Ameliyatsız Bel Düzleşmesi Tedavisi
Tendon Onarımı
Topuk Dikeni Tedavisi
Çapraz Bağ Yırtıkları Tedavisi
e....g
Doktor hanıma 5 aydır devam eden boyun tutulması sorunum için gittim. Gerçekten beni dinleyen bir hekim olduğu için en baştan bir güven duydum. Doktor hanımın pozitif enerjisi, güleryüzlülüğü, samimi olması ile birlikte iki haftalık fizik tedavi ve devamındaki egzersizler sonucunda iyileştim.
i̇....
Füsun Hanım'dan çok çok memnunum. Kendisi benim eksi doktorum. Füsun Hanım her şeyi sorabildiğim, her şeyimle ilgilenen bir doktor. Öncesinde kalçamda kireçlenme vardı onun için muayene oldum. Kendisinin her söylediği bana iyi gelmişti. Yakın zamanda da dizimi incittiğim için muayene oldum MR çekilmesini istedi. Füsun Hanım'a kimse bir şey söyleyemez. Kendisi bir tanedir.
f....
Füsun Hanım'dan çok memnunum. Kemik erimem ve parmaklarımda kireçlenme ödem için tedavimi uyguluyor. İlaç tedavime devam ediyorum. Kendisi hem doktor hem de insan olarak çok iyidir. Füsun Hanım her zamanki gibi çok tatlıdır, konuşması yeter. Kendisinin sakin haliyle her şeyi anlatır.
es...a
Sırtımdaki ve belimdeki ağrılar için gittim . O kadar güzel anlattı ki bugüne kadar aldığım en iyi hizmetti . Güler yüzü detaylı anlatımı mükemmel tavsiye ederim herkese
e....a
Daha önce Füsun hanımın hastasıydım, bel ağrı sebebiyle gitmiştim. Fizik tedaviye yönlendirdi ve iyileştim kendisine çok teşekkür ederim. Şimdide boynundaki ağrı sebebiyle kendisini tercih ettim, ilgisi ve alakasından dolayı çok teşekkür ederim...
Hamide Füsun Hanım'ın randevu alınmasından, sürecin takibine ve kontrollerime kadar son derece güleryüzle, ilgiyle, sonuca yönelik bana çok büyük katkıları oldu. Kendisine minnettarım. Boyun fıtığım vardı, omuzumda yırtık vardı. İlaç tedavisi gördüm. 15 günde bir fizik tedavi seansı aldım. Egzersizlerim devam ediyor. Önerilerde bulundu. Hamide Füsun Hanım'ın tedavisi sayesinde şikayetlerim büyük oranda rahatladı, geçti.
Sürekli gittiğim bir doktorum, benimle çok ilgileniyor.Benim fibromiyaljim, kolumda tenisçi dirseği,boyunda fıtık, kollarımda uyuşma ve güç kaybı, kas ağrısı ve kas gerginliği vardı. Sürekli kendisine masaj uygulaması yaptırıyorum.2016dan beri gidiyorum ,ilgileniyor.İlaç tedavi,fizik tedavi, masaj, nöralterapi, ozon tedavisi gördüm.Ara ara gidip rahatlamaya çalışıyorum:Sürekli güleryüzlü, çok iyi bir doktor.
Son derece ilgili ve açıklayıcı, detay veren, hastasıyla çok yakın temas kurabilen bir doktor.Kalçam ve dizimle alakalı gittim. Tetkiklerim yapıldı,kontrole gittim ve hepsinden güzel sonuçlar aldım.İlaç tedavisi oldu ve birtakım hareketler önerildi.Sırt ağrılarım ve duruş bozukluğum vardı, bir takım hareketler ve korseler verdi.İlgili bir doktor.Gittiğim zaman benim filmlerimi ekranda açıp bütün detayları, bende ne varsa açıkladı.Çok açıklayıcıydı.
Biz verdiği tedavilerden de kendisinden de çok memnunum.Bel rahatsızlığımla alakalı fizik tedavi ve ilaç tedavisiyle beraber yıllardır kendisine geliyorum.Fizik tedavi sonrası verdiği egzersizlerle iyileştim. Farkında olmadan hareketler yapınca veya soğukta nüksediyor.Sürekli Hamide Hanım'a geliyoruz.Çok tatlı dilli, gayet iyi dinler ve tavsiyelerde bulunur.Ben kendisinden memnunum, eşim de kendisinin hastası.Yönlendirdiğimiz birçok kişi oldu.
Ben dizlerimdeki sıkıntılardan dolayı gittim.Daha önceden dizimde yırtılma vardı, sonradan kitleler oluşmuştu.Ortopediye gittim, ameliyata almak istediler ama Füsun Hanım'la ameliyatsız şekilde çözmeye çalışıyoruz ve hala devam ediyoruz. Başka sıkıntılarım da vardı.Kendisinden memnun kaldım, ilgi alakasından ve tedavisinden çok memnunum.Tedavi yöntemi güzeldi.İlk başta ilaç tedavisiyle başladık, hareketlerle devam ettik.Şu an bir sıkıntım yok.Yaklaşımları güzel.Herşeyi detaylı anlatıyor.
Hamide Füsun Sağlam isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hamide Füsun Sağlam, Fiziksel Tıp Ve Rehabilitasyon. Size Hamide Füsun Sağlam tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Fiziksel Tıp Ve Rehabilitasyon Randevusu, Normal Randevu, Fizik Tedavi, Tedavi Edici Egzersizler, Skolyoz Tedavisi, Osteopati, Ameliyatsız Sırt Ağrısı Tedavisi, Ameliyatsız Bel Fıtığı Tedavisi, Omuz Ameliyatı Sonrası Rehabilitasyon.
Hamide Füsun Sağlam adresi nerede?Hamide Füsun Sağlam şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kemerkaya Mah. İller Sk. No:27-29 Trabzon
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hamide Füsun Sağlam isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hamide Füsun Sağlam online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Hamide Füsun Sağlam isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Hamide Füsun Sağlam, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Hamide Füsun Sağlam hangi dilleri konuşuyor?Hamide Füsun Sağlam ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Hamide Füsun Sağlam isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hamide Füsun Sağlam bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Hamide Füsun Sağlam ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Hamide Füsun Sağlam hakkında ne düşünüyor?Toplam 14 hasta / danışan, Hamide Füsun Sağlam hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Hamide Füsun Sağlam hangi sigortaları kabul ediyor?Hamide Füsun Sağlam tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Ak Sigorta, Garanti BBVA Sigorta, Generali Sigorta, Axa Sigorta, Halk Sigorta, Mapfre Sigorta, Anadolu Sigorta, Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.