2006'da Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun oldum. Kadın Hastalıkları ve Doğum konusundaki uzmanlığımı Başkent Üniversitesi'nde, Perinatoloji yandal uzmanlığımı ise Gazi Üniversitesi'nde tamamladım. Şu anda Başkent Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü'nde Tıbbi Genetik üzerine doktora çalışmalarım ise sürmektedir.
2019'da University of Maryland'de gözlemci olarak bulundum, Devlet hizmet yükümlülüğüm sonrası İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi Kadın Hastalıkları ve Doğum bölümünde doçent öğretim üyesi ve Perinatoloji Bilim Dalı başkanı olarak çalışmaya başladım. Şimdi ise memleketim olan Konya'da kendi muayehanemde hizmetlerime devam etmekteyim.

Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu

Perinatoloji Randevusu

Randevu +16 daha fazla

4 Boyutlu Renkli Doppler İkinci Düzey Ultrasonografi

Amniyosentez

Ağrısız Rahim Filmi (HSG)

Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu

Perinatoloji Randevusu

Röportaj

Telefon numarası doğrulandı
Konum: Doç. Dr. Halis Özdemir Kliniği • 4 Boyut...daha fazlalu Renkli Doppler İkinci Düzey Ultrasonografi daha az

Ayrıntılı ultrason için Halis beyi tercih ettik. Bu gün gördük ki çok doğru bir karar vermişiz. Bebeğimizin bütün organlarına tek tek baktı, detaylı bir şekilde bilgilendirdi bizi.

Doç. Dr. Halis Özdemir

güzel yorumunuz için teşekkür ederiz sağlıklı günler dileriz.

Konum: Doç. Dr. Halis Özdemir Kliniği • Detay...daha fazlalı Ultrason daha az

Detaylı ultrason sırasında gösterdiğiniz ilgi, samimiyet ve açıklayıcı yaklaşımınız karşısında kendimi çok rahat ve güvende hissettim. Nice güzel başarılarınız olsun.

Doç. Dr. Halis Özdemir

Çok teşekkür ederiz. Sağlıklı günler dileriz

Randevu doğrulandı
• Konum: Doç. Dr. Halis Özdemir Kliniği •...daha fazla 4 Boyutlu Renkli Doppler İkinci Düzey Ultrasonografi daha az

Merhaba. 21 hafta gebeliğimde bebeğimin suyunun fazla olduğu söylenip,detaylı usg yapılması önerildi. Kendi doktorum tarafından, Doç.Dr Halis ÖZDEMİR tavsiye edilmişti. Bugün muayene oldum ve randevuda çok yardımcı oldular. Doktorum Halis Beyin güler yüzlü,sıcak kanlı ve ilgi alakasından çok memnun kaldım.En ince detaylara kadar bakıp,saatlerini ayırdığı için,içimi çok rahatlattığı için çok mutluyum

Doç. Dr. Halis Özdemir

güzel yorumunuz için çok teşekkür deriz. Sağlıklı günler diliyorum.

Telefon numarası doğrulandı

Gebeliğimin 21.haftası itibariyle kendi doktorum detaylı ultrason için Halis beye yönlendirdi. Kendisi gebelik sürecimi eşimle bana detaylı şekilde sorup notlar aldı. Muayene ve ultrason esnasında bebeğimin ve benim sağlığı ile oldukça detaylı ilgilendi. Bebeğimin tüm tetkikleri yapıldı. Olumlu olumsuz tüm detaylar konuşuldu. Haftam ve bebeğimin gelişimi gayet uyumlu olduğu için kendisi extra bir tedavi önermedi. Sadece 2 hafta sonra bizi görüp tekrar kontrol etmesinin bebek anne gelişim raporuna katkı sağlayacağını bildirdi. Kendisinin net davranışları sorduğumuz soruları çok iyi aydınlattı. Aldığımız hizmet bizi oldukça memnun etti.

Doç. Dr. Halis Özdemir

güzel yorumunuz için çok teşekkür deriz. Sağlıklı günler diliyorum

Randevu doğrulandı
• Konum: Doç. Dr. Halis Özdemir Kliniği • Kad...daha fazlaın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu daha az

Gebelik takibimim için başvurdum Halis Bey’e kendisi gercekten cok ilgili bir hekim. Surecimiz cok guzel ilerliyor. Muayene sirasinda kafamda soru isareti birakmadan detayli bir sekilde sordugum sorulara yanit bulabiliyorum . Istedigim zaman kendisine ulasma imkani sagliyor . Ben kendisinden cok memnunum . Herkese tavsiye ederim .

Doç. Dr. Halis Özdemir

Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederiz. Sağlıklı günler diliyorum

R
Randevu doğrulandı

Halis bey ile gebeliğimin ilerleyen zamanlarında tanıştık, mükemmel bir doktor. Bebeğimle ilgili her detayı çok güzel bir dille anlattı.Takiplerimizi çok güzel yaptı. Kesinlikle tavsiye edebileceğim tatlı dilli, güler yüzlü , bilgili , güvenebileceğiniz birisi.

Güzel yorumunuz için teşekkür ederim. Sağlıklı günler dilerim

• Konum: Doç. Dr. Halis Özdemir Kliniği • Detay...daha fazlalı Ultrason daha az

İkili test sonuçlarım riskli çıkmıştı ve gebelik şekerinden şüphe ediliyordu bende o yüzden gittim. Muhteşem bı deneyimdi. Halis hocam tek tek ayrıntılı, özenli ve anlaşılır bı şekilde açıklama yaptı. Yaklaşık bı saat süren USG sonucunda sağlıklı bı bebeğim olduğunu öğrendim ve rahatlamış bı şekilde çıktım.

Güzel yorumunuz için teşekkür ederim. Sağlıklı günler dilerim

T
Konum: Doç. Dr. Halis Özdemir Kliniği • Detay...daha fazlalı Ultrason daha az

Hamileligimin 2. Trimesterinde detaylı ultrason için gittim Halis Beye. İnanılmaz bir deneyim oldu bizim için. Yaklaşık 1,5 saat süren son derece detaylı ve bilgilendirici bir ultrason seansı gerçekleştirdi. Aklımızda en ufak bir soru kalmaksızın ayrıldık muayenehanesinden. Ekip arkadaşları da çok nazik ve ilgiliydiler. Özetle,Konya hamişleri gerçekten çok şanslı:)

Randevu doğrulandı

Detaylı ultrasonuma baktırdım Halis Bey’e.. Doktor beyin profesyonel ve çok ilgili olmasından dolayı çok memnun kaldık. Çok keyifli bir 1 saat geçirdik:)

Randevu doğrulandı
• Konum: Doç. Dr. Halis Özdemir Kliniği...daha fazla • Perinatoloji Randevusu daha az

8 aylık gebeliğim de gelişim geriliği sebebi ile başka kurumdan Dr beye yönlendirildim. Detaylı ultrason yapıldı.Titizlikle, sabırla bir saati aşan muayene yapıldı. Çok şükür çocuğumuzun sağlığı ile sorun çıkmadı. Doktor beyin ilgi alakasindan dolayı klinikten korkularımızdan uzak rahat ve huzurlu ayrıldık.