Kartaltepe Mahallesi İncirli Caddesi Yılmaz Saray Apartmanı No:88 K:2 D:5, İstanbul
Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu
Çocuk beslenme bozuklukları
Çocuk beslenme bozuklukları izleme
Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması)
Uzm. Dr. Hamdi Murat Yıldırım
Uzm. Dr. Hamdi Murat Yıldırım İstanbul Tıp Fakültesi nden mezun olmuştur.Uzmanlığını Cerrahpaşa Pediatri de alan Uzm. Dr. Hamdi Murat Yıldırım, İstanbul'da hizmet vermektedir.
n....ç
Murat Beye 3 aylık bebeğimizin rutin kontrolü için ilk kez gittik. Bebeğimi detaylı bir şekilde muayene etti. Ayrıca ben bebeğimin gelişimi konusunda sürekli evham yapan birisiyim Murat Brey rahatlatıcı ve tatmin edici bilgilerle içimi çok rahatlattı. Bebeğimin Sağlığı konusunda depresyona doğru giden bir ruh hali içerisindeyken gerçekten psikolojik destek oldu. Bilgisinden, çocuğa ve aileye yaklaşımından çok memnun kaldık.
be...z
Murat bey sayesinde bebeğime daha iyi bir anne nasıl olurum onu öğrendim her şekilde her sorunda bilgisi ve ilgisiyle destekcimizdi bebeğimle ilgili herşeyi murat beye borçluyuz iyiki doktorumuz olmuş bebeğimin dünyaya geldiği ilk günden beri şuan 21 aylık oldu bebeğim bu sürecimizde her zaman en büyük destekcimizdi yol göstericimizdi kendisini iyiki sizi tanıdık
Uzm. Dr. Hamdi Murat Yıldırım
Güzel sözleriniz için teşekkür ederim. Bu karşılıklı başarabildiğimiz bir durum. Siz de sabırlı ve iyi koopere olabilen ebeveynler olduğunuz için hastalık süreçlerini de sağlam çocuk kontrollerini de güzelce yapabildik. Sağlıkla büyütmenizi dilerim. Bebeklikten çocukluğa geçerken umarım yardımcı olmaya devam ederim
ze...
Çok memnunum oğlumun bebeklik doktoruydu zaten kızım oldu onuda güvenerek götürüyorum çok memnunuz
iş...
Kendisiyle yeni tanıştık oğlum 3 aylık rutin kontrolü ve rota aşısı için gittik çok ilgili bir doktor detaylı açıklamaları her sorumuza cevap vermesi bilgilendirmesi beni ve eşimi çok mutlu etti muayene sonrası numarasını paylaşması ve sorumuz olursa mesaj atabileceğimizi söylemesi ayrıca çok hoşumuza gitti
şe...r
Kızım Asel Lina ateşlendi bronşit denerek bir baska hastaneden gece sevkimiz yapıldı Hamdi Murat hocaya denk geldik. İyiki diyoruz... Oldukça iyi bir hoca resmen şansımız oldu. Durumun bronşit ile zerre alakasi yokmus boşuna telaş yaptık. Diger hastane iyiki doluymuş İyiki Hamdi murat hocamiz ile karşılaştık.
ru...ş
3,5 yaşındaki çocuğumun doğumundan bu yana takip eden, acil durumlarda bile kendimizi güvende hissetmemizi sağlayan doktorumuz. Çocuğumu çok hasta olduğu zamanlarda bile yormaz, gereksiz test yaptırmaz, gerekli görmedikçe ilaç/antibiyotik vermez. Beni sakinleştirir, tedavi sürecinde ilgili ve titizdir. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Eğer bir çocuk doktoru arayışınız varsa kesinlikle kendisiyle tanışmanızı öneririm.
er...k
Çok ama çok iyi bir doktor. Nisa Hastanesi'nde çalıştığı dönemde oğlumuzu götürüyorduk. Hem bebek için hem aile için mükemmel ötesi bir doktor. Tüm sorularınıza yanıt bulabileceğiniz, doğru yönlendirmeler ile problemlerinize kusursuz çözümler sunan bir doktor.
m....
3.5 aylık çocuğumun kulağındaki koku yapan ve dış kulakta rahatlıkla gördüğümüz iltihap ile ilgili olarak Hayrunnisa Hastanesi'nde görev yapan Hamdi Bey'e gittik. Endişemiz tabii ki orta kulak iltihabı idi. Hamdi Bey kulağın yapısı, o yaştaki bebeklerde orta kulak iltihabının görülme ihtimali, orta kulak iltihabının bebekteki belirtileri, kulak kirinden kulak zarının görülmemesi dolayısıyla olası kulak zarı deliği durumunda kulak damlasının verebileceği zarar, vb. hususlarda bilgilendirme ve tedaviye yönelik çeşitli yönlendirmelerde bulundu. Aynı zamanda bebeğin kilo, boy, baş çevresi ölçümü sonrası genel sağlık durumu hakkında da bizleri bilgilendirdi. Kendisine teşekkür ederiz.
mu...n
Murat bey merabalar bizde sizden cok ama cok memnunduk oglumuzu sizinle buyutmek istiyorduk baska kimselere alisamadik nerde olursaniz biz gelmeye haziriz sevgiler yigit emre cimen annesi mukadder cimen
ay...a
Murat bey sizden çok memnunduk oğlumuzu da sizin büyütmenizi istiyorduk ama maalesef ulaşamıyoruz başka bir doktora gitmek bile istemiyoruz siz neredeyseniz biz gelmeye hazırız lütfen bizi haberdar edin Ayşe SAKARYA(EYMEN Sakarya'nın annesi)
Hamdi Murat Yıldırım isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hamdi Murat Yıldırım, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları. Size Hamdi Murat Yıldırım tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu, Sağlam Çocuk Muayene, Çocuk beslenme bozuklukları, Çocuk beslenme bozuklukları izleme, Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması), Sağlam Çocuk Takibi ve Aşı, Aşı Takibi, Aşı takvimi, Randevu.
Hamdi Murat Yıldırım adresi nerede?Hamdi Murat Yıldırım şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kartaltepe Mahallesi İncirli Caddesi Yılmaz Saray Apartmanı No:88 K:2 D:5 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hamdi Murat Yıldırım isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hamdi Murat Yıldırım online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Hamdi Murat Yıldırım isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Hamdi Murat Yıldırım, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Hamdi Murat Yıldırım hangi dilleri konuşuyor?Hamdi Murat Yıldırım ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Hamdi Murat Yıldırım isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hamdi Murat Yıldırım tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Hamdi Murat Yıldırım hakkında ne düşünüyor?Toplam 11 hasta / danışan, Hamdi Murat Yıldırım hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Hamdi Murat Yıldırım hangi sigortaları kabul ediyor?Hamdi Murat Yıldırım tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde SGK kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla