Gaziantep Medical Point Hastanesi'nde hizmet vermektedir.
Bebek Sünneti
Çocuklarda Kabızlık
Çocuklarda Kaka Kaçırma
Çocukluk Çağında Kanser Cerrahisi
d....
Haluk Bey'le şans eseri karşılaştık. Önce rabbimin sonrasında da kendisinin sayesinde çocuğumu sağ salim ameliyattan sonra kucağımıza aldık. Kendisi hem mükemmel hem çok ilgili hem çok anlayışlı hem de gerçekten profesyonel bir doktor. Çocuğumun özofagus atrezisi vardı kendisi ameliyatını gerçekleştirdi. Haluk Bey'e yolda, hastanede, hastane dışında bir şey sorduğumda tereddüt etmeden cevap veren bir insan. Rabbim tekrardan gerektirmesin ama kendisi gerçekten iyi bir insan.
Gaziantep'li değiliz ve ailem de yanımda yoktu. Haluk Bey her anlamda çok açıklayıcı bir şekilde dinleyerek her konuda yardımcı oldu. Kendisi ne yapmam gerektiğini her şeyi not alarak anlattı. Telefonla aradığımızda nazik ve kibar bir şekilde her şeyi tekrar anlattı. Bir tane daha çocuğum olsa Haluk Bey'i tercih ederim. Kendisinden çok memnun kaldım. Oğlumun sünnet işlemini yaptı. Birçok doktorla görüşme sağladım. Bebeğim küçük olduğu için lokal işlem istiyordum. Haluk Bey ağlatmadan, üzmeden lokal sünnet işlemimizi tamamladı. İşlem sonrasında da hiçbir problem yaşamadık.
Öncelikle doktorumuz çok anlayışlıydı ve bize çok yardımcı oldu. 2 tane oğlum var. 2 sene öncesinde Haluk Bey büyük oğlumun sünnet işlemini yaptı. 2 sene sonrasında da 4 aylık olan diğer oğlumun sünnet işlemi için yardımcı oldu. Kendisinden çok memnun kaldık. Çevremdeki arkadaşlarıma Haluk Bey'e önerdim. Süreçlerimizi çok rahat atlattık. Sünnet işlemi için farklı bir doktoru tercih eden birkaç arkadaşımla görüştüğümde çocuklarının acı çektiğini, huzursuz olduklarını ifade ettiler. Ben asla böyle bir durum yaşamadım. Kendisi eli hafif bir doktor. 2 gün öncesinde sünnet işlemini yaptırdık ve 2 gün sonrasında hayvanat bahçesine gezmeye gittik. Herhangi bir sorun yaşamadım. Tedavi anlamında kullandığı ilaçlar sünnet bölgesini çok çabuk iyileştirdi. Çocuklarımı sünnet olduktan sonra görenler ne kadar çabuk iyileşmiş diye görüş bildiriyorlar. Haluk Bey'den gayet memnun aldım. 3. oğlum da olursa tekrar kendisini tercih ederim.
Haluk Ceylan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Haluk Ceylan, Çocuk Cerrahisi. Size Haluk Ceylan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Çocuk Cerrahisi Randevusu, Çocuklarda Baş Ve Boyun Cerrahisi, Boşaltım Sistemi Ve Üreme Organlarına Ait Cerrahi, Yenidoğan Cerrahisi, Abdominal Laparoskopi, Çocukluk Çağında Kanser Cerrahisi, Sindirim Sistemi Cerrahisi, Solunum Sistemi Cerrahisi, Lobektomi, Splenektomi.
Haluk Ceylan adresi nerede?Haluk Ceylan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mücahitler Mah. 52063. Sk. No:2 Şehitkamil
Adresine gitmek zorunda kalmadan Haluk Ceylan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Haluk Ceylan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Haluk Ceylan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Haluk Ceylan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Haluk Ceylan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Haluk Ceylan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Haluk Ceylan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Haluk Ceylan hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Haluk Ceylan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Şehitkamil bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Cerrahları
Şehitkamil bölgesinde Aveon Sigorta kabul eden Çocuk Cerrahları
Şehitkamil bölgesinde SGK kabul eden Çocuk Cerrahları
Şehitkamil bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Çocuk Cerrahları
Şehitkamil bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Çocuk Cerrahları
Şehitkamil bölgesinde Fortis Bank A.Ş. Mensupları Emekli Sandığı Vakfı kabul eden Çocuk Cerrahları
Şehitkamil bölgesinde Türk Nippon Sigorta kabul eden Çocuk Cerrahları