.1985-1988 yılları arasında pratisyen doktor olarak çeşitli görevlerde bulunduktan sonra 1988-1991 yılları arasında GATA Dermatoloji Anabilim Dalı Başkanlığında uzmanlık öğrenimimi tamamladı.1994 yılında Yardımcı Doçent, 1997’de Doçent, 2005 yılında da Profesör ünvanını aldı.GATA Dermatoloji Anabilim Dalındaki görevinden Ekim 2008 yılında kendi isteğiyle emekli oldu.2007-2010 yılları arasında Ankara’da Özel Elos polikliniğinde, Ağustos 2010-Haziran 2015 yılları arasında da İstanbul Özel Estethica Ataşehir Tıp Merkezinde Dermatoloji Uzmanı olarak çalıştı.Halen Ataşehir/İstanbul’da kendi özel muayenehanesinde çalışmaktadır.

Özel Muayenehane
MUAYENEHANE: Barbaros Mah. Sütçü Yolu Cad. No:85/2 Ataşehir 34746 İstanbul, İstanbul

Herhangi bir hizmet eklenmemiş

Konum: başka bir yer Diğer

Mesleğinde müthiş başarılı bir profesyoneldir Bülent Bey. Gözaltı dolgusu, dudak dolgusu ve botoks yaptırmıştım. Bütün işlemlerden çok memnun kaldım. Sonsuz teşekkür ediyorum. Yeni muayenehanesine de gideceğim İnşallah.