Uzm. Dr.
Endokrinoloji Ve Metabolizma Hastalıkları
Aydın, Konak 2 adres
Güney Mahallesi 1140/1. Sokak No:1, Konak
gü...
Hipertroidi rahatsizligim nedeniyle gittiğim Uzman Doktor..İlgili,detaylara önem veren, hasta ile iletisim kuran ve aydınlatıcı bilgilerle rahatlatan bir hekim kesinlikle tavsiye edilir.
me...0
Kendisine randevu almak zor ama sanırım buna değer.Çünkü çok ilgili ve çok insancıl bir hanımefendi.Sizinle ve hastalığınızla yakından ilgileniyor.
se...z
İzmir e gittiğimde endokrinoloji doktoru bulamadım tesadüfen hamiyet hanıma gittim güler yüzlü ilgili alakali bir doktor çok memnunum böyle doktorlara ihtiyacımız var kendisine teşekkür ediyorum
er...n
Troid (zehirli guatr)tahlil sonuçlarımı her ay şehir dışından göndermeme rağmen, dikkatle inceleyip ilaçlarımı düzenleyen ve sorunlarımdan kurtulmamı sağlayan güler yüzlü hocama sonsuz teşekkürler imi sunuyorum. İyiki varsınız hocam..
me...ğ
hamiyet hanıma yaklaşık 4 hafta önce eşim için gittim kendisi bizi güler yüzle karşıladı ve yaptırmış olduğum kan tahlilllerini kendisine götürüp gösterdiğimde fazlasıyla anlatıp bizi çok iyi aydınlattı kullanmış olduğumuz ilaçlarda çok iyi geldi eşime kendisine çok teşekkür eder başarılar diliyorum.saygılarımla mesut sıkdağ.
he...i
Hem bir doktor olarak hemde bir bayan olarak harika birisi. Eşimin hayatını kurtaran bunun dışında hastalarına verdiği değer ilgi vede alakası konusunda çok güzel.Hastalarıyla konuşması iyileştirme konuşmasında sanki endokrin doktoru değil sanki piskiatrı doktoru gibi konuşup tedavi olarak çok başarılı. ÇOK TEŞEKKÜRLER....
Hamiyet Yılmaz Yaşar isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hamiyet Yılmaz Yaşar, Endokrinoloji Ve Metabolizma Hastalıkları.
Hamiyet Yılmaz Yaşar adresi nerede?Hamiyet Yılmaz Yaşar şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Hasanefendi-Ramazan Paşa Mahallesi Kızılay Caddesi No:13 Aydın
- Güney Mahallesi 1140/1. Sokak No:1 Konak
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hamiyet Yılmaz Yaşar isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hamiyet Yılmaz Yaşar online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Hamiyet Yılmaz Yaşar isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hamiyet Yılmaz Yaşar bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Hamiyet Yılmaz Yaşar ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Hamiyet Yılmaz Yaşar hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Hamiyet Yılmaz Yaşar hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.