20'lik Diş Çekimi
Handan Çetin Muayenehanesi
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Diş Dolgusu
Estetik Porselen
Kök Kanal Tedavisi
Lamina Uygulamaları
Pembe Estetik
Tam Diş Protezi
Zirkonyum Porselen Kronlar
ev...n
Benim gibi diş hekimine reflekslerden dolayı ağzını bile açamayan birine rahatlıkla kanal tedavisi yapan,işine aşık ve en iyi şekilde yapan güler yüzlü ve tatlı dilli bir diş hekimi.Sayesinde artık dişçiye gitmekten korkmuyorum
a....
Benim gibi dis tedavisinden korkan hastanin dislerini ancak meslegine asik eli hafif bir doktor tedavi edebilirdi. 20 yildir hala lamineler piril piril , dolgular öyle
me...
Herkes o koltuğa otururken ilk başta korkar, ama ben daha oturmadan gerginliğim yok oldu. Diş çekiminden sonraki işlemlere kadar Handan hanım ve ekibi sizi o kadar motive ediyor ki, ağrı sızı kalmıyor. İletişimden teknik bilgilere kadar çok donanımlı ve kaliteli bir diş hekimi kendisi, eli çok hafif ve canınızın acımasına asla izin vermiyor. Çevremdeki herkese gönül rahatlığıyla tavsiye edeceğim. Kendisiyle ve ekibiyle tanıştığım için çok memnunum.
İmplantın bu kadar kolay olduğunu bilmiyordum.Handan hanımın cerrahisinde ne öncesi ne de sonrasında sıkıntı yaşamadım.klinik tertemiz ve tam donanımlı . Çeşme çok şanslı
Handan Çetin isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Handan Çetin, Diş Hekimi. Size Handan Çetin tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Kök Kanal Tedavisi, Zirkonyum Porselen Kronlar, Estetik Porselen, 20'lik Diş Çekimi, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Tam Diş Protezi, Diş Dolgusu, Lamina Uygulamaları, Pembe Estetik.
Handan Çetin adresi nerede?Handan Çetin şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Alaçatı Mahallesi 16166. Sokak No:21/1 İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Handan Çetin isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Handan Çetin online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Handan Çetin isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Handan Çetin, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Handan Çetin isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Handan Çetin bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Handan Çetin ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Handan Çetin hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Handan Çetin hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diş Hekimleri
İzmir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diş Hekimleri