Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar
Botoks
Yüz Dolgusu
Yüz Gerdirme
İple Yüz Germe
Malatya
2019 ve 2020 yıllarında Hamdi Bey'den elektrokoter ile molluscum tedavisi gördüm. Sakin, profesyonel ve gerçekten güler yüzlüydü. mesleğini severek yapan bir doktor olduğu belliydi. yaptığı her şeyi tek tek nazik bi şekilde açıkladı ve rahatlattı.
tu...a
Hamdi bey gerçekten çok ilgili ve güler yüzlü bir doktor. Bugün vücudumdaki sebepsiz kaşıntı ve morluklardan dolayı danıştım kendisine ve çok detaylı bir inceleme yaptı. Kendisine çok teşekkür ediyorum.
Hamdi Özcan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hamdi Özcan, Dermatoloji. Size Hamdi Özcan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Botoks, Cilt Apselerinde Insizyon Ve Drenaj, Cilt Yenileme, Deri Biyopsisi, Dolgu, Dudak Büyütme, Epilasyon, Ozon Tedavisi, Yüz Gerdirme, PRP.
Hamdi Özcan adresi nerede?Hamdi Özcan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Malatya
- Oymacı Sokak No: 7 Altunizade İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hamdi Özcan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hamdi Özcan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Hamdi Özcan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Hamdi Özcan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Hamdi Özcan hangi dilleri konuşuyor?Hamdi Özcan ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Hamdi Özcan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hamdi Özcan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Hamdi Özcan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Hamdi Özcan hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Hamdi Özcan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.