Çocuk Psikiyatrisi Randevusu
Çocuk ve Ergen Terapisi
Çocuk ve Ergenler için EMDR
Öğrenme Bozukluğu Belirti Tarama Testi
DİAMİND ZİHİN AKADEMİSİ
2019 yılında Türkiye Çocuk ve Genç Psikiyatrisi Derneği tarafından verilen Prof. Dr. Atilla Turgay Çocuk ve Ergen Psikiyatrisi Ulusal Kongre En İyi Araştırma Ödülünü kazanan ekipte yer aldı. 2021 yılında Doktorclub derneğinin “Doktorclub Awards Türkiye'nin Sağlık Ödülleri” yarışmasında kendi tasarladığı online anket gönderme uygulaması olan “QMind” ile finale kaldı.
Doç. Dr. Halit Necmi Uçar’ın günümüze dek 20’nin üstünde uluslararası bilimsel yayını, bu yayınlara 200’den fazla atıfı ve kitap bölümleri bulunmaktadır. Uluslararası ve ulusal 20’den fazla bilimsel dergide hakem olarak görev almaktadır. Depresyon, kaygı bozuklukları, obsesif kompulsif bozukluk, dikkat eksikliği hiperaktivite bozukluğu, otizm spektrum bozukluğu, konuşma bozuklukları, ilişki sorunları, yeme bozuklukları, davranış bozuklukları ve tik bozuklukları gibi psikiyatrik sorunlarda, bebek ruh sağlığı alanında ve sağlıklı çocuk gelişimi konusunda çocuk, ergen ve yetişkinlere danışmanlık vermekte, bireysel terapi ve aile terapisi yapmakta ve gerekli durumlarda ilaç tedavileri düzenlemektedir. Evli ve bir çocuk babasıdır.
h....z
Halit hocamın bilgisi ve yaklaşımı çok iyiydi. Güven veren tavırlarıyla başarılı bir süreç geçirdik. Kendisine kurum çalışanlarına naif yaklaşımları için çok teşekkür ederiz. Ayrıca Nur Banu hanıma etkili bir oyun terapi dönemi için özellikle teşekkür ederiz. Sıcak ve sevecen tavrıyla oğlumla kurduğu bağ ile çok etkili sonuçlar aldık.
Hasta
Halit hocama cok tesekkurler cok yol katettik calisanlarina ayrica tesekkurler
mg...s
Çocuğumun tanı ve tedavi sürecinde ilk gittiğimiz günden itibaren güleryüzlü karşılama eksik olmadı.Doktor bey işinin ehli ve çok tecrübeli,sakin ve insana güven veren bi yanı var.ilaç tedavisinin her basamağını büyük bir titizlikle yapıyor;ilaca başlama,doz artırması,azaltılması,yeni ilaç eklenmesi,kesilmesi tüm basamakları açıklayıcı çekilde yapması,ilacın yan etkileri,beklenilen etki hakkında bilgilendirme yapması tedavi sürecinin daha bilinçli ve uyumlu geçmesini de sağlıyor.Herşeyden önce çocuğum doktorunu çok seviyor ve güveniyor....
Kısa sürede çocuğumuz da bir çok problemi aştık herkese tavsiye ediyorum
fi...a
Sorunlarımıza hızlı tespiti, bizi aydınlatıcı tavrı ile çok güzel bir seans geçirdik. Halit hocama çok teşekkür ediyorum. Allah iyiki karşımıza çıkardı.
Kızımın dikkat eksikliği problemi nedeniyle Dr Halit hocama gittik ortam ve bekleme koşulları hocamızın ilgisi ve deneyimi bizi fazlası ile memnun etti geleceğimizin sahibi çocuklarımız için iyi ki böyle bir şansımız var Konya da ...
İhtiyacı olan tüm ailelerimize tavsiye ederim.
Hasta
Yaklaşık bir buçuk yıldır hastasıyız oğlum ve benim üzerimdeki etkisi inanılmaz güzel gelişimimizde inanılmaz etkisi var dikkat problemi diye başlamıştık ama bir çok problemlerimizi çözmemizde yardımcı oldu inanılmaz değerli bir insan halit Necmi hocam çok ama çok teşekkür ediyoruz herşey için iyiki tanıdık sizi
İlk günden itibaren güler yüzlü ve ilgili olunması uzun sohbetler samimi ve içten olmaları güven veriyor ve kendimi çok iyi hissediyorum şu kısa sürede bana çok faydası oldu her şey için teşekkür ederim
me...a
Doç. Dr. Halit Necmi Uçar, iki çocuğumuzun da doktoru. Çocuklarımızda takıntı ve kaygı bozukluğu vardı. Okul başarıları iyi olmasına rağmen, zamanla bu durumun başarılarını ve aile içi huzuru olumsuz etkilediğini gördük. Halit hocama müracaat ettik, bizimle ve çocukla düzenli görüşmesinin yanında ilaç tedavisi de uyguladı. Tedavi sürecindeki yönlendirmeleri sayesinde çocukların takıntı ve kaygı problemleri büyük oranda düzeldi. Artık çocuklar da daha rahat ve kaygılarını yönetebiliyorlar. Emekleri için kendisine teşekkür ederiz.
r.....
Üniversite hazırlık dönemimde çok stresli bir dönem geçirmiştim. Ciddi sıkıntılarım olmuştu ve stresle baş edemiyordum. Halit Bey'in çalıştığı hastanedeyken görüşme sağladık. Hemen hemen 1 yıllık sınav sürecinin sonuna kadar takibimi sağladı. Kendisinden fayda gördüm. Halit Bey ciddi anlamda genç psikolojisinden anlayan, gençlere yakın, kendisini çok geliştirmiş, ifade etme ve çözüm analiz yetenekleri çok yüksek bir doktor. Kendisinden aldığım danışmanlık hizmetinden memnun kaldım.
Halit Necmi Uçar isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Halit Necmi Uçar, Çocuk ve Ergen Psikiyatrisi. Size Halit Necmi Uçar tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Wisc-R-Çocuklar İçin Zeka Testi, Bireysel Terapi, Çocuk Gelişim Testi, Çocuk Kaygı Ölçekleri, Oyun Terapisi, Otizm Değerlendirme Ölçeği, Dikkat Testleri, Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Aile Terapisi.
Halit Necmi Uçar adresi nerede?Halit Necmi Uçar şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- ALAVARDI MAH. TEMENNI SK. NO: 2 IÇ KAPI NO: 1 MERAM/KONYA Konya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Halit Necmi Uçar isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Halit Necmi Uçar online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Halit Necmi Uçar isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Halit Necmi Uçar, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Halit Necmi Uçar isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Halit Necmi Uçar bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Halit Necmi Uçar ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Halit Necmi Uçar hakkında ne düşünüyor?Toplam 15 hasta / danışan, Halit Necmi Uçar hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Halit Necmi Uçar hangi sigortaları kabul ediyor?Halit Necmi Uçar tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.