Halaskargazi Cad., Etfal Sk. Şişli İstanbul, Şişli
ha...k
Sn. Dr.Handan Hanım uzmanlığını ve insani değerlerini tüm hastaları için seferber etmiş son derece bilgili ve hastalarına karşı sıcak, değerli bir doktor. Ben Meme CA tanısı konmuş bir hastayım. Handan Hanımla yaklaşık iki yıl önce tanıştık. Tüm klinik bulgularımı inceledikten sonra rutin kontrollerimiz sürmekte. Tedavim onunla tanıştığımızda zaten hemen hemen yarılanmıştı.Bana en çarpıcı gelen yönü herkese eşit mesafede duruyor olması bunu yaparken de son derece şefkatli davranmasıydı. Açıkçası bizim gibi duygusal yönden de çok hassas olan hastalar böyle yüzleri gördükçe sağlığımıza olumlu yönde katkıları olan Sayın Handan Hanım ve onun gibi davranan değerli doktorlarımızı kutlamamak mümkün değil. Saygılarımla
Handan Atabey Erkal isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Handan Atabey Erkal, Radyasyon Onkolojisi.
Handan Atabey Erkal adresi nerede?Handan Atabey Erkal şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Halaskargazi Cad., Etfal Sk. Şişli İstanbul Şişli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Handan Atabey Erkal isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Handan Atabey Erkal online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Handan Atabey Erkal isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Handan Atabey Erkal, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Handan Atabey Erkal isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Handan Atabey Erkal bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Handan Atabey Erkal ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Handan Atabey Erkal hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Handan Atabey Erkal hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
İstanbul Radyasyon Onkologları
Zeytinburnu Radyasyon Onkologları