20'lik Diş Çekimi
Hamdi Özdemir Muayenehanesi
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Diş Beyazlatma
Pembe Estetik
İmplant
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Dt. Hamdi Özdemir adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Hamdi Özdemir isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hamdi Özdemir, Diş Hekimi. Size Hamdi Özdemir tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Normal randevu, İmplant, Köprü, Kök Kanal Tedavisi, Gülüş Tasarımı, Estetik Porselen, Pembe Estetik, Diş Eti Estetiği, Estetik Diş Hekimliği Uygulamaları, 20'lik Diş Çekimi.
Hamdi Özdemir adresi nerede?Hamdi Özdemir şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Gazi Mustafa Kemal Blv, No:102/17 Denizli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hamdi Özdemir isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hamdi Özdemir online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Hamdi Özdemir isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Hamdi Özdemir, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Hamdi Özdemir hangi dilleri konuşuyor?Hamdi Özdemir ile Almanca, Türkçe, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Hamdi Özdemir isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hamdi Özdemir bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Hamdi Özdemir ile iletişime geçmenizi öneririz.