sü...y
Kist ameliyatı oldum 1 yıl oldu herkese gözün kapalı tavsiye ederim Haluk bey harika işini severek yapan otorite sahibi biri teşekkür ederim hocam Allah razı olsun
mi...r
2009 yılında oğlumu dünyaya getirdim,doktorum Haluk beydi ve kendisinden çok memnun kaldım.Tekrar bebek sahibi olursam kesinlikle Haluk beyin kapısını çalıcam:)
ha...z
2006 yılında sağlıklı bir çocuk dünyaya getirdim. doktorum haluk beydi. hamileliğim boyunca kendimi hep güvende hissettim ve soru sorma ihtiyacı bile hissetmedim. Haluk bey olmasaydı belkide ikinci evladıma hamile kalmayı cesaret bile edemezdim. (canım çok tatlı biraz :) ) ikinci doğumum 2009 da birincidende rahat ve sağlıklı bir şekilde gerçekleşti. bilgili nazik ve mütevazi doktoruma bir kere daha teşekkürler.
ra...k
2009 yılında gop hastanesinde büyük oğlumu doğurdum bebeğim tüp bebek olduğu için çok korkuyordum haluk beyle korkularımı yendim çok güzel bir doğum gerçekleştirdi ikinci hamileliğmde kendisine ulaşamadım yıllar sonra dr sadi konukta tesadüfen gördüm artık dr nerde bulacağımı biliyorum
mu...n
AVCILAR MURAT KÖLÜK DEVLET HASTANESİNDEKİ KADIN DOĞUM POLİKİLİNİĞİNDE DOKTOR HALUK BEYE EŞİM GEBE OLDUĞUNDAN MUAYENE İÇİN GİTTİK VE DOĞRU TESPİT VE YÖNLENDİRMELERİNDEN DOLAYI MEMNUN KALDIK.TEŞEKKÜRLER.HALUK BEY.
me...k
ben bu gün sadi konuk plk.gittiğimde hayretler icinde kaldım .çünkü aynı özel hastane de prof.bilgi düzeyinde bir hastaneye gittim zannettim .o kadar ilgili ve bilgili ve yardım sever bir dr.. du .hemen özel calıştığı bir polikilinik varmı diye araştırma geregi duydum istediğim zaman gidebilmek için. gercekden tebrik ederim dr.haluk beyi sevgiler
be...p
Merhaba Bende 1999 da 1,5 sene arayla sağlıklı iki evlat sahibi oldum sayesinde. Gop hastanesinden ayrılmasına rağmen kendisni buldum. 2. çocuğumu gittiği diğer hastanede kucağıma aldım. Hatta Apandist ameliyatı için bile uzmanlığı olmamasına rağmen ona danıştım. Sağolsun kendi gibi uzman bir cerraha yönlendirdi. Şimdi öğrendim ki Sadi konuk eğitim Hastanesindeymiş. Doğumunu gerçekleştirdiği kızım ve kendim için randevu aldım. Seneler sonra görüp kızımla tanıştıracağım:)))
mü...k
bende haluk beyin hastasıydım gaziosmanpaşadan ve çok memnun kaldım istanbulun en iyi kadın dogumcusu ben müge 2009da dogum yaptım ve herhangi bişeyde yine onun yanıdayım
ar...n
12 mayıs 2006 yılında gop hastanesinde oğlum Efeyi dünyaya getirdim.Kendisine çok teşekkür ederim...
fa...k
2006 da oğlum ege'yi kucağıma almamı haluk bey sağladı, tesadüfi bir karşılaşmaydı. 2. oğlum rüzgar'ı başka hastanede doğurduğum için bin pişmanım. zor beğenen biri olan ben, doktorumdan çok memnunum.
Haluk Seyrekbasan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Haluk Seyrekbasan, Kadın Hastalıkları Ve Doğum.
Haluk Seyrekbasan adresi nerede?Haluk Seyrekbasan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İstanbul İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Haluk Seyrekbasan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Haluk Seyrekbasan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Haluk Seyrekbasan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Haluk Seyrekbasan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Haluk Seyrekbasan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Haluk Seyrekbasan hakkında ne düşünüyor?Toplam 15 hasta / danışan, Haluk Seyrekbasan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları