Herhangi bir hizmet eklenmemiş

Babamın doktoru. Daha once benzerine pek rastlamadığımız bir doktor. İşini en iyi sekilde yapan, hastasına ve hasta yakınına son derece değer veren ve tek kelimeyle mukemmel biri. Kendisi ve eşi Kocaeli için büyük bir sans. Elini uzattığı hastalarının onlara ettikleri dua yeter.

kendisi babamın doktoru oluyor ve şuana kadar gördüğüm en mükemmel doktor. hastalara yaklaşımı ilgisi alakası kendisi de doktor olan eşi de mükemmel insanlar.minnettarız çok teşekkürler.

Ö

Babamın tedavisi için Düzce'den bir profesörün tavsiyesi ile kendisinin hastası olduk. Süreç içerisinde bize ve diğer hastalara yaklaşımı mükemmel. Hastanın durumuna göre uyguladığı tedavi mükemmel. Zor yürüyen ümidimizi yitirdiğimiz babam, şimdi hiç hasta değilmiş gibi normal yaşantısına döndü. Sayın Hocamızdan Allah binlerce kez razı olsun. Allah yolunu açık etsin. Ona ne kadar dua etsek azdır...

sizden Allah bin kere rağzı olsun siz benim dedemin kötü hastalıkta olan kısacık ömrünü en iyi şekilde geçirmesi için elinizden gelen herşeyi yaptınız size minnetrım,bize kötü geçen bu zor süreçte umut ışığı oldunuz ben buraya ne yazsam az kalır....bu hayatta herşey gönlünüzce olsun.

Profili düzenle veya yönet