nu...m
Merhaba DR,HANDAN hanım gibi devlet hastanelerinde görmek isterim, güler yüzlü ,yumuşak ses tonuyla hastalara şifa veriyor eşimle birlikte bronşit olduk HANDAN hanımın hastasıyız onun ilgi,alaka,ve tedavisi bize şifa verdi allah razı olsun kendisinden iyiki varsınız eşimle ben size teşekkür ederiz Nurten,Nuri Erim
vı....
Eski Türk filmlerinden fırlamış bir karakter gibi güzel ses tonu ve nazik davranışlarıyla acaba yanlış yere mi geldim burası devlet hastanesi mi, karşımdaki doktor bir devlet hastanesi doktoru mu diye insanın kendi kendine sorular sormasına sebep olan tatlılıkta bir doktor. Hastalarıyla içten bir şekilde ilgileniyor ve yardımcı olmaya çalışıyor. Hastalarına moral veriyor ve başka bölümlerden doktor tavsiyeleriyle var olan diğer hastalıkları hakkında yönlendirmeler yapıyor. İlgisi ve ben de uyandırdığı güven için kendisine çok teşekkür ediyorum. Ve onun gibi doktorların çoğalmasını diliyorum.
Handan Gamze Yıldırım Baran isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Handan Gamze Yıldırım Baran, Göğüs Hastalıkları.
Handan Gamze Yıldırım Baran adresi nerede?Handan Gamze Yıldırım Baran şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Zübeyde Hanım Cad. Merkez Kırşehir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Handan Gamze Yıldırım Baran isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Handan Gamze Yıldırım Baran online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Handan Gamze Yıldırım Baran isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Handan Gamze Yıldırım Baran bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Handan Gamze Yıldırım Baran ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Handan Gamze Yıldırım Baran hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Handan Gamze Yıldırım Baran hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.