Fırat Mah. Mahabad Bulvarı Mega Arslan Cad. 75 Plaza B Blok 4/21, Kayapınar, Diyarbakır
Fırat Mah. Mahabad Bulvarı Mega Arslan Cad. 75 Plaza B Blok 4/21, Diyarbakır
Op. Dr. Haluk Bilek
Fırat Mah. Mahabad Bulvarı Mega Arslan Cad. 75 Plaza B Blok 4/21, Diyarbakır
Op. Dr. Haluk Bilek
ş.....
1 yıl önce ameliyat oldum çok memnun kaldım Haluk bey çok ilgilendi benimle harika burun yaptı kendisine minnettarım
le...
Yaklaşık 3 ay önce yaptırdım burnumu ve inanılmaz memnunum acı yoktu olmadı da morarma çok az gerçekten sürecim çok rahat geçti bu yüzden çok mutluyum burnumuda çok seviyorum teşekkür ederim
ha...
Güler yüzlü ilgili ve oldukça açıklayıcı bir hocamız , gayet profesyonel işinin uzmanı , burun ameliyatı oldum .güzel bir ameliyat oldu , ilgi ve alakasından dolayı takdir ve teşekkür ediyorum
Başta Haluk hocam olmak üzere tüm ekibine ilgi ve alakası için çok teşekkür ediyorum. Haluk hocam daha nasıl bir burun istediğimi bile söylemeden hayalimdeki burnu bana anlattı ve ameliyat sonucu bana verdi. Ameliyat sonrası süreç de minimum ağrı ve acıyla geçiyor.İç rahatlığıyla tercih edilecek bir doktor.
fe...f
Rinoplasti operasyonu geçirdiğim Op. Dr. Haluk Bilek, gerek kendisi gerek ekip arkadaşları süreç boyunca çok ilgiliydiler çok memnun kaldım. Her şey için çok teşekkür ederim.
ö.....
Harika mütevazi Güler yüzlü ve işini çok ii yapan bir doktor Önce sağlık diy diyerek işine başlayan bir doktor rinoplasti ameliyatımda ilk önce sağlık sorunlarımı dikkate alarak estetik bir görüntüye ulaştıran bir doktor
ci...
Burun estetiği rinoplasti için gittim. Tedaviye başlamadan çok iyi değerlendirmeler yapılıp hoca çok iyi bir şekilde sizi bilgilendiriyor.Ameliyat öncesi ve sonrası için yapılacak tedaviler konuşuluyor içiniz gayet rahat olsun. Hiç ağrı sızı olmadı. Harikulade bir Doktor muhteşem bir tedavi ve çok iyi bir insan çok teşekkürler ayrıca ekibi naif ve nazik insanlar çok teşekkürler...
ru....
Rinoplasti için çok araştırdım durdum Haluk hocamın karşıma çıkması büyük bi şans kesinlikle hastasıyla cok ilgileniyor korku ve endişeleriniz uçup gidiyor :)) İşini harika yapan bir hoca kıymeti bilinmesi gereken hoca valla diyarbakırdan başka bi yere giderse cok şey kaybedersiniz simdiden düsünen varsa gözü kapalı kendini hoca'ya teslim edebilir benden söylemesi .. her kontrolumde ilk gittiğim gün ki gibi ilgili ve güleryüzlü pozitif bi hoca ya valla anlat anlat bitmez Allah razı olsun hocam Diyarbakır da olmanız büyük şans bizim için :)
so...n
Nefes almakta zorlanıyodum.Detaylı bi muayene sonucunda memnun kalarak ayrıldım.Çok teşekkür ederim.
Haluk Hocam bizim aile doktorumuzdur. Onunla ilk tanışmamız 3 yaşındaki oğlumun solunum sıkıntısı nedeni ile oldu. Bademcik, geniz eti ve burundaki konkaları temizledi ve kulaklarına tüp takıldı. Ameliyatımız çok iyi geçti sonrasında ne zaman istesek kendisine ulaştık ben biraz pipirikli bir anneyim gece yarısı evinden kalkıp muayene için geldiği bile olmuştur. Çocuğumun doğduğundan beri bitmeyen burun geniz ve göz akıntısı bu ameliyat ile bitmiş oldu.
Ardından bende hem estetik hem de sağlık amaçlı burun ameliyatı oldum. Her şey çok iyi geçti. Hem görüntümden hem nefes almamdan çok memnunum. Kendisi alanında çok profesyonel yardımcıları ile oldukça koordineli bir ekip. Ayrıca insan olarak da çok kalender ve mütevazi. Buradan kendisine ve ekibine teşekkürlerimi sunarım. Herkesin gönül rahatlığı ile gidebileceği bir hekim...Sağlıklı günler dilerim...
Haluk Bilek isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Haluk Bilek, Kulak Burun Boğaz. Size Haluk Bilek tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Normal Randevu.
Haluk Bilek adresi nerede?Haluk Bilek şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Fırat Mah. Mahabad Bulvarı Mega Arslan Cad. 75 Plaza B Blok 4/21 Diyarbakır
Adresine gitmek zorunda kalmadan Haluk Bilek isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Haluk Bilek online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Haluk Bilek isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Haluk Bilek, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Haluk Bilek hangi dilleri konuşuyor?Haluk Bilek ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Haluk Bilek isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Haluk Bilek bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Haluk Bilek ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Haluk Bilek hakkında ne düşünüyor?Toplam 31 hasta / danışan, Haluk Bilek hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Diyarbakır bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Diyarbakır bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Diyarbakır bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Diyarbakır bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Diyarbakır bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Diyarbakır bölgesinde Ethica Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Diyarbakır bölgesinde Türk Nippon Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Diyarbakır bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Diyarbakır bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Diyarbakır bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Diyarbakır bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Diyarbakır bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Diyarbakır bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Diyarbakır bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Diyarbakır bölgesinde AIG Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Diyarbakır bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Diyarbakır bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Diyarbakır bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Diyarbakır bölgesinde Inter Partner Assistance kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Diyarbakır bölgesinde Ace European Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları