Prof. Dr. Hamdi Er, Dünyagöz Altunizade'de Göz Hastalıkları branşında hastalarına sağlık hizmeti vermektedir.
Doktor Muayenehanesi
Herhangi bir hizmet eklenmemiş
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
R
ra...r
Telefon numarası doğrulandı
Retina dekolmanı rahatsızlığımdan dolayı 4 yıl önce tanıştım kendisiyle. Hamdi hoca gerçekten çok ilgili ve çok tecrübeli bir doktor. Tedavi sürecim boyunca 4 defa ameliyat oldum ve hepsine içim çok rahat bir şekilde girdim başka bir doktora kendimi emanet edemezdim.
bl...4
Ben Nadiye Bülbül retina yırtılması sonucu Dr Hamdi Er tarafından ameliyat oldum, görmeye başladım , memnun kaldım buradan Dr Hamdi Er beyefendiye ve Dünya göz hastanesi çalışanlarına teşekkür ederim
Hamdi Er isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hamdi Er, Göz Hastalıkları.
Hamdi Er adresi nerede?Hamdi Er adresini belirtmedi. Hamdi Er yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya Hamdi Er adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hamdi Er isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hamdi Er online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Hamdi Er isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hamdi Er bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Hamdi Er ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Hamdi Er hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Hamdi Er hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.