Alerjik göz hastalıkları, Glokom, Arpacık, Astigmatizm gibi hastalıkların tedavileriyle ilgilenmektedir.
b....a
25 yaşındayım ve 10yaşından beri miyoptum ve gözlük kullanıyordum. Göz numaralarım 6.5 6.25e kadar çıktı. Sağ gözüm astigmatla birlikte 8.5numaraydı. Halit Bey’e ilk gittiğimde öncellikle bana göz kusurumu ve no touch lazer operasyonunu detaylıca anlattı. 6 yıldır düşündüğüm bu işlemi Halit Bey ile görüşmemle anında yaptırmaya karar verdim ve yaptırdım. İyi ki de yaptırdım çok kısa bir işlem, ameliyat masasına yatmam ve kalkmam bir oldu diyebilirim. Kalkar kalkmaz net görüşe ulaşmıştım. Kendimi bildim bile dünyaya camın ardından bakan bir ben için gözlerimi dünyaya yeniden açmak gibi olmuştu gerçekten. Ameliyat sonra 3gün hiç ışık almayan bir gözlük kullandım. İstirahat sürecinde çok hafif yanma, batmalarım oldu. Göz numaram büyük olmasına rağmen süreci sorunsuz atlattım. Ameliyat sonrası kullanmam gereken 4 tane damlam var şu an düzenli olarak onları kullanıyorum. Her şey çok yolunda. İyi ki no touch lazer olmuşum diyorum. Gönül rahatlığıyla olabilirsiniz. Halit Bey’e güvenin:)
öf...y
Öncelikle Halit Bey'e çok teşekkür ediyorum. İki gözümde de astigmat vardı. Sol gözüm 5.25, sağ gözüm 6.50 numaraydı. 5 yıl boyunca gözlük kullandım. Sonrasında ise tam 8 yıl lens kullandım. Birkaç doktora gittim lazer ameliyatı için fakat her seferinde söyledikleri cümleler beni biraz ürküttü. En sonunda Halit Bey'e rastladım. Çok mütevazı ve işinin ehli biri olduğunu zaten ilk randevuda anlıyorsunuz. Gerekli testlerimi yaptırdıktan sonra, çok rahatlıkla no touch lazer ameliyatı olabileceğimi ve sonrasında da göz numaralarımın sıfırlanacağını söylemişti. Benim için ameliyat süreci, doktorun vermiş olduğu güven ile başlar. Halit Bey bu konuda gerçekten çok iyi. Sizi rahatlatıyor ve sorduğunuz her sorunun mutlaka bir cevabı olduğunu duyuyorsunuz. Ameliyat oldum, bu gün 26. günüm. Çok şükür artık görüyorum. Tekrardan Halit Özhisar'a teşekkürlerimi iletiyorum. Benim gibi çok doktor gezen olduysa eğer içtenlikle şunu söylemek isterim ki, hiç şüphe duymadan Halit Bey'e ilk randevunuzu alın.
l.....
Bir anda göz ameliyatı olmaya karar verdim ve veni vidi Bakırköy şubede Halit Özhisar hocamın muayenesinde kendimi buldum. No Touche uygulamasına karar verildi. Kendisi çok ilgili işinin ehli bir doktor. Süreci başından sonuna kadar çok iyi yönetti. tüm sorularıma sabırla yanıt verdi. Şuanda 2 ay oldu astigmatım yok denecek düzeyde. Metroda oturduğum yerden durakları okuyabilmenin mutluluğunu yaşıyorum. :) Güvenle gidebilirsiniz.
lazer tedavimden aylar sonra dahi sorularima aninda cevap veren cok samimi ve iyi bir doktor. aninda ameliyata alip her ince detayi izah eden ve özen gösteren bir hekim. kesinlikle tavsiye ederim, zira halit beyin saglik hizmeti müthis bir seviyede.
//awesome doctor, i highly reccomend him (I'm a german patient)
pe...b
Dr. Halit Özhisar annemin katarakt ve akıllı lens ameliyatını yaptı, kendisi çok düşünceli, ilgili ve mütevazi bir doktor. Annemin sorularını sabırla yanıtladı, istediğimiz zaman kendisine telefondan ulaştık ve tedavisinin her aşaması ile yakından ilgilendi. Kendisine çok teşekkür ediyoruz, iyi ki var.
my...u
44 yaşındayım. Çok odaklı gözlükle bile kaliteli bir görüş sağlayamıyordum. Bugune kadar gittiğim özel hastanelerde gozumede ki asıl sorunu görememişlerdi. Halit bey önce tespit sonra ameliyatımı gerçekleştirdi. Gözlerim arrık adeta 4K kalitesinde görüyor. Tv ye baktığım da bunu daha iyi anladım. Resmen gormek hususunda bugune kadar gözlerim beni kandırmış.:) Şu an her şeyi çok net ve adeta 4K kalitesinde goruyorum. Halit beye sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum. Allah kendisinden razı olsun
ez...p
Bakırköy veni vidı göz Hastanesi'nde ameliyat oldum.doktorum Halit özhisardı.göz numaram yükselişe geçmişti.lazer ameliyat sürecim çok hızlı geçti.kendisinden çok memnun kaldım.şuan gözlerim çok net görüyor. herkesin Halit beye gelmesini şiddetle tavsiye ediyorum. ilgisinden dolayı kendisine teşekkür ediyorum
Hasta
merhaba arkadaşlar ben tevrat demir 40 yaşındayım 2008 de lasik ameliyatı olmuştum 2020 senesine kadar gözlük kullanmadım fakat 2022 ekim ayına kadar gözlük kullandım trifakol akıllı mercek taktırmaya karar verdim lasik olduğum için doğru bir görüş elde edemezsin diyenler oldu fakat değerli hocam HALİT ÖZHİSAR operasyonu gerçekleştirdi (operasyon yapmadan önce ayrıntılı bir şekilde beni bilgilendirdi ve karar verdim)önceden yüzde 70 görürken şu an 1 hafta olmasına rağmen yüzde 90 görüyorum ilgi ve alakanıza çok teşekkür ediyorum
Merhaba arkadaslar esim pitozis icin tedavi oldu daha oncesinde 4 kere daha farkli hastaneler de tedavi ve ameliyat olmustu sonuca ulasamamistik doktorumuz tecrubesi ve ilgisiyle gerekli mudahalleleri yapti ve 4 sefer yaptiripta ise yaramayandan sonra kendisi problemimizi cozdu ve sonuca ulastik kendisine ilgisinden ve yardimlardindan dolayi cok tesekkur ederim pitozis problemi olanlarin kendisine hic tereddut etmeden basvurmalarini tavsiye ediyorum
ya...z
Sevgili hocam sizi tanıdığim icin kendimi çok şanslı hissediyorum.Akılli lens ile katarak operasyonumu yaptıniz ,benim ışil ısil görmemi sagladınız size sonsuz mütesekkirim .Size ve Şahsinızda Veni Vidi GÖZ hastanesi tum çalışanlarina teşekkurlerimizi iletiyorum.Sağolunuz Ýaşar Gündüz
Halit Özhisar isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Halit Özhisar, Göz Hastalıkları.
Halit Özhisar adresi nerede?Halit Özhisar şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Zeytinlik Mahallesi Milliyetçi Sokak No:4/1 Bakırköy
Adresine gitmek zorunda kalmadan Halit Özhisar isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Halit Özhisar online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Halit Özhisar isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Halit Özhisar bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Halit Özhisar ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Halit Özhisar hakkında ne düşünüyor?Toplam 15 hasta / danışan, Halit Özhisar hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Bakırköy bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Göz Doktorları
Bakırköy bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Göz Doktorları