Uzm. Dr.
Endokrinoloji Ve Metabolizma Hastalıkları
Altındağ 1 adres
Ülkü Mahallesi Talatpaşa Bulvarı No:5, Altındağ
en...s
Göğüslerim deki büyüklükten dolayı bu doktora gitmiştim bana sadece kilo vermemi zamanla geçeceğini söylemişti ama göğüslerimde 3. evre jinekomasti varmış hastalarıyla daha ilgili olması şart...
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
ru...2
İyi bir doktor fakat hastanede tek doktor olduğu için artık sinirleri bozulmuş vaziyette. Zaten hastaneden sıra almak zor . Önceleri daha mülayim idi fakat son bir kaç kez gittiğimde daha anlayışısız daha tahammülsüz olarak gördüm kendisi
Halise Çınar Yavuz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Halise Çınar Yavuz, Endokrinoloji Ve Metabolizma Hastalıkları.
Halise Çınar Yavuz adresi nerede?Halise Çınar Yavuz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ülkü Mahallesi Talatpaşa Bulvarı No:5 Altındağ
Adresine gitmek zorunda kalmadan Halise Çınar Yavuz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Halise Çınar Yavuz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Halise Çınar Yavuz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Halise Çınar Yavuz bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Halise Çınar Yavuz ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Halise Çınar Yavuz hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Halise Çınar Yavuz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 1 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Altındağ bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Altındağ bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Altındağ bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Altındağ bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Altındağ bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Altındağ bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Altındağ bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Altındağ bölgesinde SGK kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla