Bademcik Ameliyatı
Kulak Tüpü Takılması
Larenjektomi
Orta Kulak Ameliyatı
Acıbadem Kadıköy Hastanesi
Septoplasti(Nazal Hava Yolu Cerrahisi)
Sinüs Cerrahisi
Sinüzit cerrahisi
Acıbadem Kadıköy Hastanesi
Timpanoplasti ( Kulak Zarı Değişimi)
Timpanoplasti(Kulak Zarı Ameliyatı)
Tükürük Bezi Ameliyatı
İşitme Testi
Acıbadem Kadıköy Hastanesi
Boyun ve yüz bölgemdeki ağrılar sebiyle bir çok doktor gezdim. İnternette araştırma yaparken Haluk hocamı bana Amerika'dan bir kaç doktor tavsiye etti. Kendisine mail attım ve röntgen sonuçlarımı gönderip yardım istedim. Sağolsun hastası olmamama rağmen sonuçlarımı inceleyip beni aradı ve olası sebepler konusunda beni bilgilendirdi ve yönlendirdi. Bana yardımcı olmak için kıymetli vaktini arayıp elinden geleni yaptı. ''Beni Türk hekimlerine emanet edin'' sözünün ne kadar kıymetli bir söz olduğunu Haluk hocam bana ispatladı. İyi ki siz ve sizin gibi hayatını mesleğine ve hastalarına adamış hekimlerimiz var. İyi ki varsınız. Sonsuz teşekkürler. Saygılar.
d....b
Kulak zarı deliği tedavisi için ulaştım ameliyatta oldum gerek muayene gerek ameliyat olsun her türlü konuda özenli ilgili tecrübeli olarak destek verdi.
Daha önce gittiğim bir kaç doktoru boşuna dolaşmışım bilseydim ilk ona giderdim.
6 yaşındaki oğlumuzun kronik hale gelen otit hastalığını 5 ayrı profesöre gitmemize rağmen maalesef çözemediler ve oğlumuzun kulak zarı delindi. Haluk hocamıza gittiğimizin 4. Günü tedavi yanıt vermeye başladı. Orta kulak iltihabı tamamen bitti ve oğlumuza başarılı bir kulak zarı ameliyatı yaptı. Kendisine minnettarız...
c.....
Kızım 8 yaşında sürekli boğaz enfeksiyonu geçiyordu yılda en az 10 defa. Kızım kilo alamıyor sürekli hastalanıyordu. Haluk Bey kontrollerinde bademciklerinin büyük olması ve geniz etinin nefes almayı engellemesi sonucu amaliyat önerdi. Detayları ile bize açık bir şekilde anlattı. Bizde hiç düşünmeden kabul ettik. Kızım ameliyatı sonrası kilo aldı hastalanması düzeldi kendisine çok teşekkür ediyoruz.
Eşim de burun deviasyon ameliyatı oldu o da hayatından çok memnun..
Uzun suredir yurtdisinda yasiyorum, 47 yaşındayım.Ben Haluk Bey'e haziran-2017 sonu boğazın sol bölgesinde bir sişme sorunu ile gittim. Yapılan tetkikler sonucu sol glomus tam teşhisi konuldu ve ameliyat kararı verildi. Bu aşamada Haluk Bey'in açık yaklaşımı ve problemi gayet iyi şekilde risklerini de belirterek anlatması ben ve eşimde ciddi bir güven yarattı. Bu güven ile ameliyata girdim ve yaklaşık 8-9 saatlik bir ameliyat sonrası bu problemden kurtulmuş olarak uyandım ve kısa bir süre hastanede kaldıktan sonra taburcu olarak düzenli olarak kontrollere başladım. Aslına bakarsanız öncesinde başka doktorlara da göründüm fakat Haluk Bey'in profesyonel yaklaşımı, konuya olan hassasiyeti ve hakimiyeti sayesinde su anda sağlıklı bir yaşam sürdürüyorum.Kendisine ve ekibine minnattarim. Iyi ki Haluk Bey ile bir şekilde yollarımı kesişmiş.Tesekkürler.
d.....
KKB konusunda benim gördüğüm ve duyduğum en iyi hoca. Aynı zamanda da, çok iyi ve sıcak kanlı bir insan. Bütün bunlar, doktor hasta arasında olmazsa olmaz güven ortamını hemen yaratıyor. Ameliyata son çare olarak başvursa da, yaptığı 2 operasyonda da kesin sonuç elde ettik. Özellikle sinüs konusunda şiddetle tavsiye ederim. Sinüs ameliyatı ile ilgili çevreden, ameliyat sonrası rahatsızlıkları tekrarlayan veya kötü ameliyat deneyimleri olan bir çok kişi duydum. Bu anlamda, Prof. Dr. Haluk Özkarakaş ile çalıştığım için kendimi şanslı hisssediyorum.
f.....
Bir kaza sonucunda kulak zarımda bir yırtılma oldu.Bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine tanıştım Haluk bey ile.İlk günden itibaren yaptığı gerek muayene gerekse ilgisiyle gayet memnun kaldım kendilerinden.Daha sonra kulağımdan kulak zarımla ilgili bir operasyon geçirdim.Hem operasyonda hemde operasyon sonrasındaki ilgisinden son derece memnun kaldım.
ş.....
Tavsiye üzerine gittim.10 seneden fazladır hastasıyım.Burnumdan kolit ve reviasyon ameliyatı oldum.Ameliyatın başarılı geçmesinden tedaviden ve süreçten dolayı çok memnun kaldım.
f.....
Haluk Bey'le yaklaşık 7 yıldır tanışıyoruz.Babamın gırtlak kanseri olma tanısı ile başladı herşey.Bundan sonra hep devam ettik kendilerine.Annem,ben ve aildeki bütün bireyler kendilerine muayene oluyor.Haluk Bey'in bilgilerinden inanılmaz memnunum.Bizim 6 profesörü gezdikten sonra güven kazandık.Çünkü öyle bir hastalıkta herkes farkı şeyler söyleyip farklı yorumlar yaptı ama biz yinede Haluk Bey'e döndük ve gerçekten Haluk bey ne söylediyse bütün süreci yaşadık.İnanılmaz memnunuz.Şuana kadar ne söylediyse birebir çıktı.Hala hastasıyız.Devam ediyoruz.Çevremdeki bir çok insanı da yönlendirdim.
Araştırarak gittim.Hiçte pişman değilim.Gördüğüm ve tanıdığım en iyi doktorlardan biri.Doktor-hasta ilişkisi yok.Hastasını iyi dinler,net çözümlüdür.Yaklaşımı sıcak ve samimi,daima güler yüzlü.Bende ve oğlumda 2 kez ameliyat olduk.Geniz eti bağdemcik ameliyatı olduk.Tedaviden ve süreçten memnun kaldık.Ameliyat öncesi ve ameliyat sonrası takibi çok iyi.Yakınımdaki herkese tavsiye ederim.
Haluk Özkarakaş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Haluk Özkarakaş, Kulak Burun Boğaz. Size Haluk Özkarakaş tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Geniz Eti Ameliyatı, Septoplasti(Nazal Hava Yolu Cerrahisi), Burun Estetiği, Kulak Tüpü Takılması, Timpanoplasti(Kulak Zarı Ameliyatı), Bademcik Ameliyatı, Horlama Cerrahisi, Orta Kulak Ameliyatı, Timpanoplasti ( Kulak Zarı Değişimi).
Haluk Özkarakaş adresi nerede?Haluk Özkarakaş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Acıbadem Cad.Tekin Sok.No:8 Kadıköy
Adresine gitmek zorunda kalmadan Haluk Özkarakaş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Haluk Özkarakaş online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Haluk Özkarakaş isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Haluk Özkarakaş, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Haluk Özkarakaş hangi dilleri konuşuyor?Haluk Özkarakaş ile Türkçe, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Haluk Özkarakaş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Haluk Özkarakaş bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Haluk Özkarakaş ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Haluk Özkarakaş hakkında ne düşünüyor?Toplam 11 hasta / danışan, Haluk Özkarakaş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul Kulak Burun Boğaz Doktorları
Zeytinburnu Kulak Burun Boğaz Doktorları
Sarıyer Kulak Burun Boğaz Doktorları
Gebze Kulak Burun Boğaz Doktorları
Beylikdüzü Kulak Burun Boğaz Doktorları
Daha fazla (14)Kadıköy bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Kadıköy bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Kadıköy bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Kadıköy bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Kadıköy bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Kadıköy bölgesinde SGK kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Kadıköy bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Kadıköy bölgesinde Dubai Starr Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları