Çobançesme Mahallesi, Fatih Caddesi, No:1/8, Bahçelievler, İstanbul
su...4
Gerçekten çok memnunum hamide hanımdan daha siz kendiniz anlatmanıza kalmadan kendisi anlayabiliyor şikayetinizi güler yüzlü ve samimi hamide hanımdan sonra başka doktorlarada gittim ama hiç birinden güven alamadım ve memnun kalmadım hamide hanımın tecrübesi ve anlaması çok iyi gerçekten alanın da çok başarı ve iyi doktor cildiye konusunda vazgeçemediğim doktorumdur iyiki varsınız hamide hanım
şe...a
ben gerçekten ciddi anlamda memnun kaldım ilgisi alakası yakınlığı tarif edilemez inanılmaz derece iyi bir hekim işini gerçek anlamıyla yapıyor
ga...e
Nisa Hastanesini özel hastane olduğu için gerekli ilginin ve özenin gösterileceğini düşünerek tercih ettim.Doktorunuzdan kesinlikle memnun kalmadım.Muayene süresi 3-4 dakika kadar sürdü.Devlet hastanelerinde dahi,sırada bekleyen onlarca hastaya rağmen ilgi ve süre daha fazla.Tabiri caizse yoldan geçen bir doktordan dahi sorularıma daha özenli cevaplar alacağımı düşünüyorum.Muayene sırasında acele etmem isteniyor.Hastaneniz de bu şekilde muamele göreceksem neden sizi tercih etmeliyim.Sormak istediklerimi soramadan muayene sonlandırıldı.Neden sizden sonra bir başka hastaneye daha gitmek zorunda bırakılıyorum...
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
Hamide Tuna isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hamide Tuna, Dermatoloji.
Hamide Tuna adresi nerede?Hamide Tuna şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Çobançesme Mahallesi, Fatih Caddesi, No:1/8 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hamide Tuna isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hamide Tuna online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Hamide Tuna isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hamide Tuna bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Hamide Tuna ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Hamide Tuna hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Hamide Tuna hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Dermatologlar
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Dermatologlar