se...n
sol ayak bileğimde burkulma sonucu hasar meydana gelmisti.ağrısına duramiyordum bile. haluk hocaya gittiğimde hemen röntgen,MR istedi.Neyse cektirdik verdik sonuclari verdigimizde sende bisey yok dedi .once inanmadim doğal olarak surekli agri yapan bir bileginiz bazen kosarken bile sıkıntı vermesi( futbol oynuyorum) canimi yakiyordu.Ağrı kesici filan bisey yazmayacaknisiniz dedigimde yok dedi . ama ayak bileğim hala ağriyor. ve bilmem neresinde sivi artisi varmis. yani sizin anlayacağınız doktorumun bu sonuclara bana vereceği bu cevap icin 1 aydan fazla bekledim.. "sende bisey yok" kesinlikle tavsiye etmem hic ilgilenmiyor..
simdi baska doktora gidicem insallah ilgilenen biri cikar.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
se...n
çok başarılı bir doktor kolumdaki çift kemik kırığını ameliyatsız düzeltti
Haluk Tekin Aktaş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Haluk Tekin Aktaş, Ortopedi Ve Travmatoloji.
Haluk Tekin Aktaş adresi nerede?Haluk Tekin Aktaş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Şahincili Mahallesi Dr. Fahrettin Önsel Caddesi Ordu
Adresine gitmek zorunda kalmadan Haluk Tekin Aktaş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Haluk Tekin Aktaş online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Haluk Tekin Aktaş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Haluk Tekin Aktaş bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Haluk Tekin Aktaş ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Haluk Tekin Aktaş hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Haluk Tekin Aktaş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 3 yıldız (5 üzerinden) verdi.