şe...t
Merhabalar bugün böbrek ve midemle alakalı hastahane ye gittim internetten Mehmet bey ile alakalı yorumları okudum randevuyu Mehmet beye aldım gerçekten yazılanlar gibiydi çok insalcil yaklaşımda bulundu Allah kendisinden razı olsun hastalarin doktoru karşısında kendisini rahat hissetmesi çok önemli Mehmet bey bunu başarıyor
öm...e
hastalığın tedavisinin %50 psikolojik olduğuna inananlardanım. o yüzden hastaya yaklaşım çok önemli Mehmet Beyin yaklaşımları ve hasta ile olan diyaloglarından çok memnunum.1 ay önce kendisine muayene oldum ve dostlarıma tavsiye ediyorum
sa...u
Doktorumdan çok memnunum. yaşlılara karşı nazik ve anlayışlı. Beni çok iyi dinliyor. Hastaya olan yaklaşımını beğeniyorum. Anlamadığım bir şey olursa rahatlıkla sorabiliyorum. Yüksek tansiyon
şü...u
Sabırlı ve hastaya karşı saygılı. En çok beğendiğim yönü fazla ilaç verme taraftarı olmayışı. İstediğim her soruyu soabiliyorum ve cevap alabiliyorum. Bu da beni rahatlatıyor.
Halit Mehmet Bayramoğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Halit Mehmet Bayramoğlu, İç Hastalıkları.
Halit Mehmet Bayramoğlu adresi nerede?Halit Mehmet Bayramoğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İnönü Mah. Trabzon Spor Bulvarı Trabzon
Adresine gitmek zorunda kalmadan Halit Mehmet Bayramoğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Halit Mehmet Bayramoğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Halit Mehmet Bayramoğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Halit Mehmet Bayramoğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Halit Mehmet Bayramoğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Halit Mehmet Bayramoğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Halit Mehmet Bayramoğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.