Herhangi bir hizmet eklenmemiş
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
i̇...k
Telefon numarası doğrulandı
Hamdi Bey konusuna hakim ve güven verici bir doktor. Rahatsızlığım; 0.5 cm çapında bir et benim vardı. Yaklaşık 1 ay önce tatilde denizdeyken kesildi ve kopma raddesine geldi. Ben kopmalarının ciddi bir mesele olduğunu öğrendiğimde çok endişelendim..Doktor Hamdi Bey'e ilk olarak telefonla ulaştım ve ilk müdahele olarak neler yapmam gerektiğini anlattı. Endişelenmemem için beni telkin etti. Hayatımda geçirdiğim ilk operasyondu. Lazerle geri kalan parçayı aldı ve şu anda estetik açıdan da hiçbir iz kalmadı. Doktor Hamdi Bey her türlü övgüyü hak eden mükemmel bir insan.
Hamdi Hacıbedel isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hamdi Hacıbedel, Genel Cerrahi.
Hamdi Hacıbedel adresi nerede?Hamdi Hacıbedel şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Merkez Mahallesi Dilaçar Sokak No:4 Şişli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hamdi Hacıbedel isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hamdi Hacıbedel online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Hamdi Hacıbedel isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hamdi Hacıbedel bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Hamdi Hacıbedel ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Hamdi Hacıbedel hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Hamdi Hacıbedel hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Şişli civarındaki ilçelerden bazıları