1992 - 1999, İstanbul/Türkiye
İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ CERRAHPAŞA TIP FAKÜLTESİ
Tıp Doktoru Eğitimi ve
2000 - 2005, Antalya/Türkiye
AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ
Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Uzmanlık Eğitimi almıştır.
Türk Tabipler Birliği
Çocuklarda Kabızlık
Çocuklarda Kaka Kaçırma
Çocukta gelişimi izleme
z....ö
Halis ziya kazdal İYİKİ VAR 16 eylülde yüksek ateş nedeni ike gittiğimşz domtorumuz ilk önce odasında muayene ederek daha sonra tam kan tahlili ve boğaz kültürü ayrıca idrar testi ve pcr testi ile birlikte tüm sonuçlar çıkana kadar pcr hariç her adımda açıklayocı bilgi ve tedaviyi çıkam tahlşl sonuçlarına göre yönlendirme yaomanın daha doğru olduğuna kanaat getirdi doktorumuz tanıdığımız günden beri yaklaşımı tutumu ilgisi çocuklarla iletişimi sevgisi bilgisi tecrübesi ile Antalya da tektir. aileyi anlayan çocuğun nesi var diye düşünen elinden gelen her imkanı sonuna kadar kullanan ve mecbur kalınmadıkça hastalık son raddeye gelmedikçe antibiyotik ve ilaçlardan uzak duran her hastasına kendi çocuğu gibi yaklaşıp muayene eden sevgili doktorumuz iyiki varsınız iyiki sizi tanıdık herşey için tekrardan teşekkür ederiz
i̇....
Çok iyi bir doktor, kendisini araştırdım.Dalında uzman biri olduğunu öğrendim.İlk çocuğumdan beri kendisine genel kontrol amaçlı gidiyoruz.Çocuklarla iletişimi çok iyi.İlgisinden, uzmanlığından, doğru teşhis ve tedavisinden memnun kaldım.
Ziya Bey'den memnunum.Benim oğlumun doktoru kendisi, memnun kaldım.Oğlum şu anda 12 yaşında.Memnun kaldığımız için 2. çocuğum için de yine Ziya Bey'i tercih ettim.Genel kontrol ve olası her türlü rahatsızlıklarda Ziya Bey'e gidiyoruz.Kızım 1.5 yaşında, 1.5 yıldan beri başka doktora gitmiyorum.Teşhisi güzel, tatmin ediyor, yönlendiriyor.Muayene dışında da telefonla iletişim halindeyiz.
t.....
Halis Bey'e sürekli gidiyorum, yaklaşımından ve çözümlerinden çok memnunuz.Her 2 çocuğum için de doğduklarından beri gidiyorum. 7 yaşındaki kızım ve 3.5 yaşındaki kızım için gidiyorum.Doktorumuzu hiçbir zaman değiştirmedik.Çocuklarla iletişimi çok iyi, kendilerini seviyoruz.Genel kontrol amaçlı takibimize devam ediyoruz.Hiç gitmesek yılda 1 kez gidiyoruz.İlk zamanlar büyük kızım çok hastalanıyordu, küçükken sık sık gidiyorduk, bizimle çok ilgileniyordu.
r.....
Çocukların dilinden anlayan bir doktor.8 yıldır hastası kızım.Koyduğu teşhislerde hiç yanılmadı,kendisine güvenerek hiç yanılmadık.Rutin kontrollerimiz adına 2 kızım için kendisine gidiyoruz.
l.....
Doktorumuzla 3 yıldır çalışıyoruz, çok da memnunuz.Tavsiye ediyoruz.Yakınımız vasıtasıyla tanıştık, bize her zaman yardımcı ve destek oluyor.Her an ulaşabiliyoruz.Genel kontrol amaçlı sürekli gidiyoruz, oğlumuz karaciğer rahatsızlığı geçirmişti.Onun kontrolü için de sürekli gidiyoruz.
Bebeğimiz 5 günlükken tanıştık Halis bey ile, muhteşem bir doktor, her aradığımızda ulaşabiliyor, muayenede her sorumuza açıklayıcı ve rahatlatıcı cevaplar veriyor. İyi ki tanımışız.
ş.....
Kızım doğduğundan beri hocamızla beraber ilerliyoruz tüm süreçlerde. Kolik doğan kızım ile ilgili annelik endişeleri, yorgunluk, tükenmişlik yaşarken hocamızın samimi telkinleri beni rahatlattı. Gereksiz yere ilaç kullanımını onaylamayan tarzı ile de güven bağımız daha çok oluştu. Bebeklere yaklaşımı, ilgisi, aşama aşama yaşayacağımız herşeyi söylemesi anneler için oldukça önemli noktalar. Sizi seviyoruz hocam...
t.....
Herşeyiyle mükemmel bir doktor, hastasına çok iyi tedavi uyguluyor.Kendi çocuğuna uygulamadığı tedaviyi hiçbir çocuğa uygulamayan bir doktor.Genel kontrol amaçlı ve oğlum rahatsızlığında her daim kendisine gidiyoruz.
u.....
Oğlumun doğumundan itibaren Halis hocayla beraberiz. 7-24 ulaşabildim.Teşhislerinde nokta atışı yapan, çocuklara karşı sevecen olan, bilgisiyle hiç şüphe uyandırmayan, güvendiğim ve herkese tavsiye edebileceğim bir doktor. Sonuna kadar tavsiyeleri konusunda arkasında dururum.
Halis Ziya Kazdal isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Halis Ziya Kazdal, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları. Size Halis Ziya Kazdal tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu, Esd (Sedimantasyon), Hemaferez, Tam Kan Sayımı-Hemogram, Enjeksiyon Im, Enjeksiyon Iv, Normal Randevu, X-Ray, Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması).
Halis Ziya Kazdal adresi nerede?Halis Ziya Kazdal şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Şirinyalı Mah. İsmet Gökşen Cad. No. 76 Antalya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Halis Ziya Kazdal isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Halis Ziya Kazdal online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Halis Ziya Kazdal isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Halis Ziya Kazdal, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Halis Ziya Kazdal hangi dilleri konuşuyor?Halis Ziya Kazdal ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Halis Ziya Kazdal isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Halis Ziya Kazdal bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Halis Ziya Kazdal ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Halis Ziya Kazdal hakkında ne düşünüyor?Toplam 11 hasta / danışan, Halis Ziya Kazdal hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Halis Ziya Kazdal hangi sigortaları kabul ediyor?Halis Ziya Kazdal tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Güneş Sigorta, Ak Sigorta, Demir Hayat Sigorta, Generali Sigorta, Eureko Sigorta, Axa Sigorta, Zurich Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Antalya bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Antalya bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Antalya bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Antalya bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Antalya bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Antalya bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Antalya bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Antalya bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Antalya bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Antalya bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Antalya bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Antalya bölgesinde AIG Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Antalya bölgesinde Inter Partner Assistance kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Antalya bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Antalya bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Antalya bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Antalya bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Antalya bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Antalya bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Antalya bölgesinde SGK kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla