Haluk Beye Hastanede Randevu bulamadıktan sonra kendi Klinigini açtığını öğrendim ve Randevu oluşturdum. 2 tane gömülü yirmi yaş ameliyatım oldu. 20 dakikada 2 tane gömülü yirmiliğim başarılı bir şekilde çekildi. Eşime ameliyatın bittiğini haber verdiklerinde bittiğine ihtimal bile vermemiş, bir sorun olduğunu düşünmüş hızlılığından dolayı :) Verdiği güven, engin tecrübeleri çok kıymetli. Oldukca titizlikle dikişlerimi attı. Hatta dikiş atılma ameliyattan uzun sürdü öyle bir sağlama alma :) Nitekim dikişleri aldırdığım Hekime de ‘’vay be bu dikişleri atana helal olsun’’ dedirtti. Ameliyat sonrası Klinikte soğuk kompress, Eşime ilaçları hemen aldırıp içirtti, tampon süresini bekleyip, bizi ağırlayıp tekrar muayene edip kapının önüne kadar uğurladı. Yetmedi bir de süreci telefondan takip etti. Sakarya için değil Türkiye için büyük bir Nimet. Haluk Beyde kesinlikle doğru Adrestesiniz.
a....c
Diş dolgusu yaptırdım ama dolgudan sonra ağrımayan dişimde ağrı oluştu. Ayrıca kendisinin hastalarla olan iletişiminin kibar olması gerektiğini düşünüyorum.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
r....e
20 lik diş çekimi icin gittim böyle diş hekimi daha görmedim ben 2 tanesini cekti hic birsey anlamadm bile süt dişimi cekerken daha cok acimisti :) haluk beye tesekkurler cok neşe dolu birisi ve şunuda söyliyim dişci korkumu haluk beyle anlattm tek favorimdir kendisi
ni...l
Yirmiliklerimi çektirmek için Haluk Beyden randevu aldım.Kendisi çok nazik ve ilgiliydi.Ağrı eşiğim çok düşük olmasına rağmen aşırı hassas ve özenli davrandı bunun için tekrardan teşekkür ederim. Çekim sonrası da neler yapmam veya yapmamam gerektiği hakkında bilgi verdi.
en...r
Haluk Hoca'dan ilk defa randevu aldım.Diş çekimi ve kist ameliyatı ile ilgili olan bu randevu süreci boyunca; hocanın hastaya olan yaklaşımı ve açıklamalı detaylı bilgi verişleri beni olumlu yönde etkiledi.Korkularimi yenmem de bu çok etkili oldu...Dün olduğum ameliyat başarılı geçti ve devamında film çektirip tekrar yorumlamasi harikaydı...İnsan ve dış hekimi olarak Sakaryamiz için büyük kazanç hocamıza sonsuz saygılar...Allah razı olsun sayın hocam
d.....
20 lik diş çekimi için gittim Haluk Beye. Çok korkarak tereddütle ama kendisi o kadar anlayışlı nazik biri ki koltuğa oturup onun telkinlerini dinledikten sonra bütün stresimi, korkumu salıverdim. Alt üst iki 20 lik dişimi de çekti. kendisi biraz zor olucak dedi ama çabucak hissettirmeden halletti sağolsun. Diş çekimi sonrası şişme ve ödem normal olarak oldu ama üç güne geçti. Hızlı bir şekilde de iyileşti. Bunun sebebi de diş çekimi sırasında çenemi zorlamadan işlem yapması bence. Kısaca kendisi işinin ehli bir doktor. Bundan sonra kendisinden başka bir doktora zaruri olmadıkça gitmeyi düşünmüyorum. Böyle nazik ilgili ve sevecen bir doktor olduğu için de kendisine teşekkür ediyorum.
İlgili alakalı babacan doktor bir günde kanal tedavisi ve dolgu yaptı pozitif birisi işinde uzman tavsiye ederim
er...l
Haluk beye cok tesekkur ediyorum. Buradaki yorumlari okuduktan sonra gidip muayene oldum cok memnun kaldım. Biri zor bölgede 3 dolgu yapti ağrı sizi hic olmadi sonrasinda agri kesici bile kullanmadim. işinin ehli bașarılı bir hekim oldugunu dusunuyorum.
en...
Haluk Bey gerçekten çok neşeli ve işini severek yapan biri. 5 yıllık köpek dişi kökü vardı, hissettirmeden çekti. İğne konusunda ben iğneden korkmadığım için hiç hissetmedim, iğneden korkanlara acıtıyor gelebilir Ve aynı zamanda azı dişime dolgu da yaptı.
bu...e
Zor bir şekilde randevu buldum ve bugün gittim 2 kanal tedavisi 3 dolgu yaptı kendisi eli o kadar hafif ki hiç acı ve endişe hissetmedim. Çok teşekkürler Haluk bey...
Haluk Nart isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Haluk Nart, Diş Hekimi.
Haluk Nart adresi nerede?Haluk Nart şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kemalpaşa Mahallesi 7. Cadde Serdivan
Adresine gitmek zorunda kalmadan Haluk Nart isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Haluk Nart online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Haluk Nart isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Haluk Nart bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Haluk Nart ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Haluk Nart hakkında ne düşünüyor?Toplam 13 hasta / danışan, Haluk Nart hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.