pı...l
2011 yılında geçirdiğim kaza sonucu çok ağır bir süreç geçirdim bacağım parçalandı ve hala sorunlarını yaşıyorum handan hanımdan aldığım destek doktordan çok aile gibi olduk üstünden kaç sene geçmiş olsa da ilgisi alakası hiç eksiltmedi iyiki varsınız. Her attığım adımda sizlerin desteğini hissediyorum sayenizde yürüyebiliyorum.
mi...r
annem 70 yaşında şimdiye kadar gittiği doktorlara arasın da 1 numara güler yüzü ve ilgisi için teşekkürler handan bektaş örnek doktorumuz
mi...r
çok anlayışlı ne yaptını bilen işini fazlasıyla yerine getiren sevecen akıllı dürüst komik kısacası çok iyi bir doktor
mi...r
Çok başarılı doktorum kutluyorum kendisini Ayak parmağımdaki kemiği kestirdim çok düzgün ve ağrı çekmeden iyileşiyorum binlerce teşekkürler ellerine sağlık.
Handan Bektaş Yatarkalkmaz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Handan Bektaş Yatarkalkmaz, Ortopedi Ve Travmatoloji.
Handan Bektaş Yatarkalkmaz adresi nerede?Handan Bektaş Yatarkalkmaz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Handan Bektaş Yatarkalkmaz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Handan Bektaş Yatarkalkmaz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Handan Bektaş Yatarkalkmaz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Handan Bektaş Yatarkalkmaz bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Handan Bektaş Yatarkalkmaz ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Handan Bektaş Yatarkalkmaz hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Handan Bektaş Yatarkalkmaz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde SGK kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları