ay...n
Babamın doktoru. Daha once benzerine pek rastlamadığımız bir doktor. İşini en iyi sekilde yapan, hastasına ve hasta yakınına son derece değer veren ve tek kelimeyle mukemmel biri. Kendisi ve eşi Kocaeli için büyük bir sans. Elini uzattığı hastalarının onlara ettikleri dua yeter.
de...m
kendisi babamın doktoru oluyor ve şuana kadar gördüğüm en mükemmel doktor. hastalara yaklaşımı ilgisi alakası kendisi de doktor olan eşi de mükemmel insanlar.minnettarız çok teşekkürler.
öm...k
Babamın tedavisi için Düzce'den bir profesörün tavsiyesi ile kendisinin hastası olduk. Süreç içerisinde bize ve diğer hastalara yaklaşımı mükemmel. Hastanın durumuna göre uyguladığı tedavi mükemmel. Zor yürüyen ümidimizi yitirdiğimiz babam, şimdi hiç hasta değilmiş gibi normal yaşantısına döndü. Sayın Hocamızdan Allah binlerce kez razı olsun. Allah yolunu açık etsin. Ona ne kadar dua etsek azdır...
ha...ı
sizden Allah bin kere rağzı olsun siz benim dedemin kötü hastalıkta olan kısacık ömrünü en iyi şekilde geçirmesi için elinizden gelen herşeyi yaptınız size minnetrım,bize kötü geçen bu zor süreçte umut ışığı oldunuz ben buraya ne yazsam az kalır....bu hayatta herşey gönlünüzce olsun.
Haluk Erkal isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Haluk Erkal, Radyasyon Onkolojisi.
Haluk Erkal adresi nerede?Haluk Erkal şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Cedit Mah. Turan Güneş Cad. Kocaeli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Haluk Erkal isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Haluk Erkal online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Haluk Erkal isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Haluk Erkal bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Haluk Erkal ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Haluk Erkal hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Haluk Erkal hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.