2019'da University of Maryland'de gözlemci olarak bulundum, Devlet hizmet yükümlülüğüm sonrası İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi Kadın Hastalıkları ve Doğum bölümünde doçent öğretim üyesi ve Perinatoloji Bilim Dalı başkanı olarak çalışmaya başladım. Şimdi ise memleketim olan Konya'da kendi muayehanemde hizmetlerime devam etmekteyim.
4 Boyutlu Renkli Doppler İkinci Düzey Ultrasonografi
Amniyosentez
Ağrısız Rahim Filmi (HSG)
Tümünü gösterGaleri

Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu
Perinatoloji Randevusu
4 Boyutlu Renkli Doppler İkinci Düzey Ultrasonografi
Amniyosentez
Doç. Dr. Halis Özdemir Kliniği
Ağrısız Rahim Filmi (HSG)
Cvs(Koryon Villüs Örneklemesi)
Yüksek Riskli Gebelik Takibi
Çoğul Gebelik Takibi
İkinci Düzey Obstetrik Ultrasonografi
Görüşler içerisinde ara
Ayrıntılı ultrason için Halis beyi tercih ettik. Bu gün gördük ki çok doğru bir karar vermişiz. Bebeğimizin bütün organlarına tek tek baktı, detaylı bir şekilde bilgilendirdi bizi.
Detaylı ultrason sırasında gösterdiğiniz ilgi, samimiyet ve açıklayıcı yaklaşımınız karşısında kendimi çok rahat ve güvende hissettim. Nice güzel başarılarınız olsun.
Merhaba. 21 hafta gebeliğimde bebeğimin suyunun fazla olduğu söylenip,detaylı usg yapılması önerildi. Kendi doktorum tarafından, Doç.Dr Halis ÖZDEMİR tavsiye edilmişti. Bugün muayene oldum ve randevuda çok yardımcı oldular. Doktorum Halis Beyin güler yüzlü,sıcak kanlı ve ilgi alakasından çok memnun kaldım.En ince detaylara kadar bakıp,saatlerini ayırdığı için,içimi çok rahatlattığı için çok mutluyum
Gebeliğimin 21.haftası itibariyle kendi doktorum detaylı ultrason için Halis beye yönlendirdi. Kendisi gebelik sürecimi eşimle bana detaylı şekilde sorup notlar aldı. Muayene ve ultrason esnasında bebeğimin ve benim sağlığı ile oldukça detaylı ilgilendi. Bebeğimin tüm tetkikleri yapıldı. Olumlu olumsuz tüm detaylar konuşuldu. Haftam ve bebeğimin gelişimi gayet uyumlu olduğu için kendisi extra bir tedavi önermedi. Sadece 2 hafta sonra bizi görüp tekrar kontrol etmesinin bebek anne gelişim raporuna katkı sağlayacağını bildirdi. Kendisinin net davranışları sorduğumuz soruları çok iyi aydınlattı. Aldığımız hizmet bizi oldukça memnun etti.
Gebelik takibimim için başvurdum Halis Bey’e kendisi gercekten cok ilgili bir hekim. Surecimiz cok guzel ilerliyor. Muayene sirasinda kafamda soru isareti birakmadan detayli bir sekilde sordugum sorulara yanit bulabiliyorum . Istedigim zaman kendisine ulasma imkani sagliyor . Ben kendisinden cok memnunum . Herkese tavsiye ederim .
Halis bey ile gebeliğimin ilerleyen zamanlarında tanıştık, mükemmel bir doktor. Bebeğimle ilgili her detayı çok güzel bir dille anlattı.Takiplerimizi çok güzel yaptı. Kesinlikle tavsiye edebileceğim tatlı dilli, güler yüzlü , bilgili , güvenebileceğiniz birisi.
İkili test sonuçlarım riskli çıkmıştı ve gebelik şekerinden şüphe ediliyordu bende o yüzden gittim. Muhteşem bı deneyimdi. Halis hocam tek tek ayrıntılı, özenli ve anlaşılır bı şekilde açıklama yaptı. Yaklaşık bı saat süren USG sonucunda sağlıklı bı bebeğim olduğunu öğrendim ve rahatlamış bı şekilde çıktım.
Hamileligimin 2. Trimesterinde detaylı ultrason için gittim Halis Beye. İnanılmaz bir deneyim oldu bizim için. Yaklaşık 1,5 saat süren son derece detaylı ve bilgilendirici bir ultrason seansı gerçekleştirdi. Aklımızda en ufak bir soru kalmaksızın ayrıldık muayenehanesinden. Ekip arkadaşları da çok nazik ve ilgiliydiler. Özetle,Konya hamişleri gerçekten çok şanslı:)
Detaylı ultrasonuma baktırdım Halis Bey’e.. Doktor beyin profesyonel ve çok ilgili olmasından dolayı çok memnun kaldık. Çok keyifli bir 1 saat geçirdik:)
8 aylık gebeliğim de gelişim geriliği sebebi ile başka kurumdan Dr beye yönlendirildim. Detaylı ultrason yapıldı.Titizlikle, sabırla bir saati aşan muayene yapıldı. Çok şükür çocuğumuzun sağlığı ile sorun çıkmadı. Doktor beyin ilgi alakasindan dolayı klinikten korkularımızdan uzak rahat ve huzurlu ayrıldık.
Halis Özdemir isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Halis Özdemir, Kadın Hastalıkları Ve Doğum, Perinatoloji. Size Halis Özdemir tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Detaylı Ultrason, 4 Boyutlu Renkli Doppler İkinci Düzey Ultrasonografi, İkinci Düzey Obstetrik Ultrasonografi, Çoğul Gebelik Takibi, Erken gebelik ultrasonografisi, Yüksek Riskli Gebelik Takibi, Gebelik Öncesi Danışmanlık, Fetal Ekokardiyografi, Amniyosentez.
Halis Özdemir adresi nerede?Halis Özdemir şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Melikşah Mahallesi Melikşah Caddesi No: 117/3 Meram
Adresine gitmek zorunda kalmadan Halis Özdemir isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Halis Özdemir online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Halis Özdemir hangi dilleri konuşuyor?Halis Özdemir ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Halis Özdemir isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Halis Özdemir tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Halis Özdemir hakkında ne düşünüyor?Toplam 51 hasta / danışan, Halis Özdemir hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Meram bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Meram bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Meram bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Meram bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Meram bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Meram bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Meram bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Meram bölgesinde Fiba Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Meram bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Meram bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Meram bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Meram bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Meram bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Meram bölgesinde AIG Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Meram bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Meram bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Meram bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları