Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu
Sporcu Rehabilitasyonu
Topuk Dikeni Tedavisi
Çapraz Bağ Yırtıkları Tedavisi
n....g
Migren ve bel ağrımdan dolayı Hamza bey ile tanıştım. 3 senedir migren atağı yaşıyordum şuan migren ataklarimdan eser yok. İçinizde şüphe olmadan Hamza beye gönül rahatlığıyla kendinizi emanet edebilirsiniz.
f.....
Fizyomeram ile trafik kazası sonrası boynumda oluşan miyalji tanısı nedeniyle şiddetli boyun ve baş ağrısı, baş dönmesi, sırt ağrısı, göz ağrısı gibi şikayetle ile başvurdum. Hamza hocamla süreci profesyonel bir şekilde takip ettik, kendisinin manuel terapi uygulamaları ile hayatım daha konforlu ve kaliteli bir hale geldi. Fizyomeram şu an da Reformer ile egzersizlerime devam ediyorum.
n....
Babam Hamza Beyden tedavi oluyor 3 seans oldu, çok ilgili, hastalarını bilgilendiren bir fizyoterapist, şimdiden bel ağrılarında hissedilir şekilde azalma oldu.
d....ç
Hamza bey ile bugün 2. seansımızı tamamladık. Kendisine boynum ve omzumdaki kasılmalar nedeniyle yaşadığım şiddetli ağrılar sebebiyle başvurmuştum. Muayene ve seanslar sırasında açıklayıcı bilgiler vermesi benim için önemliydi. Fizyolojik açıdan sorunu ve çözüm için yapılması gerekenleri nedenleriyle sonuçlarıyla anlatması bana güven verdi.Kendisi alanında uzman ve mesleğiyle ilgili eğitimler alarak kendini geliştirmeye de devam ediyor. Uyguladığı tekniklerin işe yaradığını hissediyorum. Benzer sorunlar yaşayanlara da tavsiye ederim.
de...e
Boyun ve bel-bacak bolgelerimde uzun suredir yasamis oldugum sikayetlerimde 1.seansin sonunda cok rahatladim.Hamza hocamin bilgisi seans boyunca anlatimlariyla cok rahat bir seans gecirdim.
i̇...k
Ankara’dan Sadece Hocamın Tedavisi İçin Bu Şehire Geliyorum. Uzun Yıllardır Çektiğim Sırt ve Boyun Ağrılarım için Sayın Hocamız ile iletişime geçtim ilk seansım sonrası hissedilir ağrılarım azaldı bugün 3 seansımı tamamladım ve bütün ağrılarım kesildi.
Gerek kişiliği gerek konusunda teknik uzmanlığı çok yüksek olup şiddetle tavsiye ediyorum.
f.....
Bacağımın arkasında oluşan kistin patlaması sonucu sol bacağım hiç tutmadi bir çok yere gittim fakat şifa bulamadım. Fakat Hamza beyin seanslarına başladım daha ilk seanstan yuruyebildim. 3. Seansimin sonunda normal yürümeye başladım. Manuel terapiyle problemin kaynaklandığı noktalar üzerinde çalışarak agrilarimi bitirdi. Ağrısız yaşam neymiş unutmuştum Hamza beyle nefes aldım. Allah razı olsun kendisinden.
şe...e
Çene sıkma probleminden kaynaklı başvurdum ve ağrılarımda ilk seansta bile ilerleme katettik. Ağrılarım ilerleyen seanslarda yüksek oranda azaldı. Kendisi çok ilgili, problemimle ilgili beni çok güzel bilgilendirdi yapmam gerekenleri söyledi ve tavsiye ederim hocamızı.
ha...a
Skolyoz rahatsızlığımdan ötürü Hamza hocamı internet üzerinden buldum,kendisi işinde çok iyi ve profesyonel biri ilk seansta ağırlarımda ciddi bir azalış gördüm bana manuel terapi ve graston tedavisi uyguladı çok memnunum, gönül rahatlığıyla herkese tavsiye edebileceğim biri, çok cana yakın ve pozitif düşünceli ilk seanstan itibaren çok memnun kaldım emin ellerdeyim, Hamza hocama çook teşekkür ederim.
zi...i
11 yıldır geçmeyen sırt ağrılarım var, bir tanıdık önerdiği için randevu aldım, randevu aldığımda defalarca farklı tedaviler denemiş, ancak çözüm bulamamış biri olarak çok ümitli gitmedim kliniğe, ancak kendisi ile tanıştıktan 5 dakika sonra doğru yeri ve doğru kişiyi sonunda bulduğumu hissetim.
28 yaşında genç birisi için fazlası ile bilgili ve eğitimli, belli ki mesleğine ve hastalarına saygısı var. Güleryüzlü ve pozitif.
Çevremde ağrı sorunu yaşayan herkese önereceğim.
Hamza Akyokuş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hamza Akyokuş, Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon. Size Hamza Akyokuş tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Fizik Tedavi, Manipülasyon, Kuru İğneleme, Manuel Terapi, Ortopedik Rehabilitasyon, Kırık Rehabilitasyonu, Ameliyatsız Bel Fıtığı Tedavisi, Ameliyatsız Boyun Fıtığı Tedavisi, Nörolojik Rehabilitasyon, Randevu.
Hamza Akyokuş adresi nerede?Hamza Akyokuş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Selçuk mahallesi Birinci sokak No 2 / D Konya
- Göztepe mahallesi Sevük sokak No 3 /17 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hamza Akyokuş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hamza Akyokuş online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Hamza Akyokuş isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Hamza Akyokuş, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Hamza Akyokuş hangi dilleri konuşuyor?Hamza Akyokuş ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Hamza Akyokuş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hamza Akyokuş tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Hamza Akyokuş hakkında ne düşünüyor?Toplam 28 hasta / danışan, Hamza Akyokuş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Hamza Akyokuş hangi sigortaları kabul ediyor?Hamza Akyokuş tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.