Genel Cerrahi Randevusu
Halk caddesi Ahmediye mah. Erdem iş merkezi No:19 kat:1, D:2, 34672 Üsküdar/İstanbul, İstanbul
Abdominal Laparoskopi
Tüp Mide Ameliyatı
Yutulabilir Mide Balonu
Şeker Ameliyatı
eb...r
Tüp mide ameliyatı için bir sürü yerle görüştüm ama en çok kafkas bey içime sindi gerek ilgisi olsunn gerek enerjisi olsun çok kaliteli bir doktor çok teşekkür ediyorum
a....d
Obezite ameliyatı oldum. 120 kiloydum, tüp mide ameliyatı için oldum. 5 ayda 30 kilo verdim .Kendisi bütün süreçte çok güzel bilgilendirdi ve ilgilendi benimle .Tüp mide ameliyatı düşünen herkese öneririm
öz...
Kafkas bey konusunda uzman ve ilgili bir hekim. Hemoroid şikayeti ile gititm.Teşhis tanı ve tedavi sürecindeki desteği için çok teşekkür ederim.
Eşimle gittik safra kesesi ameliyatı için eli çok hafif olduğunu duyduk tavsiye üzerine gittik güven veren açıklayıcı detayları anlatmaları çok hoştu ilgili ve profesyonel teşekküederiz
Obezite ile ilgili geldim Kafkas Bey'e. 130 kiloydum, tüp mide ameliyatı için başvurdum.Görüştükten 2 ay sonra ameliyat oldum. 6 ay geçti ve 40 kilo gitti.Kendisi bütün süreçte çok ilgiliydi.Bütün sorularıma cevap verebildi.Herşey mükemmel geçti. Hastalara öneririm kendisini.
Benim hiçbir bilgim yoktu ameliyata dair.Kafkas Bey çok yardımcı oldu, çok açıklayıcı ve çok ilgili davrandı.Ameliyat olmaya karar verdim.Ameliyat sürecinde ilgisi devam etti.Başarılı bir mide ameliyatı oldum. Şu an çok memnunum.8 ay oldu ameliyat olalı ve çok normal bir kilodayım.Hala görüşüyoruz.Hala çok ilgili, herhangi bir sorunumda yazabiliyorum kendisine.
Ben geçen sene Kafkas Bey'e tüp mide ameliyatı olmuştum.Çok zorlu bir süreç değildi, doktorum da her gün hastaneye gelerek ilgilendi.Daha sonraki aylık görüşmelerde de kontroller ve pansumanlarda olumsuz hiç birşey yaşamadım.Herkese önerebileceğim bir doktor.Telefonla sürekli mesajlaştık.Ben tek ameliyat olmuştum, refakatçim yoktu.Ailem yurtdışındaydı ama ailem de kendisine direk ulaşabildi.Onlara da çok destek oldu.
İlgili,kibar bir doktor.Ben yağ bezesi aldırmıştım.Bilgilendirdi, işlemin nasıl olacağını, işlemin nasıl yapılacağını anlattı. Ne sorduysam sorduğum sorunun cevabını aldım.Operasyon sonrası da her seferinde ulaşabildim.Çok sakin, naif, heyecanlandırmayan, panik etmeyen bir doktor.
d.....
Ben kendisinden aşırı memnunum.Fazla kilo nedeniyle mide küçültme ameliyatı oldum.Ameliyat sonrası baya iyi gidiyor.İstediğim kiloya ulaşmak üzereyim.Sağolsun Kafkas Bey de ekibi de aşırı derecede ilgileniyorlar.Ben internetten buldum gittim.Bu kadar sıcak bir yaklaşım beklemiyordum.Kafkas Bey ve ekibi bir aile gibi mükemmel insanlar.
Ben doktor beyde yağ bezesi operasyonu geçirdim.Gayet memnun kaldım ilgisinden ve hoşgörüsünden. Ben çok paniktim ama ortam da çok iyiydi.Sağolsun kendisi beni bilgilendirdi ve sakinleştirdi.Kendisinden çok memnun kaldım.
Hamit Kafkas Çelik isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hamit Kafkas Çelik, Genel Cerrahi. Size Hamit Kafkas Çelik tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Genel Cerrahi Randevusu, Laparoskopik Safra Kesesi Ameliyatı, Laparoskopik Fıtık Tedavisi, Laparoskopik Cerrahi, Kolonoskopi, Laparoskopik Apendektomi, Obezite Cerrahisi, Abdominal Laparoskopi, Tüp Mide Ameliyatı.
Hamit Kafkas Çelik adresi nerede?Hamit Kafkas Çelik şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Halk caddesi Ahmediye mah. Erdem iş merkezi No:19 kat:1, D:2, 34672 Üsküdar/İstanbul İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hamit Kafkas Çelik isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hamit Kafkas Çelik online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Hamit Kafkas Çelik isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Hamit Kafkas Çelik, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Hamit Kafkas Çelik isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hamit Kafkas Çelik bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Hamit Kafkas Çelik ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Hamit Kafkas Çelik hakkında ne düşünüyor?Toplam 14 hasta / danışan, Hamit Kafkas Çelik hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Hamit Kafkas Çelik hangi sigortaları kabul ediyor?Hamit Kafkas Çelik tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Genel Cerrahlar
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar