Yetişkin
Çocuk

Altıntaş Mahallesi Fevzi Çakmak Caddesi No:48, Nazilli, Aydın

• Z

Öncelikle çok küçük yaştan beri dişçi koltuğuna oturmuş biri olarak yorum yapmak istiyorum, bu zamana kadar gördüğüm en güzel en anlayışlı ve açıklayıcı doktorlardan birisi Normalde doktorlar dert anlamaz yada anlamak istediğini anlarlar çok ilgilenmezler ama Halit Bey çok ilgili bir doktor, hiç kendimi rahatsız hissetmedim iletişimimizde ve ben söylemeden her şeyi tahmin edip anlıyor ve insanı rahatlatıyor, böyle bir doktor bulmak çok zor, hayatımda aldığım en güzel kararlardan birisi kendimi Halit Beye teslim etmem diyebilirim 24 yaşıma kadar doğuştan gelen diş eksikliğim sebebiyle bir kez bile insan içinde gülümseyemez konuşamazdım, takii Halit beyle tanışana kadar, 2 haftalık bir süreçte zirkonyum yaparak hiç acı çekmeden beni en güzel gülüşe sahip ettii ne kadar minnet duysam azdır, eli çok hafif, aşırı güler yüzlüü anlayışlıı bir doktordan ziyade arkadaş gibi daha ne isteyebilirim kiii

• Estetik Dolgu  •

Halit bey çok sıcakkanlı ve ilgili 20lik dişimi çektirdim ve diş taşı temizleme işlemi yaptırdım. herkese tavsiye ederim çok samimi ve profesyonel biri.

• Diğer  •

Halit bey çok iyi ve ilgili ve diş hekimi dolgum için gitmiştim dişçiden çok korkardım ama halit bey sayesinde üstesinden geldim çok memnun kaldım

• G

Çok tatlı bir doktordu. Ben memnun kaldım. Kaplama tedavimi yaptırdım ve tedavimden memnun kaldım.

• Estetik Dolgu  •

• F

Halit beye dolgu yaptırdım nasıl korkarak gittim gözümde nasıl büyütmüşüm Halit beyin sıcakkanlılığıyla ilgisiyle korkumu hafifletti ki o kadar kısa sürede bitirdi ki işlemi acı ve ağrı hissetmedim gitmek isterseniz bence hiç düşünmeden gidin derim

• I

Çürüklerim ve diş taşı temizliği için tedavi gördüm. Süreç beklediğimden de çok kısa sürede, olabilecek en iyi şekilde tamamlandı. Tedavim boyunca ve sonrasında ağrı, acı hissetmedim. Her an nasıl hissettiğim doktorumun gözetimindeydi. Doktorum Halit beyin iletişimi çok iyiydi. Kendisi aynı zamanda esprili ve neşeli olduğu için korkularımı yenmemi sağladı. İşini severek yapan biri ve her aşamada bilgilendirerek tedavimi tamamladılar. Dişlerimle artık rahat yemek yiyebiliyorum ve diş taşı temizliğinden sonra eskisinden güzel oldu. Ellerine emeklerine sağlık.

• H

Uzun bir sure dislerimin tedavisi icin ordan oraya surunup, sonunda cok bilindik bir klinige gitmeme ragmen cok zor ve iskence gibi gecen surec Halit bey ile tanismamla son buldu. Tum dislerimin tek tek bakima ve kaplamaya ihtiyaci vardi. Kendisi oldukca kisa bir surede oldukca kaliteli disler yapti ve 33 yillik dis cilemi sonlandirdi. Inanilmaz guven veren, herkesin korkusu olan o koltukta elinin hafifligiyle rahatladiginiz, muhtesem enerjisiyle her zaman iyi hissettiginiz, ve her konuyu detaylica aciklayan sahane bir doktor.

• Diğer  •

• N

Kanal tedavisi oldum çok memnun kaldım işinde çok başarılı bir doktor tüm herkese tavsiye edicem bundan sonra dişimde sorun olduğunda ilk uğrayacağım bir doktor çok başarılı .

• Kanal Tedavisi  •

• D

Doktorumuz Halit beye implant tedavisi icin başvurmuştum. Tedavi surecinden cok memnun kaldim. Kendisi tedavinin her asamasinda cok ilgiliydi ve aklımda ki bütün soru işaretlerini giderdi, yapilan islem oldukca basarili oldu. Çevremde herkese gönül rahatlığıyla tavsiye edeceğim bir doktordur kendisi.

• İmplant Uygulamaları ve Farklı Üst Yapı Tercihleri  •

• Y

Halit Bey'e dolgu ve protez işlemlerim için gittim. Tedavi öncesi endişelendiğim bazı konularla ilgili bana ayrıntılı olarak bilgi verdi ve rahatlattı. Kendisi oldukça titiz çalışan, hastalarıyla ilgili ve güler yüzlü bir hekim. Kendisinden çok memnun kaldım. Ayrıca klinikleri çok temiz, ferah ve nezihti. Herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.