Güney Mahallesi 1140/1. Sokak No:1, Konak
dö...
SEREBRAL PALSİ hastasıyım ilk ameliyatim topuk kas uzatma Haluk hoca yaptı ondan sonra basmaya başladım zamanla yürüme eğilimim gelişti her badtığımda bir kez daha saygı duyuyorum sağlıklı günlerde varolsun
em...u
Haluk bey oglumun kolunu sakatliktan kurtardi tedavimiz bitti Allah ondan bin kere razı olsun ömrünüz uzun olsun iyiki varsiniz
sa...
Haluk bey Harika bir doktor oğlumun kolunu sakat kalmaktan kurtardı bize resmen özel hasta muamelesi yapti Rabbim ondan bin kere razi olsun
r....k
Allah bin kere razı olsun Haluk beyden.Kızımı 15 aylıkken her iki kalçasını ayrı ayrı ameliyat ederek sağlığına kavuşturdu.Ne kadar teşekkür etsek az.muhteşem bir hekim.gözünüz kapalı canınızı emanet edebilirsiniz.
ya...n
ALLAH RAZI OLSUN. AMİN. KIZIMI KALÇA ÇIKIĞINDAN AMELİYAT ETTİ.ALLAH U TEALANIN İZNİYLE KIZIM İYİLEŞTİ. ORTOPEDİST OLMAYAN BAŞKA ÇOCUK DOKTORLARI BİZE BİR ŞEY YOK DİYEREK VAKİT KAYBETTİRDİ.KIZIM 8 AYLIKKEN ANCAK AMELİYAT OLDU 2 AY ALÇIDA KALDI YAVRUM 2 AY APARAT KULLANDIK DAHA SONRA.ARKADAŞLAR İLK 2 AY ÇOK ÖNEMLİ ŞÜPHE VARSA ORTOPEDİSTE GÖSTERİN ÇOCUĞUNUZU
di...r
herkese tavsiye edebileceğim mükemmel bir doktor. benimle hiç ilgilenmeyerek sadece röntgene bakarak ameliyat olmamı söyleyen ve çok iyi denilen diğer doktorların aksine kendisi eşsiz bilgi ve tecrübesiyle bana yardımcı olmuştu.
se...a
Öncelikle herşey için teşşekürler; Hocam sayesinde kendime inancım ve güvenim arttı yaptığı her cerrahi müdahale süper sonuçla fiziki durumumda düzelmeler sağladı.Ortapedi sorunu olan tüm hastalara şiddetle tavsiye ediyorum.
hü...r
kalçafilimlerini inceledi.hocamın yanına çok kötü moralle gitmiştim.incelemetetkikler sonucundabu ameliyatı hastahanemizdeyapılacağını detaylarıyle bilgilendirdi.kendisinesonsuzteşekkürlerimi sunarım.
ni...k
İyiki varsınız sayın haluk ağuş nerdeyse 20 yıl oldu sizi anıyalı kızımın ve eşimin yanında olup onları sağlıklarına kavuşturdunuz ellerine sağlık
Haluk Ağuş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Haluk Ağuş, Ortopedi Ve Travmatoloji.
Haluk Ağuş adresi nerede?Haluk Ağuş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Güney Mahallesi 1140/1. Sokak No:1 Konak
Adresine gitmek zorunda kalmadan Haluk Ağuş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Haluk Ağuş online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Haluk Ağuş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Haluk Ağuş bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Haluk Ağuş ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Haluk Ağuş hakkında ne düşünüyor?Toplam 9 hasta / danışan, Haluk Ağuş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İzmir Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Urla Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Aliağa Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Narlıdere Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Daha fazla (12)Konak bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Konak bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Konak bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Konak bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Konak bölgesinde SGK kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Konak bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Konak bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Konak bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Konak bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Konak bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Konak bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Konak bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Konak bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Konak bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Konak bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Konak bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Konak bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Konak bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Konak bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları