Doktor Muayenehanesi

Herhangi bir hizmet eklenmemiş

halnur hanımı ameliyat olmak için yattıgım hastanenin yogun bakımında tanıdım ( yogun bakıma nasıl düştün derseniz ne siz sorun ne ben söyliyim ) yogun bakıma kondugumda doktorların aileme söledigi allahtan ümit kesilmez ama yüzde bir yaşama şansım olduguymuş tüm organlarım işlevini yitirmiş 25 gün kadar makineye baglı yaşatılmışım 25 günün sonunda gözlerimi açtıgımda ilk gördügüm kişi halnur hocamdı sanki alah tarafından bana gönderilen bir melekti yatan bütün hastalara sanki evlatlarıymış gibi ilgi gösteriyordu allahında izniyle beni tekrar hayata döndürdü halnur hocamın gerek bütün hastalara gerek hasta yakınlarına gösterdigi ilgi alaka tatlı dili güler yüzü her an hasta yakınlarının ulaşabilirligi ile harika bir hekim aslında söylenecek çokk şeyler var hocam hakkında ama şimdilik bu kadar şeyi paylaşmak istedim önce allah sonra hocam sayesinde bu kötü ve hafızamıza kazılan süreci atlatık Tekrar kendisine teşekkür ediyorum. iyiki tanıdım iyiki varsınız not ( allah kimseyi yogun bakıma düşürmesin ama ihtiyacınızda olursa kesinlikle gözünüzü kapatıp emanet edebilirsiniz hastanızı halnur hocama