Gazi Mustafa Kemal Bulvarı İstasyon Caddesi No:12, Denizli
es...r
Muhteşem ve tam anlamıyla işinin ehli bir hekimdir, küçüklüğümüzden beri gideriz fakat Denizli'de yaşamıyoruz artık. Denizli'ye yolum düşüp kendisine son gidişimde yan yatmış 20'lik dişimi çektirmiştim, bütün halde sapasağlam çıkarmıştı yanımda götürmek isteyeceğimi de göz önünde bulundurarak, tabi o zamanlar bu yaptığının ne kadar zor bir iş olduğunun farkında değildim... O dişi almadığım için de pişman oldum doğrusu. Düzgün duran dişi çekerken paramparça hale getiren hatta o parçaları diş eti içerisinde bırakan hekimleri gördükten sonra ne kadar kıymetli bir hekim olduğunu bir kez daha ve çok daha iyi şekilde anladım. İyi ki varsınız Hamdi Bey, yıllar boyu üzerimizdeki emekleriniz için çok teşekkürler.
Hamdi Erol isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hamdi Erol, Diş Hekimi.
Hamdi Erol adresi nerede?Hamdi Erol şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Gazi Mustafa Kemal Bulvarı İstasyon Caddesi No:12 Denizli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hamdi Erol isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hamdi Erol online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Hamdi Erol isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hamdi Erol bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Hamdi Erol ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Hamdi Erol hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Hamdi Erol hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.